Blaza 9536 Napisano Jun 5, 2022 Ne silazi, 2259 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Samo da dodam nešto, za Dnevnik... Da se razumemo, ABS je odlična stvar. Imam dva auta, Zafiru sa abs-om, i Korolu bez abs-a. I jedan i drugi vozim najnormalnije, i nikada se u Zafiri nisam previše opuštao, zato što ima abs...a lepu km sam prešao sa njom, najviše po snegu i kiši (kad ne vozim motor). I nije mi još zatrebao ! Što sve ovo pišem ? Drug, ako naletiš na zdrav motor/auto da ti se uklapa u finansije (legao ti na oko/ srce), a nema abs, ja ne bih bio u dilemi, veruj mi. Lepo je imati ga, ali mi nije od presudnog značaja. Da ne pominjem ostale elektronske dodatke. Ipak je ovo samo moje mišljenje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mtcsnoopy 105 Napisano Jun 6, 2022 (promenjeno) U prolazu, 15 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: SW 400 Prijavi odgovor kao problematičan I moja saga u vezi kupovine skutera je završena. Upoznao sam @N.F.S. i ruka je pala. Malo prozborili i već uvideo koliko je dobar čovek a to je ono što nema cenu. Hvala vam svima na pomoći, kratko sam na ovom forumu no to je bilo dovoljno da uvidim njegovo bogatstvo. Hvala @Satelis i na njegovim postovima a i na savetima u pp, takođe mi je mnogo pomogao. Javljam se uskoro u temi Silver Wing 400. Sve najbolje Promenio Jun 6, 2022 član mtcsnoopy 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21501 Napisano Jun 6, 2022 Integrisan, 9408 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Utisci su obostrani! Uzivao sam u razgovoru Inace, i moja je kupovina bila zato sto ga je Darko pre mene odrzavao a ja nastavio u mom stilu. Kupljena je na nevidjeno, novac sam uplatio pre nego sto coveka i motor upoznah! Ostajemo u okviru brzine prodaje, oko 16 sati je honda na oglasima bila. Hvala svima koji me preporucise, cenu sam korigovao a bez da me covek za spustanje i pita, ona pocetna je bila za odbijanje neozbiljnih 7 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9536 Napisano Jun 6, 2022 Ne silazi, 2259 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, mtcsnoopy je napisao: Javljam se uskoro u temi Silver Wing 400. Znajući od koga si kupio, u toj temi možeš samo da pitaš, koji šampon za pranje da koristiš ! U zdravlju da ga voziš ! 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 7909 Napisano Jun 6, 2022 Drug član, 2087 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro,ko mi šta dođe,ko sladoled a ko piće. 2 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21501 Napisano Jun 6, 2022 Integrisan, 9408 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Uvek! (moze oba!) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mtcsnoopy 105 Napisano Jun 6, 2022 U prolazu, 15 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: SW 400 Prijavi odgovor kao problematičan E da, veliko hvala i tebi, da nisi spomenuo verovatno ne bih ni video oglas. A zaslužio si i jedno i drugo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mtcsnoopy 105 Napisano Jun 6, 2022 U prolazu, 15 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: SW 400 Prijavi odgovor kao problematičan pre 20 minuta, Blaza je napisao: Znajući od koga si kupio, u toj temi možeš samo da pitaš, koji šampon za pranje da koristiš ! U zdravlju da ga voziš ! Hvala, hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 7909 Napisano Jun 6, 2022 Drug član, 2087 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Normalno........Šta ste mislili,da će da prođete jeftino.......Šalimo se.Znam kako je danas teško naći za svoj novac kvalitetnu stvar,a ništa me nije koštalo.Nagrada mi je,da ono što si video bilo,što bi se po novom reklo,, brutalno". 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivchaNB 505 Napisano Jun 6, 2022 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda Pantheon Prijavi odgovor kao problematičan Čestitam na pravom izboru, neka te dugo i pouzdano služi! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mtcsnoopy 105 Napisano Jun 6, 2022 U prolazu, 15 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: SW 400 Prijavi odgovor kao problematičan Evo sad čitam redom temu SW 400 i vidim čega sve ima kad se kupuje motor, a ponešto znam i iz ličnih iskustava. Jesam dao više od planiranog ali sam miran jedno duže vreme, dobio sam i komplet delove za jedan servis, plus što je Neša prihvatio da mi održava motor. Prezadovoljan sam zaista. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KoleD 423 Napisano Jun 6, 2022 Svrati ponekad, 269 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suzuki Bandit GSF 650; BMW F800 GT Prijavi odgovor kao problematičan Pa ti si čoveče jedan srećković.. Poslato sa MAR-LX1A pomoću Tapatoka 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4704 Napisano Jun 6, 2022 Drug član, 3602 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan EA svašta vi pišete ovde, u temi koju slabo pratim Dobro došao zemljače! Super ti je ovo prošlo, nema bolje, provučeno i kroz Daretove i Nešine zlatne prste. Guštaj! 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Baniša 226 Napisano Jun 6, 2022 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Srbobran Motocikl: BMW R1200GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21501 Napisano Jun 7, 2022 Integrisan, 9408 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Pakuju se polako delovi za neki naredni servis... Rezervoar do cepa, voskiranje i spreman je za Zlatka! Sent from my EML-L09 using Tapatalk 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mtcsnoopy 105 Napisano Jun 7, 2022 U prolazu, 15 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: SW 400 Prijavi odgovor kao problematičan pre 21 minuta, N.F.S. je napisao: Pakuju se polako delovi za neki naredni servis... Rezervoar do cepa, voskiranje i spreman je za Zlatka! Sent from my EML-L09 using Tapatalk Samo ko li je taj Zlatko? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grafigo 3197 Napisano Jun 7, 2022 Drug član, 784 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Versys vel'ki, zeleni. Prijavi odgovor kao problematičan Ma super je sve to, nego prodje vise od 24h, a ne videh da je @N.F.S. kupio sledeci motor? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21501 Napisano Jun 7, 2022 Integrisan, 9408 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan A sta mislis Sent from my EML-L09 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21501 Napisano Jun 7, 2022 Integrisan, 9408 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Inace, danas je prodat tek skuter Sent from my EML-L09 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grafigo 3197 Napisano Jun 7, 2022 Drug član, 784 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Versys vel'ki, zeleni. Prijavi odgovor kao problematičan Ne sumnjam ja u tebe. Sumnjam u sebe da sam preskocio neku temu u kojoj pise sta si uzeo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21501 Napisano Jun 7, 2022 Integrisan, 9408 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ima i to... I slika motora! Sent from my EML-L09 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grafigo 3197 Napisano Jun 7, 2022 Drug član, 784 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Versys vel'ki, zeleni. Prijavi odgovor kao problematičan Uh, sunce ti... Znaci, sad moram da krenem redom po temama da nadjem gde si to postavio. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mtcsnoopy 105 Napisano Jul 28, 2022 U prolazu, 15 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: SW 400 Prijavi odgovor kao problematičan E pa evo i ja konačno položih. U pola časova mi se menjao i instruktor, pa neke gužve. Još je na kraju i dobro sve ispalo. Polovinom avgusta na odmor pa krećem polako da vozim po Srbiji. Da malo naviknem i ja na motor i on na mene. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8226 Napisano Jul 30, 2022 Drug član, 557 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA Africa Twin CRF1000 DCT (2016), BMW C 400 GT (2020) Prijavi odgovor kao problematičan Честитке за куповину и за полагање и срећни ти били проведени километри на Силвер Вингу 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mtcsnoopy 105 Napisano Jul 31, 2022 U prolazu, 15 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: SW 400 Prijavi odgovor kao problematičan E hvala puno. Radujem se ko neko dete 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...