Jump to content

Moto Zajednica

Blic pitanja (u vezi motora)

Recommended Posts

• U prolazu, 62 postova
  • Motocikl: TBD
Pre 12 sati, QmBGD je napisao:

Npr: Kod nas ne možeš da registruješ auto sa levim volanom, ali takva vozila legalno voze našim putevima ukoliko su registrovana u svojim zemljama i naša auta mogu u zemlje gde je volan na levoj strani da se voze.

Ima kod nas još zaostalih sa levim volanom, koji nisu još istrulili od onog uvoza do 2010. što je bio (ako se dobro sećam). Baš pre nek dan videh vectru c tj. vauxhall kako su ga zvali, BG table.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• moto merkat °°, 4879 postova
  • Motocikl: Yamaha TDM 3VD

Moze da se produzi reg. ako je prvi put reg. do ne znam tacno kog datuma uz uslov da je svetlosna grupa prilagodjena, mada je i to diskutabilno jer dosta vozila novije proizvodnje ima farove od desnjaka. Kada prelaze granicu u problemu mogu biti oni kod kojih je zamenjena strana volana a nije uradjeno ispitivanje jer je ozbiljna prepravka, mada su to sada vec stara vozila (koja nisu bila nesto ni kada su uvezena) pa nisu bas za daleka puta. 

• Zainteresovan, 423 postova
  • Motocikl: Kawasaki kle 500

Ima li gde da se nađu gumice kočionog cilindra? Recimo da su ne standardne, od nekog starog modela, nešto drugačije. Znači ne ovlašćeni dileri i sl. već neka radnja gde bi po uzorku našli nešto što odgovara, po mogućstvu Bg. Sigurnost Zrenjanin jeste opcija ali ima li i ovako nešto? 

• Drug član, 1623 postova
  • Motocikl: Honda NC750x

Bila je firma na komandi tj ona ulica kod Steka pa tu negde bio servis za hidrauliku, nosio sam od auta glavni kocioni pre 10 god. Mislim da bese ul Oblakovska ili neka od tih tu, zaboravio sam ima 10 god.
Ima i u lestanima ali mi se oni ne svidjaju.

• Hvala 1

• Drug član, 948 postova
  • Motocikl: Lep
1 hour ago, VLAD81 said:

Ima li gde da se nađu gumice kočionog cilindra? Recimo da su ne standardne, od nekog starog modela, nešto drugačije. Znači ne ovlašćeni dileri i sl. već neka radnja gde bi po uzorku našli nešto što odgovara, po mogućstvu Bg. Sigurnost Zrenjanin jeste opcija ali ima li i ovako nešto? 

U Zrenjaninu postoji fabrika/firima koja radi. Takodje, mozes kontaktirati i Ranka @abarth_maniac verujem da moze nabaviti.

• Hvala 2

• Zainteresovan, 423 postova
  • Motocikl: Kawasaki kle 500

@Abi Da, firma Sigurnost iz Zrenjanina. A što se tiče kolege abartha, pokazao je više puta da je velikog srca ali ne bih nikoga da opterećujem bez neke zaista preke potrebe. 

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja