streetbiker 481 Napisano Mart 4, 2015 Svrati ponekad, 443 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Jedino sto me podseca na te dimenzije su nosaci retrovizora, na slikama izgledaju razlicite velicine Ja sam vozio na ST kratko Mitas sa slicnom sarom kao ta Sahara, oznaka je E07. OK na asvaltu i na makadamu dobrom, preko toga nije imala sta da trazi, ako oces da probas dal ce ti odgovarati taj tip gume pre bi ti preporucio da probas sa Mitasom posto za 100e dobijes ceo set, pa ako ti ne odgovara nije neka steta. I ja bih rekao da bi mogao biti jedino otvor za retrovizor ali me to zbunilo, zar nije standard 8-10mm? Šta da nakačim na 14/12mm??? Potrajaće taj izbor malo, ručke su mi najveći problem. Izbor je pao za hidrauličnu vučnu polugu i crevo, treba da ih uparim još sa odgovarajućim master cilindrom / polugom kvačila. Pada mi na pamet i da potražim polovnu polugu kvačila ovde kod nas u Srbiji od npr. neke Yamahe koja ima hidraulično kvačilo. Što se tiče guma, uglavnom sam izbor sveo na Haidenau K60 Scout, Mitas E07, E10 i E09 (koja je razlika između obične i Dakar verzije?), Metzeler Enduro 3 Sahara. Mada to što si rekao je apsolutno tačno, treba probati E07 jer za cenu kompleta Mitas imam jednu K60 Scout ili Saharu. Čini mi se da bi za moje potrebe (70-80% asfalt, ostalo zemlja/šljunak) optimalna bila E07 ili eventualno E10, a da bi se E09 suviše brzo potrošila na asfaltu, kako je baltrekk više puta komentarisao. Kakva su vam mišljenja između E07, E10 i E09? U suštini bi idealno bilo imati jedan E07 komplet za svakodnevnu asfaltnu primenu i jedan C02/C05 za off-road. Da li znate odakle bih mogao poruciti te igle i tube za moju Teneru...? thepainkiller mislim da bi kedo.de mogao da reši problem, ako tu nema onda da gledamo dalje. Izaberi motor sa desne strane, pa podesi Product Categories sa leve, tako da ti Intake bude u prvom dropdown boksu a Carburettor u drugom. Dole ćeš dobiti listu šta možeš da naručiš za tvoj motor. Uzgred kolege, već par dana ne mogu da uploadujem slike u moju galeriju, javlja mi ovo. da li neko ima isti problem? Imam par sličica koje sam hteo da podelim sa vama ali.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Carlo Gambino 79 Napisano Mart 4, 2015 Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: Beograd NBG Motocikl: Yamaha XTZ 750 ; Husqvarna TE 610e, RD07 Prijavi odgovor kao problematičan Neki dan montirao novi filter vazduha i umesto da se motor odma bolje ponasa, on mi poceo da trokira na 2/3 gasa i da izbacuje crn dim na auspuh... Danas lepo skinuo karbove, sve ocistio, a posto je ocigledno bilo puno goriva u smesi (crn dim na auspuhu) morao sam spustiti iglice na plovcima. osigurac je bio na drugoj od gore i sad sam ih stavio na skroz gornji polozaj, tj. da su iglice spustene skroz na plovku, a to verovatno znaci da su mi potrosene iglice i tube i da bi ih valjalo menjati... Nastelovao smesu i sad lepo prima gas, nema crnog dima i ne trokira pri kraju gasa. Da li znate odakle bih mogao poruciti te igle i tube za moju Teneru...? http://www.kedo.com/ tu imas sve za bilo koju Yamahu, ali bukvalno ima sve.. imas nekog na forumu ko dovlaci to iz KEDA ali ne znam ko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 599 Napisano Mart 5, 2015 Drug član, 1363 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Razmisljao sam i o tome. Koju kombinaciju guma koristite za off, razmisljam da stavim pozadi C02, a napred C05 Topla preporuka za C05. Kod mene je kombinacija C04 nazad, jer sam promenio zadnji točak sa 17'' na 18'' i C05 napred. Druže, da li ima razlike u auspuhu kod modela 1990-1994 gdje auspuh glumi dio rame, i kod novijih modela od 1995 - ? I ako ima, vjerovatno je samo u prihvatu a lonac jednak?? Nisam siguran. Rekao bih da je isti prihvat, ali ako ti nije frka možda mogu da proverim u toku vikenda. Ajde provjeri pa javi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Mart 5, 2015 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Jedino sto me podseca na te dimenzije su nosaci retrovizora, na slikama izgledaju razlicite velicine Ja sam vozio na ST kratko Mitas sa slicnom sarom kao ta Sahara, oznaka je E07. OK na asvaltu i na makadamu dobrom, preko toga nije imala sta da trazi, ako oces da probas dal ce ti odgovarati taj tip gume pre bi ti preporucio da probas sa Mitasom posto za 100e dobijes ceo set, pa ako ti ne odgovara nije neka steta. I ja bih rekao da bi mogao biti jedino otvor za retrovizor ali me to zbunilo, zar nije standard 8-10mm? Šta da nakačim na 14/12mm??? Potrajaće taj izbor malo, ručke su mi najveći problem. Izbor je pao za hidrauličnu vučnu polugu i crevo, treba da ih uparim još sa odgovarajućim master cilindrom / polugom kvačila. Pada mi na pamet i da potražim polovnu polugu kvačila ovde kod nas u Srbiji od npr. neke Yamahe koja ima hidraulično kvačilo. Što se tiče guma, uglavnom sam izbor sveo na Haidenau K60 Scout, Mitas E07, E10 i E09 (koja je razlika između obične i Dakar verzije?), Metzeler Enduro 3 Sahara. Mada to što si rekao je apsolutno tačno, treba probati E07 jer za cenu kompleta Mitas imam jednu K60 Scout ili Saharu. Čini mi se da bi za moje potrebe (70-80% asfalt, ostalo zemlja/šljunak) optimalna bila E07 ili eventualno E10, a da bi se E09 suviše brzo potrošila na asfaltu, kako je baltrekk više puta komentarisao. Kakva su vam mišljenja između E07, E10 i E09? U suštini bi idealno bilo imati jedan E07 komplet za svakodnevnu asfaltnu primenu i jedan C02/C05 za off-road. Da li znate odakle bih mogao poruciti te igle i tube za moju Teneru...? thepainkiller mislim da bi kedo.de mogao da reši problem, ako tu nema onda da gledamo dalje. Izaberi motor sa desne strane, pa podesi Product Categories sa leve, tako da ti Intake bude u prvom dropdown boksu a Carburettor u drugom. Dole ćeš dobiti listu šta možeš da naručiš za tvoj motor. Uzgred kolege, već par dana ne mogu da uploadujem slike u moju galeriju, javlja mi ovo. da li neko ima isti problem? Imam par sličica koje sam hteo da podelim sa vama ali.... Neki dan montirao novi filter vazduha i umesto da se motor odma bolje ponasa, on mi poceo da trokira na 2/3 gasa i da izbacuje crn dim na auspuh... Danas lepo skinuo karbove, sve ocistio, a posto je ocigledno bilo puno goriva u smesi (crn dim na auspuhu) morao sam spustiti iglice na plovcima. osigurac je bio na drugoj od gore i sad sam ih stavio na skroz gornji polozaj, tj. da su iglice spustene skroz na plovku, a to verovatno znaci da su mi potrosene iglice i tube i da bi ih valjalo menjati... Nastelovao smesu i sad lepo prima gas, nema crnog dima i ne trokira pri kraju gasa. Da li znate odakle bih mogao poruciti te igle i tube za moju Teneru...? http://www.kedo.com/ tu imas sve za bilo koju Yamahu, ali bukvalno ima sve.. imas nekog na forumu ko dovlaci to iz KEDA ali ne znam ko Hvala puno, drugari! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
streetbiker 481 Napisano Mart 6, 2015 Svrati ponekad, 443 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Kolege, napokon je proradilo - evo ga kratak presek stanja za Xcross 2015 za 6.3.2015, da se vidi kako stojimo po brojnosti. XT/TT mašina ima 8, otprilike oko 24%, koliko ima i malih Tenera XT660, zajedno oko 48% (skoro polovina ) klase Teškaši. Slike govore kao 1000 reči, tako da neću ništa objašnjavati Hteo bih samo da čestitam svim prijavljenim XT-jašima i da naš tim, ovde kao i na XCrossu, bude još veći . 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 599 Napisano Mart 6, 2015 Drug član, 1363 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Kolege, napokon je proradilo - evo ga kratak presek stanja za Xcross 2015 za 6.3.2015, da se vidi kako stojimo po brojnosti. XT/TT mašina ima 8 otprilike oko 24% koliko ima i malih Tenera XT660, zajedno oko 48% (skoro polovina ) klase Teškaši. Slike govore kao 1000 reči, tako da neću ništa objašnjavati Hteo bih samo da čestitam svim prijavljenim XT-jašima i da naš tim, ovde kao i na XCrossu, bude još veći . Ja imam i XTZ 660 i XT600E, dakle svakako dolazim na Yamahi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baltrekk 990 Napisano Mart 6, 2015 Drug član, 991 postova Lokacija: Zaječar, Beograd, Grenoble Motocikl: Yamaha XT600 Rally Replica Prijavi odgovor kao problematičan Kolege, napokon je proradilo - evo ga kratak presek stanja za Xcross 2015 za 6.3.2015, da se vidi kako stojimo po brojnosti. XT/TT mašina ima 8 otprilike oko 24% koliko ima i malih Tenera XT660, zajedno oko 48% (skoro polovina ) klase Teškaši. Slike govore kao 1000 reči, tako da neću ništa objašnjavati Hteo bih samo da čestitam svim prijavljenim XT-jašima i da naš tim, ovde kao i na XCrossu, bude još veći . Dakle ti si lud skoz! Ali svaka ti čast na izdvojenom vremenu da nam učesnike Xross-a slikovito prikažeš i koliko je zastupljena . Bravo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
streetbiker 481 Napisano Mart 7, 2015 Svrati ponekad, 443 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam i XTZ 660 i XT600E, dakle svakako dolazim na Yamahi. Čestitam na izboru, ti si 206 koliko vidim, dovoziš malu Teneru, dobrodošao! Dakle ti si lud skoz! Ali svaka ti čast na izdvojenom vremenu da nam učesnike Xross-a slikovito prikažeš i koliko je zastupljena . Bravo! Hvala! Pa vidiš kakvo je vreme... šta drugo čovek da radi . Uz to gledam po drugim temama, kolege su mnogo glasnije a manje mašina imaju prijavljenih od nas, pa reko da ispravim tu nepravdu. Na vama junacima je sve ostalo, ja ću samo malo da vas reklamiram i obezbedim IT podršku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hakala 72 Napisano Mart 7, 2015 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Čačak Motocikl: KTM EXC, TA 650 Prijavi odgovor kao problematičan Sredjivanje XT-a stiglo do prednje viljuske. Koji viskozitet ulja sipate napred? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 599 Napisano Mart 7, 2015 Drug član, 1363 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam i XTZ 660 i XT600E, dakle svakako dolazim na Yamahi. Čestitam na izboru, ti si 206 koliko vidim, dovoziš malu Teneru, dobrodošao! Dovozim vjerovatno Teneru, ko i prošle godine. Trenutno pokušavam srediti zadnji amortizer, nije bash u dobrom stanju, premekan je. Možda stavim cijeli aftermarket, radim na tome, Wilbers ili Hyperpro. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baltrekk 990 Napisano Mart 7, 2015 Drug član, 991 postova Lokacija: Zaječar, Beograd, Grenoble Motocikl: Yamaha XT600 Rally Replica Prijavi odgovor kao problematičan Sredjivanje XT-a stiglo do prednje viljuske. Koji viskozitet ulja sipate napred? Zavisi šta želiš da postigneš. Po uputstvu trebao sipati SAE 10, 517ml čini mi se. Ipak, kako je fabrički set-up prilično soft za off-road vožnju, ja sam sipao SAE 20 (500ml) i prilično sam zadovoljan rezultatom. @Antek - Da li možeš da zameniš zadnji amrot sa 2kf-a? Jeste malo duži u odnosu na 3tb (1 cm, što je na repu cca 6cm) ali ima mogućnost boljeg podešavanja a nije previše skup cca 50 eur. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 599 Napisano Mart 7, 2015 Drug član, 1363 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Sredjivanje XT-a stiglo do prednje viljuske. Koji viskozitet ulja sipate napred? Zavisi šta želiš da postigneš. Po uputstvu trebao sipati SAE 10, 517ml čini mi se. Ipak, kako je fabrički set-up prilično soft za off-road vožnju, ja sam sipao SAE 20 (500ml) i prilično sam zadovoljan rezultatom. @Antek - Da li možeš da zameniš zadnji amrot sa 2kf-a? Jeste malo duži u odnosu na 3tb (1 cm, što je na repu cca 6cm) ali ima mogućnost boljeg podešavanja a nije previše skup cca 50 eur. Ne paše, može se pripasat, jer Tenera i XT imaju različite zadnje amortizere. U svakom slučaju, idem na upgrade. Inače se original zadnji amortizer na XTZ660 može podešavati i po tvrdoći i po povratu, ima 5 pozicija povrata. Ali mi je opruga slaba i trebao bi raditi reparaciju. a imam neku štelu za ispod cijene nabaviti nešto kvalitetno, pa sad radim na tome. Probao sam voziti AT 750 koja je imala prednje Hyperpro progresivne opruge i kompletan zadnji Hyperpro amortizer - nema veze sa originalom, neuporedivo sigurniji i stabilniji motor. Nisam vjerovao dok nisam probao da je tolika razlika. iako i u originalu AT ima solidan ovjes, ali ništa više, ko i svi ti soft enduro japanci koje vozimo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
streetbiker 481 Napisano Mart 7, 2015 Svrati ponekad, 443 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Trenutno pokušavam srediti zadnji amortizer, nije bash u dobrom stanju, premekan je. Možda stavim cijeli aftermarket, radim na tome, Wilbers ili Hyperpro. Uh, pogodio si me u temu odavno merkam ovaj Wilbers, ali je osnovna cena oko 600 EUR - podesivi kompresija i ribaund ali se dodatno doplaćuje mogućnost podešavanja visine 50 EUR + hidraulično podešavanje nategnutosti opruge 200 EUR. Takođe nije mi jasno da li je moguća off-road primena s obzirom da ima u nazivu ROAD. Čini mi se da je ova varijanta od YSS mnogo povoljnija 300 EUR, jedino kakav je kvalitet u pitanju? Ima mehaničko podešavanje kompresije i podešavanje visine, nema ribaund ako sam dobro ukapirao. Hyperpro ima nešto slično - Type 461. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 599 Napisano Mart 7, 2015 Drug član, 1363 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Trenutno pokušavam srediti zadnji amortizer, nije bash u dobrom stanju, premekan je. Možda stavim cijeli aftermarket, radim na tome, Wilbers ili Hyperpro. Uh, pogodio si me u temu odavno merkam ovaj Wilbers, ali je osnovna cena oko 600 EUR - podesivi kompresija i ribaund ali se dodatno doplaćuje mogućnost podešavanja visine 50 EUR + hidraulično podešavanje nategnutosti opruge 200 EUR. Takođe nije mi jasno da li je moguća off-road primena s obzirom da ima u nazivu ROAD. Čini mi se da je ova varijanta od YSS mnogo povoljnija 300 EUR, jedino kakav je kvalitet u pitanju? Ima mehaničko podešavanje kompresije i podešavanje visine, nema ribaund ako sam dobro ukapirao. Nisam gledao Hyperpro. Sve je to puno bolje od originala, ali i košta. Mislim da će ipak biti Hyperpro. Kad nabavim uslikam i napišem dojmove. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baltrekk 990 Napisano Mart 7, 2015 Drug član, 991 postova Lokacija: Zaječar, Beograd, Grenoble Motocikl: Yamaha XT600 Rally Replica Prijavi odgovor kao problematičan Trenutno pokušavam srediti zadnji amortizer, nije bash u dobrom stanju, premekan je. Možda stavim cijeli aftermarket, radim na tome, Wilbers ili Hyperpro. Uh, pogodio si me u temu odavno merkam ovaj Wilbers, ali je osnovna cena oko 600 EUR - podesivi kompresija i ribaund ali se dodatno doplaćuje mogućnost podešavanja visine 50 EUR + hidraulično podešavanje nategnutosti opruge 200 EUR. Takođe nije mi jasno da li je moguća off-road primena s obzirom da ima u nazivu ROAD. Čini mi se da je ova varijanta od YSS mnogo povoljnija 300 EUR, jedino kakav je kvalitet u pitanju? Ima mehaničko podešavanje kompresije i podešavanje visine, nema ribaund ako sam dobro ukapirao. Nisam gledao Hyperpro. Sve je to puno bolje od originala, ali i košta. Mislim da će ipak biti Hyperpro. Kad nabavim uslikam i napišem dojmove. Ajde molim te javi koja je cena za prednje progresivne Hyperpro opruge ako i to imaš u kombinaciji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 599 Napisano Mart 7, 2015 Drug član, 1363 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Trenutno pokušavam srediti zadnji amortizer, nije bash u dobrom stanju, premekan je. Možda stavim cijeli aftermarket, radim na tome, Wilbers ili Hyperpro. Uh, pogodio si me u temu odavno merkam ovaj Wilbers, ali je osnovna cena oko 600 EUR - podesivi kompresija i ribaund ali se dodatno doplaćuje mogućnost podešavanja visine 50 EUR + hidraulično podešavanje nategnutosti opruge 200 EUR. Takođe nije mi jasno da li je moguća off-road primena s obzirom da ima u nazivu ROAD. Čini mi se da je ova varijanta od YSS mnogo povoljnija 300 EUR, jedino kakav je kvalitet u pitanju? Ima mehaničko podešavanje kompresije i podešavanje visine, nema ribaund ako sam dobro ukapirao. Nisam gledao Hyperpro. Sve je to puno bolje od originala, ali i košta. Mislim da će ipak biti Hyperpro. Kad nabavim uslikam i napišem dojmove. Ajde molim te javi koja je cena za prednje progresivne Hyperpro opruge ako i to imaš u kombinaciji. OK, pokušat ću. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr_kolew 139 Napisano Mart 7, 2015 Svrati ponekad, 377 postova Lokacija: Zemun-Beograd Motocikl: Honda nc750,Xevo 400 Prijavi odgovor kao problematičan ajde i ja da se prijavim ,2KF u fazi sredjivanja ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Mart 7, 2015 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Opa, pa zar i ti? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
streetbiker 481 Napisano Mart 7, 2015 Svrati ponekad, 443 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ajde i ja da se prijavim ,2KF u fazi sredjivanja ... Čestitam kolega, može i neka fotografija, da uživamo i mi malo mislim u sređivanju.... XT tim raste skoro svakoga dana . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baltrekk 990 Napisano Mart 8, 2015 Drug član, 991 postova Lokacija: Zaječar, Beograd, Grenoble Motocikl: Yamaha XT600 Rally Replica Prijavi odgovor kao problematičan ajde i ja da se prijavim ,2KF u fazi sredjivanja ... Bravo, bravo! Šta ti bi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr_kolew 139 Napisano Mart 8, 2015 Svrati ponekad, 377 postova Lokacija: Zemun-Beograd Motocikl: Honda nc750,Xevo 400 Prijavi odgovor kao problematičan Motor ce sredjivati profesionalac -Zile iz Pirota,tako da nece biti prikaza sredjivanja djunte,a i realno nema nekog sredjivanja,reparacija prednje vile,Zamena viljuske na menjacu e onda moram naci neke enduro gume gume koje mogu po off Roadu ali i da gaze duze ture asvaltom(da mi cura ne bude citav zivot uskracena voznje na motoru:)) Pa lepo je voziti 200km sa jednim tankom,i obici i neke druge planine osim onih koje me okruzuju ,sa cvajom nema asvalta i dugih tura,to sam se licno uverio vise puta...lepo je imati i jedno i drugo(250 2t i 600 4t) ja sam to sebi priustio pa videcemo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 599 Napisano Mart 8, 2015 Drug član, 1363 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Evo moja XT600E 1994 godina. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Mart 8, 2015 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan AnteK, iamm ja neku oprugu viška, možda možeš samo da je zameniš? Viči dimenzije. Imam i amortizer neki podesivi, ako bi da repariraš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baltrekk 990 Napisano Mart 8, 2015 Drug član, 991 postova Lokacija: Zaječar, Beograd, Grenoble Motocikl: Yamaha XT600 Rally Replica Prijavi odgovor kao problematičan Razmisljao sam i o tome. Koju kombinaciju guma koristite za off, razmisljam da stavim pozadi C02, a napred C05 Topla preporuka za C05. Kod mene je kombinacija C04 nazad, jer sam promenio zadnji točak sa 17'' na 18'' i C05 napred. Druže, da li ima razlike u auspuhu kod modela 1990-1994 gdje auspuh glumi dio rame, i kod novijih modela od 1995 - ? I ako ima, vjerovatno je samo u prihvatu a lonac jednak?? Antek, Evo uporednih fotografija od danas. Deluje da bi stock izduv sa 3TB mogao da se montira na neki noviji model XT tipa 4PT. Iako im se ram u donjem delu nešto razlikuje, u gornjem delu bi rupe mogle da se preklope. Nadam se da sam ti pomogao u odgovoru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cilesd 171 Napisano Mart 8, 2015 Svrati ponekad, 256 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Gas Gas Ec 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ja kod mene imam ovde sraf, inbus 5, i sa donje strane isto, ali ne znam cemu sluze. Dajte prosvetlite me. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...