Stalker81 16 Napisano Januar 22, 2017 U prolazu, 77 postova Lokacija: Stara Moravica Motocikl: Yamaha XT 600K, Honda XR650R, Honda CB900F Hornet. Prijavi odgovor kao problematičan Video sam nesto i sad me zanima sta je to i za cega sluzi. Evo podelicu pa mozda vec video neko takvi utredjaj ili mozda neko zna za cega to sluzi.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mario M. 53 Napisano Januar 22, 2017 Svrati ponekad, 225 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Yamaha XT 600 E Prijavi odgovor kao problematičan To ima svaki 3tb i 4pt model. Sluzi za odrzavanje priblizno idealne smese ako se recimo popnes na neku jacu nadmosrsku visinu gde je vazduh redji. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankelA 812 Napisano Januar 22, 2017 Drug član, 1196 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: Yamaha R1, Kawasaki KX450F Prijavi odgovor kao problematičan Preporuka za akumulator? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stalker81 16 Napisano Januar 22, 2017 U prolazu, 77 postova Lokacija: Stara Moravica Motocikl: Yamaha XT 600K, Honda XR650R, Honda CB900F Hornet. Prijavi odgovor kao problematičan To ima svaki 3tb i 4pt model. Sluzi za odrzavanje priblizno idealne smese ako se recimo popnes na neku jacu nadmosrsku visinu gde je vazduh redji. Ahaaa. Hvala. Onda vec jasno sta je ovo. Citao sam o tome vec, sami nisam znao da je to to.. Ali nema svaki, jer imam i ja 3tb i na ovu nema. Ali moj drug ima na svoju i isto ima 3tb 1990-te izdanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AlexaEnduro 64 Napisano Januar 22, 2017 Svrati ponekad, 188 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Yamaha XT 600R Honda CT110 (trail) Prijavi odgovor kao problematičan To ima svaki 3tb i 4pt model. Sluzi za odrzavanje priblizno idealne smese ako se recimo popnes na neku jacu nadmosrsku visinu gde je vazduh redji. Ahaaa. Hvala. Onda vec jasno sta je ovo. Citao sam o tome vec, sami nisam znao da je to to.. Ali nema svaki, jer imam i ja 3tb i na ovu nema. Ali moj drug ima na svoju i isto ima 3tb 1990-te izdanje. To je na modelima za swiss trziste i moj XT to ima, ali ide van posto sam citao da moze da zeza, sluzi samo da auto podesi ler gas, a i nisam u svicarskoj tako da mi ne treba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AlexaEnduro 64 Napisano Januar 23, 2017 Svrati ponekad, 188 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Yamaha XT 600R Honda CT110 (trail) Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo dobra stvarcica http://www.ebay.com/itm/142128312284?_trksid=p2057872.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baltrekk 989 Napisano Januar 23, 2017 Drug član, 990 postova Lokacija: Zaječar, Beograd, Grenoble Motocikl: Yamaha XT600 Rally Replica Prijavi odgovor kao problematičan @AleXa - Jeste, odlična stvar. Ja poručio iz Louisa mada možda je bilo bolje da sam poručio neki što skuplja delove od silikona umesto metalnih opiljaka.... Elem, up-date što se mog agregata tiče.... Nakon što je sve bilo rastureno u ''sitna crevca'', krenulo lagano pakovanje kod majstor Elvisa u njegovoj radionici Čekam da stigne lanac bregaste, komplet klip, karike i bolcni i set novih lamela, pa da se buši stublina na 96mm prema širenju klipa. Sve to bi trebalo da stigne do druge nedelje februara. Sve ostalo je zamenjeno novim ili znatno boljim delovima. Inače, obzirom da je ovaj moj agregat već otvaran, neki lepotan je za svaki slučaj stavio malo više silikona po dihtunzima, pa je sito za ulje bilo puno silikonskih parčića... Kakav car... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mind Resetting 442 Napisano Januar 24, 2017 Svrati Svaki Dan, 884 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: brm brm brm Prijavi odgovor kao problematičan Kakvo sjajno traktorce od motora, ni sam agregat nema nesto delova Nedostaje mi sad @AleXa - Jeste, odlična stvar. Ja poručio iz Louisa mada možda je bilo bolje da sam poručio neki što skuplja delove od silikona umesto metalnih opiljaka.... Elem, up-date što se mog agregata tiče.... Nakon što je sve bilo rastureno u ''sitna crevca'', krenulo lagano pakovanje kod majstor Elvisa u njegovoj radionici Čekam da stigne lanac bregaste, komplet klip, karike i bolcni i set novih lamela, pa da se buši stublina na 96mm prema širenju klipa. Sve to bi trebalo da stigne do druge nedelje februara. Sve ostalo je zamenjeno novim ili znatno boljim delovima. Inače, obzirom da je ovaj moj agregat već otvaran, neki lepotan je za svaki slučaj stavio malo više silikona po dihtunzima, pa je sito za ulje bilo puno silikonskih parčića... Kakav car... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AlexaEnduro 64 Napisano Januar 24, 2017 Svrati ponekad, 188 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Yamaha XT 600R Honda CT110 (trail) Prijavi odgovor kao problematičan @AleXa - Jeste, odlična stvar. Ja poručio iz Louisa mada možda je bilo bolje da sam poručio neki što skuplja delove od silikona umesto metalnih opiljaka.... Elem, up-date što se mog agregata tiče.... Nakon što je sve bilo rastureno u ''sitna crevca'', krenulo lagano pakovanje kod majstor Elvisa u njegovoj radionici Čekam da stigne lanac bregaste, komplet klip, karike i bolcni i set novih lamela, pa da se buši stublina na 96mm prema širenju klipa. Sve to bi trebalo da stigne do druge nedelje februara. Sve ostalo je zamenjeno novim ili znatno boljim delovima. Inače, obzirom da je ovaj moj agregat već otvaran, neki lepotan je za svaki slučaj stavio malo više silikona po dihtunzima, pa je sito za ulje bilo puno silikonskih parčića... Kakav car... @Baltrekk extra, samo lagano i ja imam problem sa silikonom ali kad sve rastavljam ocisti se fino i gas, e sad me zanima kad sam vidio 2KF glavu ako bih mogao nekako samo da sublerom izmjeris fi (precnik) ventila i kad skines garez vidi samo sta pise na njima.. zahvaljujem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baltrekk 989 Napisano Januar 24, 2017 Drug član, 990 postova Lokacija: Zaječar, Beograd, Grenoble Motocikl: Yamaha XT600 Rally Replica Prijavi odgovor kao problematičan @AleXa - ajde ali ne znam kad ću opet biti kod majstora...ako stignem ovaj vikend ako ne tek za dve nedelje kad mu odnesem ostatak delova 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zuna89 193 Napisano Januar 24, 2017 Svrati ponekad, 263 postova Lokacija: Srbija,Uzice Motocikl: XRV 650 AFRICA TWIN RD03...KTM 950 ADV LC8 Prijavi odgovor kao problematičan @AleXa - Jeste, odlična stvar. Ja poručio iz Louisa mada možda je bilo bolje da sam poručio neki što skuplja delove od silikona umesto metalnih opiljaka.... Elem, up-date što se mog agregata tiče.... Nakon što je sve bilo rastureno u ''sitna crevca'', krenulo lagano pakovanje kod majstor Elvisa u njegovoj radionici Čekam da stigne lanac bregaste, komplet klip, karike i bolcni i set novih lamela, pa da se buši stublina na 96mm prema širenju klipa. Sve to bi trebalo da stigne do druge nedelje februara. Sve ostalo je zamenjeno novim ili znatno boljim delovima. Inače, obzirom da je ovaj moj agregat već otvaran, neki lepotan je za svaki slučaj stavio malo više silikona po dihtunzima, pa je sito za ulje bilo puno silikonskih parčića... Kakav car... @Baltrekk extra, samo lagano i ja imam problem sa silikonom ali kad sve rastavljam ocisti se fino i gas, e sad me zanima kad sam vidio 2KF glavu ako bih mogao nekako samo da sublerom izmjeris fi (precnik) ventila i kad skines garez vidi samo sta pise na njima.. zahvaljujem Usisni ventili su ti fi 37mm...izduvni fi 32mm...a na njima je najverovatnijie oznaka 1VJ jer su prvi put ubaceni na tom modelu i ugradjivali su se do kraja proizvodnje 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mind Resetting 442 Napisano Januar 24, 2017 Svrati Svaki Dan, 884 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: brm brm brm Prijavi odgovor kao problematičan @blatrek otkud 2kf glava na tvom motoru, zar ti nemas onaj 3TB kolko se secam sa slika? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zuna89 193 Napisano Januar 24, 2017 Svrati ponekad, 263 postova Lokacija: Srbija,Uzice Motocikl: XRV 650 AFRICA TWIN RD03...KTM 950 ADV LC8 Prijavi odgovor kao problematičan Svaki deo koji je ubacen u serijsku proizvodnju po prvi put na nekom modelu...nije pretrpeo izmene,a kasnije je koriscen na nekom novijem modelu,nosi oznaku modela na kom se prvi put pojavio...tako na 3tb modelu...je npr...glava 2kf,cilindar 3aj,ventili 1vj,pumpa ulja 3aj...i bezbroj drugih primera jos... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baltrekk 989 Napisano Januar 24, 2017 Drug član, 990 postova Lokacija: Zaječar, Beograd, Grenoble Motocikl: Yamaha XT600 Rally Replica Prijavi odgovor kao problematičan @AleXa - Jeste, odlična stvar. Ja poručio iz Louisa mada možda je bilo bolje da sam poručio neki što skuplja delove od silikona umesto metalnih opiljaka.... Elem, up-date što se mog agregata tiče.... Nakon što je sve bilo rastureno u ''sitna crevca'', krenulo lagano pakovanje kod majstor Elvisa u njegovoj radionici Čekam da stigne lanac bregaste, komplet klip, karike i bolcni i set novih lamela, pa da se buši stublina na 96mm prema širenju klipa. Sve to bi trebalo da stigne do druge nedelje februara. Sve ostalo je zamenjeno novim ili znatno boljim delovima. Inače, obzirom da je ovaj moj agregat već otvaran, neki lepotan je za svaki slučaj stavio malo više silikona po dihtunzima, pa je sito za ulje bilo puno silikonskih parčića... Kakav car... @Baltrekk extra, samo lagano i ja imam problem sa silikonom ali kad sve rastavljam ocisti se fino i gas, e sad me zanima kad sam vidio 2KF glavu ako bih mogao nekako samo da sublerom izmjeris fi (precnik) ventila i kad skines garez vidi samo sta pise na njima.. zahvaljujem Usisni ventili su ti fi 37mm...izduvni fi 32mm...a na njima je najverovatnijie oznaka 1VJ jer su prvi put ubaceni na tom modelu i ugradjivali su se do kraja proizvodnje A ima li razlika između ventila na 2kf i 3tb i koje su razlike ako znaš? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mind Resetting 442 Napisano Januar 24, 2017 Svrati Svaki Dan, 884 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: brm brm brm Prijavi odgovor kao problematičan Svaki deo koji je ubacen u serijsku proizvodnju po prvi put na nekom modelu...nije pretrpeo izmene,a kasnije je koriscen na nekom novijem modelu,nosi oznaku modela na kom se prvi put pojavio...tako na 3tb modelu...je npr...glava 2kf,cilindar 3aj,ventili 1vj,pumpa ulja 3aj...i bezbroj drugih primera jos... Sjajno, nisam nikad obratio paznju na to, mada se moze videti i iz ID brojeva delova. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AlexaEnduro 64 Napisano Januar 24, 2017 Svrati ponekad, 188 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Yamaha XT 600R Honda CT110 (trail) Prijavi odgovor kao problematičan @AleXa - Jeste, odlična stvar. Ja poručio iz Louisa mada možda je bilo bolje da sam poručio neki što skuplja delove od silikona umesto metalnih opiljaka.... Elem, up-date što se mog agregata tiče.... Nakon što je sve bilo rastureno u ''sitna crevca'', krenulo lagano pakovanje kod majstor Elvisa u njegovoj radionici Čekam da stigne lanac bregaste, komplet klip, karike i bolcni i set novih lamela, pa da se buši stublina na 96mm prema širenju klipa. Sve to bi trebalo da stigne do druge nedelje februara. Sve ostalo je zamenjeno novim ili znatno boljim delovima. Inače, obzirom da je ovaj moj agregat već otvaran, neki lepotan je za svaki slučaj stavio malo više silikona po dihtunzima, pa je sito za ulje bilo puno silikonskih parčića... Kakav car... @Baltrekk extra, samo lagano i ja imam problem sa silikonom ali kad sve rastavljam ocisti se fino i gas, e sad me zanima kad sam vidio 2KF glavu ako bih mogao nekako samo da sublerom izmjeris fi (precnik) ventila i kad skines garez vidi samo sta pise na njima.. zahvaljujem Usisni ventili su ti fi 37mm...izduvni fi 32mm...a na njima je najverovatnijie oznaka 1VJ jer su prvi put ubaceni na tom modelu i ugradjivali su se do kraja proizvodnje A ima li razlika između ventila na 2kf i 3tb i koje su razlike ako znaš? Tih ventila nema ima samo vecih i manjih za 1mm, povecanje se desilo sa 86 na 87god tj. usisni 5J1 i izduvni 34K ventili su zamjenjeni sa 1Vj(vecim) ventilima i to je to.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Živko 30 Napisano Januar 28, 2017 U prolazu, 81 postova Lokacija: Beograd Motocikl: :( Prijavi odgovor kao problematičan Gotov 'projekat' Galerija radova Ja vidim poznat mi motor, video sam ga negde. Sad sam se setio da je na oglasima vec neko vreme i da mi se svideo. Steta, jos uvek skupljam kintu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Januar 28, 2017 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Udesio ga JankelA mnogo bre ubavo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mario M. 53 Napisano Januar 28, 2017 Svrati ponekad, 225 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Yamaha XT 600 E Prijavi odgovor kao problematičan Samo jos plastike rezervoara i rep da mu se namontira Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankelA 812 Napisano Januar 28, 2017 Drug član, 1196 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: Yamaha R1, Kawasaki KX450F Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, hvala ! Plastike su polomljene, leva se raspala cim sam ga oprao kad sam kupio, bila krpljena na 100 mesta, a desna je bila izlepljena sa kilo selotejpa pa sam pre farbanja skinuo i nju, a trenutno mi se ne daje 50e za to, nista ne smeta pri voznji, jeste da je malo ruznije ovako ali sta da mu radim Sto se repa tice, treba da mi stigne uskoro nosac tablice pa cu nesto da smislim, ne bih da vracam fabricki, lepse mi izgleda kad tablica ide ispod sedista, nego mi ostaje suplje kod stopa i zmigavci mi strce malo vise nego sto bih hteo, ali ne bih da secem ram i da se zezam da bi to izgledalo kako se meni svidja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mario M. 53 Napisano Januar 28, 2017 Svrati ponekad, 225 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Yamaha XT 600 E Prijavi odgovor kao problematičan NIsam 100 posto siguran kako je kod 4pt-a ali kod mog su te plastike sluzile kao difuzori za hladjenje. A za rep mozda da perpravis neki fabricki u nesto slicnije tome. Znam kakav izgled juris ,lepo to izgleda ali je tesko napraviti kako treba. Ako se ne odradi lepo onda izlgeda uvek kao da nesto fali. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankelA 812 Napisano Januar 30, 2017 Drug član, 1196 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: Yamaha R1, Kawasaki KX450F Prijavi odgovor kao problematičan Nisam o tome razmisljao, ali tacno jeste i kod oveJos samo nosac tablice da stigne i da ga stavim i zavrsio sam sa prepravkama, a posle toga se nadam da ce da nadje novog vlasnika Jos malo detalja 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AlexaEnduro 64 Napisano Februar 1, 2017 Svrati ponekad, 188 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Yamaha XT 600R Honda CT110 (trail) Prijavi odgovor kao problematičan Mali update, dobro gledajte sta uzimate da ne bih ovako kao ja zavrsili, posto sam uzeo set dihtunga ali papirni od klingerita, a to ne ide pa sam morao opet uzimati.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Februar 1, 2017 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Mali update, dobro gledajte sta uzimate da ne bih ovako kao ja zavrsili, posto sam uzeo set dihtunga ali papirni od klingerita, a to ne ide pa sam morao opet uzimati.. Ja sam odavde uzeo dihtunge za svoj TDM: http://www.motobane.rs/ Cena dihtunga glave je bio 4500 din, a ostali (za dekle) po 600 din komad... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mario M. 53 Napisano Februar 1, 2017 Svrati ponekad, 225 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Yamaha XT 600 E Prijavi odgovor kao problematičan Ko je rekao da ne moze od klingerita? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...