Andrej_Hotstepper 7360 Napisano Jun 8, 2022 Drug član, 3058 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Supertwin je od ove godine dignut do 700cc... Verovatno zbog Aprilije i nove Yamahe... 1. Hickman (Patton) 2. Johnston (Aprilia) 3. Jordan (Kawasaki) (prvi podijum) Čestitke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7360 Napisano Jun 8, 2022 Drug član, 3058 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Otkazana je večerašnja supesport2 trka, kiša... Sutra će praviti novi raspored.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5351 Napisano Jun 9, 2022 Integrisan, 13042 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ali Conor Cummins, zadnji krug!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5351 Napisano Jun 9, 2022 Integrisan, 13042 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan 16 hours ago, Andrej_Hotstepper said: Supertwin je od ove godine dignut do 700cc... Verovatno zbog Aprilije i nove Yamahe... Crkla gomil Kawi i poneki Patton zbog izvlačenja poslednjeg konja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13987 Napisano Jun 9, 2022 Ne silazi, 6042 postova Prijavi odgovor kao problematičan Poslednji konj se jos nije rodio 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7360 Napisano Jun 9, 2022 Drug član, 3058 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan 7 hours ago, to crank said: Crkla gomil Kawi i poneki Patton zbog izvlačenja poslednjeg konja. Pa tako je kako je... Super twin je "ulično homologovana mašina posle 2014" (ili beše 2015, znam da je caka neka euro norma (nabijem ih)) Dva cilindra, do sad je bilo do 650cc, pre svega osmišljena da bi omasovila klasa i bila pristupačna, jer u poređenju sa šes'otkama koje "full blown" mašine kao i superbike koje koštaju ko "jedna noć u haremu". Tu obični smrtnici privatnici koji se trkaju na budžetu nisu imali šta da traže protiv bogatih ekipa, tako je i smišljena klasa.. ER6, SV650... I može vešanje ali mora od istog proizvođača!! Ne može na Suzuki Yamaha vila i viljuške, mora svako svoje... Za agregat se ne sećam, davno sam čitao, ali poprilično im je dozvoljeno da menjaju. Paton bi trebalo da je isto ER6 agregat, ali ostalo oko njega... Šasija ručni rad, ohlins... Baš je oružje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3873 Napisano Jun 10, 2022 Ne silazi, 5013 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan On 6.6.2022. at 14:14, to crank je napisao: Michael Dunlop - 20. pobeda danas SSP trci! + još jedna danas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7360 Napisano Jun 10, 2022 Drug član, 3058 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Šta se dešava?? Neki džumbus na side cars? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3873 Napisano Jun 10, 2022 Ne silazi, 5013 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ima neki neproveren info, poginula dva takmičara i neko iz publike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7360 Napisano Jun 10, 2022 Drug član, 3058 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan To sam i ja čuo ali ništa nema zvanično... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rastkojokic 1685 Napisano Jun 10, 2022 Drug član, 2286 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW 1300 GS, Sherco SE 300 Factory Prijavi odgovor kao problematičan Ima neki neproveren info, poginula dva takmičara i neko iz publikeuh jbt Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3873 Napisano Jun 10, 2022 (promenjeno) Ne silazi, 5013 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Jak vetar je najverovatnije uticao na nesrećni ishod Promenio Jun 10, 2022 član MOTOM Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5351 Napisano Jun 10, 2022 Integrisan, 13042 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan It is with deep sense of sorrow that the Isle of Man TT Races can announce the loss of Roger and Bradley Stockton following an incident on the final lap of the second Sidecar Race of the 2022 Isle of Man TT Races. Roger and Bradley were father and son, and driver and passenger respectively. We extend our deepest sympathy to their families, loved ones and friends. Aged 56, today marked Roger’s 20th race start in his 11th TT appearance. Bradley, aged 21, was competing in his second race at his first TT. Racing together, they recorded an impressive 8th-place finish in the first Sidecar Race of TT 2022, with a best lap at an average speed of 106.00mph. Whilst it was Bradley’s first TT as a competitor, it was by no means his first experience of the TT, having grown up in the paddock and made his first visit as a one-year old. Aged 16, he decided that he wanted to follow in his father’s footsteps and asked if he could race alongside him as his passenger. Once he had returned to the Isle of Man to begin studying the course, he said ‘he couldn’t wait to race in the TT‘. Roger’s first TT was in 2000. He competed regularly until 2008 and returned in 2010, 2017, and for this year’s event. Speaking earlier in the year, he said: ‘I’ve retired a few times before, but always come back for my love of the sport. Going around the course with my own flesh and blood will be incredible.’ The loss of two members of our paddock and two people from the same family is truly heart-breaking, but the bond between a father and son who achieved their dream to compete together at the TT provides us with a glimmer of light at such a dark time. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rastkojokic 1685 Napisano Jun 10, 2022 Drug član, 2286 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW 1300 GS, Sherco SE 300 Factory Prijavi odgovor kao problematičan Tuga 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5351 Napisano Jun 10, 2022 Integrisan, 13042 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Bojim se da će horor koji je propratio ovogodišnji TT da explodira preko aplikacije za živi prenos i da dolije mnogo ulja na vatru ionako pomahnitale histerične brigade koja svim snagama pritiska političare da zabrane TT, kao što su njihovi očevi i majke zabranili ulične trke u UK. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7360 Napisano Jun 11, 2022 Drug član, 3058 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Juče sam razmišljao o tome.. TT je upravo to što jeste zato što je opasan. I takav je od prvog dana. TT nije uopšte o smrti, već suprotno, TT je o onima koji se usude žive svoj život onako kako žele, jureći svoje snove, po svaku cenu.. za ljude koji ne kukaju nad sudbinom već "zakorače" i žive... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano Jun 11, 2022 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan Uh @Andrej_Hotstepper al' si romantičan. To je opasno u svetu koji je upravo @to crank opisao. Tamo gde vladaju birokrate i nadobudni brigoljupci za tzv opšte dobro koji vide opasnost i u poklopcu wc šolje bez amortizera a kako neće u gradskim trkama. Osim ako nisi princ ili vojvoda, šta je već, od Monaka, ovo će lagano da izumre. Čak sam i optimista pa kažem, lagano. Uzmu li se poslednji tužni događaji u obzir, brzo će ovome doći kraj. Nažalost. I da budem malo egoističan, nadam se da ću otići da ih gledam uživo pre nego li se pretvore u sećanja. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5351 Napisano Jun 11, 2022 Integrisan, 13042 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan POČINJE!!! SENIOR RACE 6 KRUGOVA!! 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5351 Napisano Jun 11, 2022 Integrisan, 13042 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7360 Napisano Jun 11, 2022 Drug član, 3058 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Kakva trka!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7360 Napisano Jun 11, 2022 Drug član, 3058 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan 5 hours ago, lomitelj said: Uh @Andrej_Hotstepper al' si romantičan. To je opasno u svetu koji je upravo @to crank opisao. Tamo gde vladaju birokrate i nadobudni brigoljupci za tzv opšte dobro koji vide opasnost i u poklopcu wc šolje bez amortizera a kako neće u gradskim trkama. Osim ako nisi princ ili vojvoda, šta je već, od Monaka, ovo će lagano da izumre. Čak sam i optimista pa kažem, lagano. Uzmu li se poslednji tužni događaji u obzir, brzo će ovome doći kraj. Nažalost. I da budem malo egoističan, nadam se da ću otići da ih gledam uživo pre nego li se pretvore u sećanja. ...nisam romantična duša... Niti volim patetiku. Ali na žalost već neko vreme prebiram po životu... Od kad mi se mali rodio leti vreme, ništa ne stižem, sve mi je "ima vremena"... A nema ... Probudim se nekad u panici, ne viđam moje, braću, ne viđamo prijatelje, radi radi radi, vikend jedan dan, radi radi ... Stalno serem kako ću nešto da promenim, počnem da radim to što sanjam, a zapravo lažem sebe... Imam izgovore. A ovi ljudi nisu lagali nikoga. Imali su svoj san i krenuli za njim. E to je hrabrost... 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7360 Napisano Jun 11, 2022 Drug član, 3058 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Senior je bio sjajan, slušao sam prenos, prelepo! 1. Hickman 2. Harrison 3. Cammins Harrison je ošinuo u prvom krugu u pticu i razneo vizir, i posle negde još jednu polomio oklop. Ušao u parkferme kao da su ga mleli.. kaže ubio ga vrat i glava od vetra, mislio je da će se oklop raspasti.. kakav kralj! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3818 Napisano Jun 11, 2022 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan Andrej dok objašnjava tt Login • Instagram WWW.INSTAGRAM.COM Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world. Sent from my M2002J9G using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano Jun 11, 2022 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan ...nisam romantična duša... Niti volim patetiku. Ali na žalost već neko vreme prebiram po životu... Od kad mi se mali rodio leti vreme, ništa ne stižem, sve mi je "ima vremena"... A nema ... Probudim se nekad u panici, ne viđam moje, braću, ne viđamo prijatelje, radi radi radi, vikend jedan dan, radi radi ... Stalno serem kako ću nešto da promenim, počnem da radim to što sanjam, a zapravo lažem sebe... Imam izgovore. A ovi ljudi nisu lagali nikoga. Imali su svoj san i krenuli za njim. E to je hrabrost...I oni rade svoj posao. Trkaju se. Ne mogu svi na svetu da se trkaju. Neko mora i hleb da ispeče (karikiram). Sumnjam da oni viđaju svoje više nego ti, ja i većina na svetu. Čak bih rekao da oni svoje mnogo manje viđaju od ostalih. Ali, i to je život. To što oni rade a mi to vidimo kao ostvarenje snova je upravo romantizam. Shvatio sam te, bez brige, znam da ne patetišeš, samo si bio iskren. Ne provociram, samo kažem, razgovora radi. I ja bih se rado trkao ali avaj, kasno je za to. Nemam kad ni motor da provozam a kamo li više od toga i samo se nadam da će trkanje preživeti nadolazeću plimu birokratije protiv sus motora. Ali to je već nešto sasvim, sasvim drugačije... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7360 Napisano Jun 11, 2022 Drug član, 3058 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan https://youtu.be/1Rgq3KFVN60 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...