boza_kg 4856 Napisano Maj 23, 2022 Drug član, 3678 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Opet ja sa mojim primerima iz davnina... Elem, radio sam u davno servisu računara , ko što rekoh, i navrzo se neki lik svaki dan da navraća u radnju po par sati, i da davi ko zmija žabu. Te reklamira iskrivljenu nalepnicu, te nešto mu se čudno čuje, ne miriše uređaj kako treba... Ispostavi se da ganja moju koleginicu, dal joj bio bivši momak, šta li... ali mene maltretira umesto nje I ja mu posle poduže seanse davljenja, popustili živci, reče - "au prijatelju alaj si ti naporan više" On se samo okrenu i ode, i sledećih 15 dana je dolazila i kampovale razne inspekcije. Lik nije bio dovoljno dokon da nas tuži nas svima kojima je mogao. I poljoprivredna inspekcija je dolazila. Smeju se ljudi, ukapirali u čemu je stvar, al kažu moraju da dođu po prijavi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2688 Napisano Maj 23, 2022 Ne silazi, 4807 postova Prijavi odgovor kao problematičan Исто да знате да постоје и возила са фабричким манама, то увозник добије много јефтино а продаје као супер. Ја сам својевремено купио Беверли из салона за 1000€ ниже због видљиве огреботине испод фара. Увозник је могао то да санира и да прода по нормалној цени.Sent from my SM-N960F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...