marettoo 230 Napisano Januar 22, 2022 Zainteresovan, 128 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Tomos A3, Kawasaki Versys 650, Kle500 Prijavi odgovor kao problematičan 3 minutes ago, jboban said: Dobro, videli smo tehnički deo. Sad nam reci kako je prošao onaj drugi deo, dogovor, međusobna komunikacija, itd. Sent from my SM-G985F using Tapatalk Komunikacija je prošla dobro, ja sam taj dan radio i on mi je izašao u susret da odradimo servis kada ja izadjem sa posla i nije trebalo mnogo ubedjivanja da se dogovorimo, čak sam ja zakasnio nekih pola sata-gužva u saobraćaju Čitajući ranije postove o njemu bio sam ubedjen da ću poljubiti vrata, ali na svu sreću toga nije bilo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano Januar 23, 2022 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Lepe vesti... Sent from my SM-G985F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5528 Napisano Januar 23, 2022 Drug član, 2496 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Ako je sa materijalom onda je to ok. Reko da ti uzeo 50 za ruke 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5610 Napisano Januar 23, 2022 Drug član, 1403 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, marettoo je napisao: Komunikacija je prošla dobro, ja sam taj dan radio i on mi je izašao u susret da odradimo servis kada ja izadjem sa posla i nije trebalo mnogo ubedjivanja da se dogovorimo, čak sam ja zakasnio nekih pola sata-gužva u saobraćaju Čitajući ranije postove o njemu bio sam ubedjen da ću poljubiti vrata, ali na svu sreću toga nije bilo Шта га сређујеш, ионако ћеш да га мењаш колико чујем. Шалим се, мотор ти је одличан, штета би била неодржавати га. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marettoo 230 Napisano Januar 23, 2022 Zainteresovan, 128 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Tomos A3, Kawasaki Versys 650, Kle500 Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, Marko05 said: Шта га сређујеш, ионако ћеш да га мењаш колико чујем. Шалим се, мотор ти је одличан, штета би била неодржавати га. Kad li pre sazna samo da mi je znati Pa kad ga nećeš ti da mi bude tu u komšiluku, ovako mora na drugu stranu... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5610 Napisano Januar 23, 2022 Drug član, 1403 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan pre 41 minuta, marettoo je napisao: Kad li pre sazna samo da mi je znati Pa kad ga nećeš ti da mi bude tu u komšiluku, ovako mora na drugu stranu... Ахахахаха, све ти тај сазна. Слаба вајда од мене што се тиче механике и електронике. Могу само добро да га оперем. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marettoo 230 Napisano Januar 23, 2022 Zainteresovan, 128 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Tomos A3, Kawasaki Versys 650, Kle500 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Marko05 said: Слаба вајда од мене што се тиче механике и електронике. Могу само добро да га оперем. Ja na zamenu mislio All mozemo da se dogovorimo i za pranje, u tome si tata... kad sam samo video tvoju frezu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5610 Napisano Januar 23, 2022 Drug član, 1403 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, marettoo je napisao: Ja na zamenu mislio All mozemo da se dogovorimo i za pranje, u tome si tata... kad sam samo video tvoju frezu Ако дође до замене добијаш прави момачки мотор, проверен. А кава иде у праве руке. Да не оффујем више... ако дође до трговине јављај. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yanco 2540 Napisano Avgust 4, 2022 Slow rider, 939 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda NC750X 2021, Yamaha Virago XV125 1999, BMW K75 1986, Peugeot Django 2018, Tomos automatik A35 ML 1987 Prijavi odgovor kao problematičan Nije moje iskustvo, ali je iskustvo dečka kome sam prodao svoj Kawasaki GPz 750 Unitrak, preradjen u cafe. O ovom motoru se radi: Motor sam prodao pre možda dve godine. Dečko je vozio motor, i u medjuvremenu je počeo da se čuje lanac bregaste, i bilo je vreme da se našteluju ventili i servis da se odradi. Zakazao je popravku kod Marinkovića u Čačku. Motor je ODVEZAO (ovo je jako bitno). Nakon nekog vremena, zove me taj dečko da odem kod njega da mu pomognem da sastavi motor, jer je od Marinkovića dobio pola motora, a pola u kutiji. "majstor" kaže da je sredio mašinu, da je sve bilo katastrofa, ali da je on navodno uspeo da popravi. Pred njim je upalio na flašu. Sad citiram iskustvom tog momka koji je imao komunikaciju sa "majstorom": - Šta vam je ovo koji qrac, ovo samo pederi voze - Koja budala je pravila ovaj motor - Ovo qrcu ne vredi - Koji idiot još u gradjuje elektro ventil za glrivo ... i ne mogu da se setim još svačega. Mnogo ga je iznervirao motor, izgleda mi. Situacija kakva je bila danas kada san zatekao motor: Skinut rezervoar, km sat, sedište, rep, svetla... Elektro ventil iščupan, instalacija isečena. Skinut senzor za brzinu, zašto, ne znam, veze nema sa agregatom, ali verovatno ga nervirao. Membrana na slavini odvijena, gorivo samo piša. Popizdeo je zašto Sebring izduvna grana zaklanja čep za ulje, pa mora da je skida da bi zamenio ulje... Koliko vidim na nekom papiriću šta je uradio, to su bile svećice, štelovanje ventila, zamena filtera ulja (nisam video da je ulje menjao), zamena filtera vazduha, akumulator. Kaže da ne može da sredjuje slavinu (koja je radila) jer ne može da on traži set za reparaciju. Motor je odvežen na točkovima, a morao je da se preuzme kombijem. Rekao mu da je on toliko uradio, a ostalo nek ovaj sam završi. Za sve ovo mu je uzeo 300e. Danas sam mu sastavio motor, vratio opet elektro ventil (jer je tražio da ga ima), povezao instalaciju za struju i gorivo, ali akumulator je bio prazan, pa nisam mogao da upalim. Probali smo jednom na gurku, i nije moglo, pa smo odustali, dok se ne napuni akumulator, pa će da proba. Uz sve ove probleme, komunikacija je bila totalni idiotizam, na nivou neadrentalca. I sad razmišljaš... budeš dobar djak, učiš da budeš nešto, zaposliš se, izdržavaš porodicu, stekneš neki ugled, voliš motore i naidješ na ovakav oblik života... dal da reaguješ na takav bezobrazluk kako i dolikuje tom nivou... ali opet si na kraju ti kriv, jer si napao matorog sedamdesetogodišnjaka... Kao što rekoh, prenosim iskustvo dečka koji nije član foruma. Ja sam samo duboko "povredjen" kad sam video na šta je ličio onako lep motor sa slike. Daš novac za popravku, i još moraš da se izvinjavaš "majstoru" zašto nisi dovezao nov motor, nego neki koji ima kvar. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1608 Napisano Avgust 4, 2022 Drug član, 1002 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Poslati mu inspekciju ako radi na crno, ja mu ne bih platio. Uzeo bih motor i jos bih mu i radionicu pokupio u vrednosti popravke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
punisa 16 3801 Napisano Avgust 4, 2022 Astro Puki krsi sva pravila!, 933 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50 Prijavi odgovor kao problematičan @Yanco prelepo izgleda makar od pozadi.jel moze da se registruje zbog ovih novih idiotluka na tehnickom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yanco 2540 Napisano Avgust 4, 2022 Slow rider, 939 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda NC750X 2021, Yamaha Virago XV125 1999, BMW K75 1986, Peugeot Django 2018, Tomos automatik A35 ML 1987 Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, punisa 16 je napisao: @Yanco prelepo izgleda makar od pozadi.jel moze da se registruje zbog ovih novih idiotluka na tehnickom? Može, već je dva puta registrovan od prodaje. Nažalost, potrebno je nekih sat vremena posla da mu se nabace fabričke maske i rep, ali sve je šraf na šraf. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrela 950 Napisano Avgust 8, 2022 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan On 8/4/2022 at 7:59 PM, Yanco said: Nije moje iskustvo, ali je iskustvo dečka kome sam prodao svoj Kawasaki GPz 750 Unitrak, preradjen u cafe. O ovom motoru se radi: Motor sam prodao pre možda dve godine. Dečko je vozio motor, i u medjuvremenu je počeo da se čuje lanac bregaste, i bilo je vreme da se našteluju ventili i servis da se odradi. Zakazao je popravku kod Marinkovića u Čačku. Motor je ODVEZAO (ovo je jako bitno). Nakon nekog vremena, zove me taj dečko da odem kod njega da mu pomognem da sastavi motor, jer je od Marinkovića dobio pola motora, a pola u kutiji. "majstor" kaže da je sredio mašinu, da je sve bilo katastrofa, ali da je on navodno uspeo da popravi. Pred njim je upalio na flašu. Sad citiram iskustvom tog momka koji je imao komunikaciju sa "majstorom": - Šta vam je ovo koji qrac, ovo samo pederi voze - Koja budala je pravila ovaj motor - Ovo qrcu ne vredi - Koji idiot još u gradjuje elektro ventil za glrivo ... i ne mogu da se setim još svačega. Mnogo ga je iznervirao motor, izgleda mi. Situacija kakva je bila danas kada san zatekao motor: Skinut rezervoar, km sat, sedište, rep, svetla... Elektro ventil iščupan, instalacija isečena. Skinut senzor za brzinu, zašto, ne znam, veze nema sa agregatom, ali verovatno ga nervirao. Membrana na slavini odvijena, gorivo samo piša. Popizdeo je zašto Sebring izduvna grana zaklanja čep za ulje, pa mora da je skida da bi zamenio ulje... Koliko vidim na nekom papiriću šta je uradio, to su bile svećice, štelovanje ventila, zamena filtera ulja (nisam video da je ulje menjao), zamena filtera vazduha, akumulator. Kaže da ne može da sredjuje slavinu (koja je radila) jer ne može da on traži set za reparaciju. Motor je odvežen na točkovima, a morao je da se preuzme kombijem. Rekao mu da je on toliko uradio, a ostalo nek ovaj sam završi. Za sve ovo mu je uzeo 300e. Danas sam mu sastavio motor, vratio opet elektro ventil (jer je tražio da ga ima), povezao instalaciju za struju i gorivo, ali akumulator je bio prazan, pa nisam mogao da upalim. Probali smo jednom na gurku, i nije moglo, pa smo odustali, dok se ne napuni akumulator, pa će da proba. Uz sve ove probleme, komunikacija je bila totalni idiotizam, na nivou neadrentalca. I sad razmišljaš... budeš dobar djak, učiš da budeš nešto, zaposliš se, izdržavaš porodicu, stekneš neki ugled, voliš motore i naidješ na ovakav oblik života... dal da reaguješ na takav bezobrazluk kako i dolikuje tom nivou... ali opet si na kraju ti kriv, jer si napao matorog sedamdesetogodišnjaka... Kao što rekoh, prenosim iskustvo dečka koji nije član foruma. Ja sam samo duboko "povredjen" kad sam video na šta je ličio onako lep motor sa slike. Daš novac za popravku, i još moraš da se izvinjavaš "majstoru" zašto nisi dovezao nov motor, nego neki koji ima kvar. ovo me je tako podsetilo na najjacu temu ikad na ovom forumu o cuvenom majstoru "paganiniju" 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kadezi 1234 Napisano Avgust 8, 2022 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Zemun, Serbia, Yugoslavia Motocikl: LoreNCo - Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Jedini majstor Marinković iz Čačka koga priznajem je Pečenjara Marinković - Jagnjeće i praseće čačansko pečenje PECENJARAMARINKOVIC.RS ečenjara Marinković je 1990. godine nastavila porodičnu tradiciju obrade, pečenja i plasmana sitne stoke koja datira više od 50 godina. . Sent from my Mi 9T using Tapatalk 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...