SrdjanTT 114 Napisano Jun 6, 2012 Svrati ponekad, 268 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: (Vertemati) Vor EN400 enduro Prijavi odgovor kao problematičan Ma ima vremena, bitno da se vozi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Jun 6, 2012 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Šta je sa onim crveno-belim 2KF u Bačini što se prodavao za 1000e? Kurbla i zadnja viljuška bejahu ofarbane u zlatnu, da se slažu sa felnama Ja sam nju gledao u oglasima ali mi je izletela ova sa Zvezdare u boljem stanju za manje para, bolje nije moglo da ispadne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Jun 6, 2012 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Naravno od marta 2000 sa Dominatorom...za sada lepo idemo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Jun 6, 2012 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Šta je sa onim crveno-belim 2KF u Bačini što se prodavao za 1000e? Kurbla i zadnja viljuška bejahu ofarbane u zlatnu, da se slažu sa felnama Ja sam nju gledao u oglasima ali mi je izletela ova sa Zvezdare u boljem stanju za manje para, bolje nije moglo da ispadne Prodat on odavno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Jun 6, 2012 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Nego da vas pitam Kad kurblam, tj. kad sam kurblao dok nisam sahranio kurblu, tražim GMT, preguram je, odmah posle toga se javi još jedan veći otpor. Pa ne kapiram, u čemu je fora, dekompresor je valjda dobro podešen, palim je bez problema, samo mi nije jasno kako se taj veliki otpor javlja dva puta za redom? Je l' to treba tako? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
5RA 1 Napisano Jun 6, 2012 U prolazu, 23 postova Motocikl: KLR 650C Prijavi odgovor kao problematičan Kolege bajkeri koji je ovo model xt-a ?? planiram nesto slicno kupovati...hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Jun 6, 2012 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan 4PT, model od 96 pa do kraja proizvodnje XT-a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Jun 6, 2012 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan 4PT, model od 96 pa do kraja proizvodnje XT-a a XTX i XTR koja su oni oznake Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
5RA 1 Napisano Jun 6, 2012 U prolazu, 23 postova Motocikl: KLR 650C Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na brzom odgovoru! skupo mi je to... jel bi menjao neko xt-a za pegasa 650 ?? pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djokic 997 Napisano Jun 7, 2012 Ol' dirty bastard, 636 postova Lokacija: Zvezdan Motocikl: Yamaha Prijavi odgovor kao problematičan Hehe to tesko. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Jun 7, 2012 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan 4PT, model od 96 pa do kraja proizvodnje XT-a a XTX i XTR koja su oni oznake XTX i XTR ne racunam u prave XT-ove Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žileee 3 Napisano Jun 7, 2012 U prolazu, 50 postova Lokacija: Vienna-Sr.Mitrovica Motocikl: Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Kolege bajkeri koji je ovo model xt-a ?? planiram nesto slicno kupovati...hvala unapred u jbt ova ista moja.......ko planira da kupi ovako nesto,samo napred,odlicna je 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
5RA 1 Napisano Jun 7, 2012 U prolazu, 23 postova Motocikl: KLR 650C Prijavi odgovor kao problematičan Hehe to tesko. Izvinjavam se,postavio sam glupo pitanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano Jun 7, 2012 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan 4PT, model od 96 pa do kraja proizvodnje XT-a a XTX i XTR koja su oni oznake XTX i XTR ne racunam u prave XT-ove Hteo ti ili ne, XTR je naslednik XT-a... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale_XT 1021 Napisano Jun 7, 2012 Zainteresovan, 448 postova Lokacija: SIRMIVM Motocikl: Yamaha XT 660 R Yamaha XT 660 X Prijavi odgovor kao problematičan Goske a jesi vozio XTX i XTR kad imas takvo misljenje? Motori su fantasticni kao i svi prethodni XT modeli ovaj plavi sa slike i ja imam samo bez tih budza od zmigavaca i bez stitnika za ruke 'slonovse usi' i bez fabrickog auspuha a ova baraba na njemu je buduci vlasnik Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shoma 83 Napisano Jun 7, 2012 Zainteresovan, 534 postova Lokacija: Bač Motocikl: Yamaha XT600 2kf Prijavi odgovor kao problematičan Bishke evo ja bih menjao moju za dva Domindzatora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baltrekk 990 Napisano Jun 7, 2012 Drug član, 991 postova Lokacija: Zaječar, Beograd, Grenoble Motocikl: Yamaha XT600 Rally Replica Prijavi odgovor kao problematičan Inače, zamenili smo danas ulje, sipao sam Bardahl 15-50, stalo manje od 2.5 litre, da napomenem da smo i filter ulja zamenili Ajde kad stigneš, molim te napiši još koju kako ti se čini opšti utisak posle zamene ulja na Bardahl 15-50. I ja se meračim da zamenim ulje sa Bardahlom 15-50, iako sam prošao manje od 2000km sa poslednjom zamenom Midlanda 20-50. Taj Bardahl beše polu-sint? ps. Usput, šta si pre toga vozio, koje ulje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Jun 7, 2012 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Pošto je staro ulje bilo pri kraju veka (navodno, promenjeno pre 3000km), maalo teže sam nalazio neutral i bio je malo tvrđi menjač. Ne znam koje je ulje u pitanju, ako se ne varam, na airbox-u stoji nalepnica da je Motul i da je menjano pre 900km (a sat ne radi), ne bih to uzimao kao merodavan podatak. Za neupućene, ovo mi je prva promena ulja, motor sam kupio u aprilu. A sa novim uljem lakše nalazim ler, opet se dešava da malo teže upada u treću, ponekad i četvrtu (nemam pojma do čega je) i imam osećaj da mogu da ga vozim u petoj na još manjim obrtajima nego do sad i da ne trza. To je subjektivni osećaj, obrtaljka mi takođe ne radi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Jun 7, 2012 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Bishke evo ja bih menjao moju za dva Domindzatora Dam ti mog i sliku od jos jednog Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baltrekk 990 Napisano Jun 7, 2012 Drug član, 991 postova Lokacija: Zaječar, Beograd, Grenoble Motocikl: Yamaha XT600 Rally Replica Prijavi odgovor kao problematičan Pošto je staro ulje bilo pri kraju veka (navodno, promenjeno pre 3000km), maalo teže sam nalazio neutral i bio je malo tvrđi menjač. Ne znam koje je ulje u pitanju, ako se ne varam, na airbox-u stoji nalepnica da je Motul i da je menjano pre 900km (a sat ne radi), ne bih to uzimao kao merodavan podatak. Za neupućene, ovo mi je prva promena ulja, motor sam kupio u aprilu. A sa novim uljem lakše nalazim ler, opet se dešava da malo teže upada u treću, ponekad i četvrtu (nemam pojma do čega je) i imam osećaj da mogu da ga vozim u petoj na još manjim obrtajima nego do sad i da ne trza. To je subjektivni osećaj, obrtaljka mi takođe ne radi Hvala ti na komentaru. Detaljnije informacije o Bardahl-u moraću sam da proverim kad promenim ulje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1391 Napisano Jun 7, 2012 Ne silazi, 6311 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Pošto je staro ulje bilo pri kraju veka (navodno, promenjeno pre 3000km), maalo teže sam nalazio neutral i bio je malo tvrđi menjač. Ne znam koje je ulje u pitanju, ako se ne varam, na airbox-u stoji nalepnica da je Motul i da je menjano pre 900km (a sat ne radi), ne bih to uzimao kao merodavan podatak. Za neupućene, ovo mi je prva promena ulja, motor sam kupio u aprilu. A sa novim uljem lakše nalazim ler, opet se dešava da malo teže upada u treću, ponekad i četvrtu (nemam pojma do čega je) i imam osećaj da mogu da ga vozim u petoj na još manjim obrtajima nego do sad i da ne trza. To je subjektivni osećaj, obrtaljka mi takođe ne radi Ti provozam krug i da vidiš kako glat ulazi, msm u brzine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Jun 7, 2012 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan posle jucerasnje moje voznje ne moze gladje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Jun 7, 2012 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Pa kako vas nije sramota, ovo je javno mesto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1391 Napisano Jun 7, 2012 Ne silazi, 6311 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Pa kad ti treba pokazna vežba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baltrekk 990 Napisano Jun 7, 2012 Drug član, 991 postova Lokacija: Zaječar, Beograd, Grenoble Motocikl: Yamaha XT600 Rally Replica Prijavi odgovor kao problematičan Da li ima zainteresovanih za podelu troškova pri izradi ovakve ALU ploče koja može da se koristi kao univerzalni nosač? Ajde da još jednom pitam, možda je nekom promaklo... Puna ploča dimenzija 1000 x 350 x 8mm košta oko 5.300RSD, drugim rečima oko 1.700RSD po pojedincu + cena za bušenje. Problem je u tome što ova firma neće da seče na komad po dimenziji već samo na punu meru od 1m, pa u dužini koliko ti treba. Ako neko od vas zna gde ima da se nadje jeftinije/drugačije/ ili da seku po meri - ne mora da ćuti! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...