Goshke 2786 Napisano Jun 22, 2013 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Treba mi hitan odgovor, treba danas da teram motor na tehnicki, ali zakljucim jutros da su mi umrla sva cetiri zmigavca! Sumnjam na relej, od cega moze da se stavi ako je on u pitanju? Sta mislite, da li ce proci tehnicki bez zmigavaca, da smislim neku pricu, posto moram danas da ga registrujem? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Jun 22, 2013 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Treba mi hitan odgovor, treba danas da teram motor na tehnicki, ali zakljucim jutros da su mi umrla sva cetiri zmigavca! Sumnjam na relej, od cega moze da se stavi ako je on u pitanju? Sta mislite, da li ce proci tehnicki bez zmigavaca, da smislim neku pricu, posto moram danas da ga registrujem? Skini zmigavce. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4801 Napisano Jun 22, 2013 Ne silazi, 5562 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Nikad u zivotu me niko nije pitao za zmigavce. Moj drugar ima BMW customized, uopste ni nema zmigavce, a registruje normalno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Jun 22, 2013 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Reseno (nisu ni pogledali motor, mog'o sam komotno doci peske na tehnicki) Inace, resen problem sa zmigacima sa relejem od auta Ne volim da vozim motor bez njih Da, zaboravih, 11620din registracija Pa ono, i nije mnogo. : Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baltrekk 990 Napisano Jun 22, 2013 Drug član, 991 postova Lokacija: Zaječar, Beograd, Grenoble Motocikl: Yamaha XT600 Rally Replica Prijavi odgovor kao problematičan U slucaju da jos nekom info zatreba - od kog auta si uzeo rele zmigavaca? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Jun 22, 2013 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan @TA96 Dimenzije lezista za onu gumicu su donja ivica 36mm, gornja 41mm... Precnik gumice je znaci otprilike 38mm,debljina oko 5 mm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baltrekk 990 Napisano Jun 23, 2013 Drug član, 991 postova Lokacija: Zaječar, Beograd, Grenoble Motocikl: Yamaha XT600 Rally Replica Prijavi odgovor kao problematičan Sveže od jutros! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Jun 23, 2013 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan U slucaju da jos nekom info zatreba - od kog auta si uzeo rele zmigavaca? Ja uzeo od Yuga, ispostavilo se da mi nije trebao, akumulator je bio murtav pa ga nisam ni isprobao I kakav je ono XTT hibrid? Daj još slika Ja čekam platu pa da registrujem polako... 10. jula mi ističe rega. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Jun 23, 2013 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan @TA96 Dimenzije lezista za onu gumicu su donja ivica 36mm, gornja 41mm... Precnik gumice je znaci otprilike 38mm,debljina oko 5 mm Hvala. Nazalost nije u pitanju O ring vec je flansna, odvojio se gumeni deo od metalnog. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Jun 23, 2013 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan @TA96 Dimenzije lezista za onu gumicu su donja ivica 36mm, gornja 41mm... Precnik gumice je znaci otprilike 38mm,debljina oko 5 mm Hvala. Nazalost nije u pitanju O ring vec je flansna, odvojio se gumeni deo od metalnog. ja prodajem ovu jednu pa ako ti treba javi se na pp Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Jun 23, 2013 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Uzeo sam od yuga, okrugli obicni automat Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Jun 23, 2013 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan @TA96 Dimenzije lezista za onu gumicu su donja ivica 36mm, gornja 41mm... Precnik gumice je znaci otprilike 38mm,debljina oko 5 mm Hvala. Nazalost nije u pitanju O ring vec je flansna, odvojio se gumeni deo od metalnog. ja prodajem ovu jednu pa ako ti treba javi se na pp Trebaju mi obe i ne bih uzimao polovne jer se spremam za malo duzi put pa se plasim da ne ostanem unekoj sumi. Dao sam ove stare strugaru da mi napravi neku prepravku pa cu posle okaciti slike, naravno ako bude uspelo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Jun 24, 2013 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan @TA96 Dimenzije lezista za onu gumicu su donja ivica 36mm, gornja 41mm... Precnik gumice je znaci otprilike 38mm,debljina oko 5 mm Hvala. Nazalost nije u pitanju O ring vec je flansna, odvojio se gumeni deo od metalnog. ja prodajem ovu jednu pa ako ti treba javi se na pp Trebaju mi obe i ne bih uzimao polovne jer se spremam za malo duzi put pa se plasim da ne ostanem unekoj sumi. Dao sam ove stare strugaru da mi napravi neku prepravku pa cu posle okaciti slike, naravno ako bude uspelo. Ja sam svoje zalepio pre nekih tri meseca sa sikinim lepkom koji je otporan na toplotu i benzin, i za sada lepo drze... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baltrekk 990 Napisano Jun 24, 2013 Drug član, 991 postova Lokacija: Zaječar, Beograd, Grenoble Motocikl: Yamaha XT600 Rally Replica Prijavi odgovor kao problematičan I kakav je ono XTT hibrid? Daj još slika Biće biće! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Jun 25, 2013 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan @TA96 Dimenzije lezista za onu gumicu su donja ivica 36mm, gornja 41mm... Precnik gumice je znaci otprilike 38mm,debljina oko 5 mm Hvala. Nazalost nije u pitanju O ring vec je flansna, odvojio se gumeni deo od metalnog. ja prodajem ovu jednu pa ako ti treba javi se na pp Trebaju mi obe i ne bih uzimao polovne jer se spremam za malo duzi put pa se plasim da ne ostanem unekoj sumi. Dao sam ove stare strugaru da mi napravi neku prepravku pa cu posle okaciti slike, naravno ako bude uspelo. Ja sam svoje zalepio pre nekih tri meseca sa sikinim lepkom koji je otporan na toplotu i benzin, i za sada lepo drze... Kako se tacno zove taj lepak? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Jun 25, 2013 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan @TA96 Dimenzije lezista za onu gumicu su donja ivica 36mm, gornja 41mm... Precnik gumice je znaci otprilike 38mm,debljina oko 5 mm Hvala. Nazalost nije u pitanju O ring vec je flansna, odvojio se gumeni deo od metalnog. ja prodajem ovu jednu pa ako ti treba javi se na pp Trebaju mi obe i ne bih uzimao polovne jer se spremam za malo duzi put pa se plasim da ne ostanem unekoj sumi. Dao sam ove stare strugaru da mi napravi neku prepravku pa cu posle okaciti slike, naravno ako bude uspelo. Ja sam svoje zalepio pre nekih tri meseca sa sikinim lepkom koji je otporan na toplotu i benzin, i za sada lepo drze... Kako se tacno zove taj lepak? Sika Bond-T2 TL-SikaBond-T2.pdf 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarko1983 79 Napisano Jun 27, 2013 Svrati ponekad, 321 postova Lokacija: Žagubica Motocikl: XT Prijavi odgovor kao problematičan Koja sam ja dileja, napravio sam rampu za skakanje u dvoristu i pao prilikom jednog skoka, nije opasno, prizemljio se na travnjak, bastensko crevo mi se uplelo i zbog njega padoh.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milan 95 1 Napisano Jun 27, 2013 U prolazu, 14 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima! Ja sam nov na forumu,a i pre par nedelja sam pazario XT600.. Postavio sam slicice mog motora http://forum.bjbikers.com/index.php?/gallery/album/1041-yamaha-xt-600-kladovo/ Ovo je moj prvi "pravi" motor, do sada sam vozio 50ccm.. Na satu ima 40000, 2000to je godiste, i u dosta je dobrom stanju.. Voleo bih da mi neko kaze na sta treba da obratim paznju, o cemu treba voditi racuna kod ovog motorcica, i tako.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Jun 27, 2013 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima! Ja sam nov na forumu,a i pre par nedelja sam pazario XT600.. Postavio sam slicice mog motora http://forum.bjbiker...xt-600-kladovo/ Ovo je moj prvi "pravi" motor, do sada sam vozio 50ccm.. Na satu ima 40000, 2000to je godiste, i u dosta je dobrom stanju.. Voleo bih da mi neko kaze na sta treba da obratim paznju, o cemu treba voditi racuna kod ovog motorcica, i tako.. Cestitam i neka te dobro sluzi... Koliko ja znam, XT600 nema nikakve mane ni fabricke greske tako da si pazario pravo dobro motorce... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Jun 27, 2013 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan CEstitam! Savetujem ti da procitas celu ovu temu, da se malo upoznas sa svojim motorcetom. Obicno smo svi ovde prijavljivali lakse i teze kvarove, pa da znas otprilike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baltrekk 990 Napisano Jun 29, 2013 Drug član, 991 postova Lokacija: Zaječar, Beograd, Grenoble Motocikl: Yamaha XT600 Rally Replica Prijavi odgovor kao problematičan Neko me je skoro pitao šta imam u tool-box-u. Generalno, sve što mi je potrebno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6320 Napisano Jun 29, 2013 Drug član, 3036 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Gori si od mene :D Ne vidim gomilicu raznih šrafova i matica, kao ni lepak za šrafove :D I gde ti je dugačko crevo za pretakanje goriva i malo crevo za svećicu? Nespreman si :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baltrekk 990 Napisano Jun 29, 2013 Drug član, 991 postova Lokacija: Zaječar, Beograd, Grenoble Motocikl: Yamaha XT600 Rally Replica Prijavi odgovor kao problematičan Gori si od mene :D Ne vidim gomilicu raznih šrafova i matica, kao ni lepak za šrafove :D I gde ti je dugačko crevo za pretakanje goriva i malo crevo za svećicu? Nespreman si :D Samo čekam ko će prvi da se javi! Šta misliš, zbog čega idem na vožnju uvek sa koferom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano Jun 29, 2013 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan Ima tu još što šta: Izolir traka, pljoska,... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baltrekk 990 Napisano Jun 29, 2013 Drug član, 991 postova Lokacija: Zaječar, Beograd, Grenoble Motocikl: Yamaha XT600 Rally Replica Prijavi odgovor kao problematičan Ima tu još što šta: Izolir traka, pljoska,... Vidim ja da ću morati da fotkam šta sve imam u koferu. :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...