cormoran 173 Napisano Mart 10, 2012 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Smed Palanka Motocikl: Gilera Runner Prijavi odgovor kao problematičan Na tt-u mi je vratila kurbla jednom za 2 godine, i to sam nesto zurio.Tacno sam video da je nisam lepo namestio, al' reko ajde da je zveknem i ona vrati po cevanici . Kurblanje se nauci za dva dana aktivne voznje i posle nema zime Da ali kad ti neko lepo objasni,a ne kao ja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stinger 35 Napisano Mart 10, 2012 U prolazu, 92 postova Motocikl: XT600E Prijavi odgovor kao problematičan CDI je crkao zbog njegove greške, imao je težak udes i motor je bio rastavljen u šaraf. Naravno prilikom sastavljanja su ga malo izgoreli zato je u potrazi za novim. Što se tiče unutrašnjih dođi kod mene na obuku jer prošle sezone sam je krpio-mijenjao u vukojebinama 4x Znaci, nije do yamahe vec ljudski faktor... dobro je... kupih danas filter vazduha u efel, 20 eura. Miran sam jedno 10k km )) Niche golde, kad ti sledeci put pukne guma dolazim navi cas da pomazem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cormoran 173 Napisano Mart 10, 2012 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Smed Palanka Motocikl: Gilera Runner Prijavi odgovor kao problematičan Ugac,eto,trebalo je neko budali da objasni! Hvala pobratime do neba Sutra ceo dan vedzbanje UVEDZBO!!!!!! Ugac,dodjem litru ove moje ljute!!!!!!!!! I ponovo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Mart 10, 2012 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Vidimo se na predstojećim endurijadama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cormoran 173 Napisano Mart 10, 2012 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Smed Palanka Motocikl: Gilera Runner Prijavi odgovor kao problematičan pa trudicu se da napravim neko upoznavanje kod mene doma jer me dozvola 'ebe. Mada imam i kombi pa mozda se i iskombinujem! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Mart 10, 2012 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Cormoran, ne zezaj, polaži to pa da se vozimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cormoran 173 Napisano Mart 10, 2012 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Smed Palanka Motocikl: Gilera Runner Prijavi odgovor kao problematičan Cormoran, ne zezaj, polaži to pa da se vozimo Ma vozim se i ovako.Po sumamaaaa i goramaaaaaa......Zato i vozim ovu kozu! Hebe me....vreme trenutno (da se tako izrazim) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Mart 11, 2012 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan XT ne moze da vrati kurblu cak ni sa puknutom sajlom od dekompresora, provereno Inace je kurblanje vrlo prosto ali treba se malo naviknuti. Kad steknes osecaj mozes i rukom da je upalis, nije uopste potrebna snaga. E da, umalo da zaboravim Goshke duzan sam ti gajbu Upalio sam je iz sedmog pokusaja, rukom naravno. Jbg nisam kurblao 2 meseca ispao sam iz forme Obecanje je obacanje Ja se juce malo vozao, ponovio kacigu Yamaha XT 600E by Slobodan Gosic, on Flickr Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boyze 59 Napisano Mart 11, 2012 Svrati ponekad, 215 postova Lokacija: livno bih Motocikl: xt600 Prijavi odgovor kao problematičan i mi smo se malo zajebavali juce planinarska staza tu kod nas ovako je to krenulo od dumana izvor rijeke pa gore prema vujadinovoj kuli prava zajebancija pa idemo (Powered by frubar.net) (Powered by frubar.net) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boyze 59 Napisano Mart 11, 2012 Svrati ponekad, 215 postova Lokacija: livno bih Motocikl: xt600 Prijavi odgovor kao problematičan evo jedan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6194 Napisano Mart 11, 2012 Drug član, 3029 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Danas je Jare prvi put ove sezone izveženo u vožnjicu. Kratku, ali slatku. Počela sezona, spremni smo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Mart 11, 2012 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Javljam se kao svedok Misinoj prici Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mario M. 53 Napisano Mart 11, 2012 Svrati ponekad, 225 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Yamaha XT 600 E Prijavi odgovor kao problematičan boli vas patka Moje je u delovima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cormoran 173 Napisano Mart 11, 2012 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Smed Palanka Motocikl: Gilera Runner Prijavi odgovor kao problematičan boli vas patka Moje je u delovima !? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mario M. 53 Napisano Mart 11, 2012 Svrati ponekad, 225 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Yamaha XT 600 E Prijavi odgovor kao problematičan Ma pusca malo ulja, al ne verujem da cu se usuditi da otvaram masinu da predistujem,dolivacu ovo leto. A dihtunga na dekli ventila nije ni bilo Treba sad skupiti za kanticu novog ulja i ocistiti karburator, i proveriti kompresiju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Mart 11, 2012 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Lepo ti reče da ću XT-a voziti pre tebe ove godine... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cormoran 173 Napisano Mart 12, 2012 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Smed Palanka Motocikl: Gilera Runner Prijavi odgovor kao problematičan Malko prljanja od danas,bas volim sto sam se preselio na selo! Oko kuce imam gomilu ovakvih puteva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Mart 12, 2012 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan E pa sad ću i ja moći po 'vakim putevima, malo sporije od vas istina, ali sigurnije nego prošle godine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Mart 13, 2012 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan "Malo" sporije Našao sam još jedan XT rebuild thread. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DicRa 23 0 Napisano Mart 13, 2012 U prolazu, 9 postova Motocikl: Yamaha XT600 2KF Prijavi odgovor kao problematičan Da li je neko imao problema sa starom instalacijom, zice su postale jako krute, a izolacija krta i puca lako... Doduse, sobzirom da je motor napunio 21 godinu i ne cudi me sto je takva situacija... planiram da se bacim u zamenu kompletne instalacije, pa me zanima jel neko radio i da li je utrosio bas previse zivaca? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stinger 35 Napisano Mart 14, 2012 U prolazu, 92 postova Motocikl: XT600E Prijavi odgovor kao problematičan Ekipo Da vas pitam nesto... Zavrcete li slavinicu na off poslije voznje? I zasto? Meni je ona cijelo vrijeme na on, i onda kad zastuca prebacam na rezervu i trk benziska. Ali kad parkiram motor nikad ga ne zavrcem na off slavinicu... Trebam li drugacije da radim? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4775 Napisano Mart 14, 2012 Ne silazi, 5558 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ja na mom zavrcem samo kada parkiram na duze...mada nekada i tada zaboravim i nemam problema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OverLord 328 Napisano Mart 14, 2012 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: KTM 1290 Super Adventure R, KTM 950 Adventure, KTM 300 EXC, Yamaha XT1200ZE Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Takodje i ja...mada sam nekada redovno zatvarao i isto tako redovno zaboravljao da odvrnem slavinu kad upalim motor pa sam se prepadao zasto motor odjednom izgubi gas :) :) Do rezerve retko kad dodjem, u zavisnosti od broja pumpu na putevima, tocim do vrha na 100-150km. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mario M. 53 Napisano Mart 14, 2012 Svrati ponekad, 225 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Yamaha XT 600 E Prijavi odgovor kao problematičan Ahahahahaha najgori osecaj kad izgubi gas Pa sta je sad mamu t... aaaaa slavina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cormoran 173 Napisano Mart 14, 2012 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Smed Palanka Motocikl: Gilera Runner Prijavi odgovor kao problematičan Ahahahahaha najgori osecaj kad izgubi gas Pa sta je sad mamu t... aaaaa slavina ali bude milo oko srca kad sklaviris da je to! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...