shilja 0 Napisano Decembar 1, 2008 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan pomoc oko izbora kupovine motocikla do 3000 eura,a da,aprilija pegazo,kava diversion,kle 5oo.afrika twin,tako to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Decembar 1, 2008 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan kava diversion kakva kawa diversion ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hoze 153 Napisano Decembar 1, 2008 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan bmw f 650 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johnynovak 4 Napisano Decembar 1, 2008 Svrati ponekad, 471 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan za te pare imas solidan izbor, tako da moras da definises koji tip motora, po navedenim modelima pretpostavljam neki enduro, ali opet za sta enduro, za put, za off? preciziraj malo bolje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki59 141 Napisano Decembar 1, 2008 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan kava diversion kakva kawa diversion ??? A da nije Shiljo Yamaha Diversion ??? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr.Racer 284 Napisano Decembar 1, 2008 Svrati ponekad, 432 postova Lokacija: Staro selo Prijavi odgovor kao problematičan Evo da ti ponudim Yamahu fazer 600 1999 god. za 2500 i ostaje ti neka kinta za gorivo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Decembar 2, 2008 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Za tih 3000 možeš da dohvatiš poprilično novije parče KLE-a 500, sve ostalo će biti bitno starijeg godišta. KLE upada u jeftiniju registraciju, manje gubi na ceni, lakše se proda kasnije od svih pomenutih modela (sem preskupe Afrike). Znači KLE-500 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kuratista 4 Napisano Decembar 2, 2008 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih se dvoumio izmedju novijeg KLE-a ( vozim ga i dobro se pokazao ) i neke ocuvane AFRIKE ( mislim da za te pare mozes da razmisljas jedino o RD04 ). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6389 Napisano Decembar 2, 2008 Enduraš, 6382 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Od ovih sto si nabrojao, ako ces da putujes Afrika Twin, ako ces da se svrckas po gradu i okolini, Aprilia Pegaso. Za 3000 mozes da nadjes Afriku do 92 god. (RD04), a Pegasa dosta novijeg, pa odluci da li ti je bitnije godiste ili kvalitet... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tdm 72 Napisano Decembar 2, 2008 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: YAMAHA TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan A mozda yamahu tdm 850? Prava mashina. Moze dobro da te sluzi i po gradu,na putu,off onako,...ma za sve je napravljena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6389 Napisano Decembar 2, 2008 Enduraš, 6382 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan I tdm je extra, samo sto je hebe registracija sto se mene tice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pseudonim 144 Napisano Decembar 2, 2008 Svrati ponekad, 131 postova Lokacija: Bg Motocikl: KTM 790 Adventure R, Honda CRF300L i ženina Yamaha TW125 :-) Prijavi odgovor kao problematičan Ja ti preporucujem Suzuki sv650s (a uz to ga jos i prodajem ;D ), zna da putuje, za grad je extra, lagan, poteze vrlo jako sa malih obrtaja, lep, ugodan, ono sto dobijes sa R na 7,8 000 obrtaja sa SVom dobijes na 4-5 000 obrtaja i ne krsis ogranicenja. Afriku sam vozio pre njega - za putovanje izuzetna itd, itd. Ali ogroman i tezak motor, njega ne preporucujem ako ces se voziti vecinom po gradu. pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Decembar 3, 2008 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neko da preporuci nesto sto ne poseduje ili ne prodaje. Glasam za KLE. Najnoviji je za te pare Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Decembar 3, 2008 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neko da preporuci nesto sto ne poseduje ili ne prodaje. Glasam za KLE. Najnoviji je za te pare I ja mislim da je KLE 500 DOBAR IZBOR za tebe,bar za pocetak pa ako ga prerastes lako ces ga prodati ili uglaviti u trampu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...