sasa ns 1 3067 Napisano Maj 13, 2022 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan TRAGEDIJA NA AUTO-PUTU BEOGRAD-ŠID! Poginuo motociklista nedaleko od aerodroma Nikola Tesla, saobraćaj se odvija usporeno! INFORMER.RS Vozač motocikla J. Đ. (38) poginuo je u saobraćajnoj nesreći na auto-putu Beograd-Šid, nedaleko od aerodroma Nikola Tesla Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TAZZ 1466 Napisano Maj 13, 2022 Drug član, 1102 postova Lokacija: Beograd Motocikl: EX - V - STROM 1000 2003 Bumblebee............. EX - V - STROM 1000 L4...................................... NOW - VOGE 900DSX NEW Prijavi odgovor kao problematičan Nemam reči.Široko nebo.Sent from my motorola edge 20 pro using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goran glumac 171 Napisano Maj 13, 2022 Svrati ponekad, 123 postova Motocikl: tdm 850, gtr1000 Prijavi odgovor kao problematičan Jovan Đinović... Druže široki ti putevi nebeski Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 7742 Napisano Maj 14, 2022 Drug član, 805 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Zna li neko detalje? Kako je došlo do kontakta? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2604 Napisano Maj 14, 2022 Braveheart, 699 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan Nezvanična informacija da ga je kolega potegao zaustavnom trakom na autoputu, i da je doslo do kontakta sa jeep pickap-om. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hidroponika 138 Napisano Maj 14, 2022 U prolazu, 68 postova Prijavi odgovor kao problematičan Snimak nakon strašnog udesa u kom je stradao muškarac: Prekriveno telo leži na nekoliko metara od motocikla WWW.TELEGRAF.RS Motociklista J. Đ. (38) nastradao je na auto-putu Beograd-Šid, nedaleko od aerodroma Nikola Tesla, nakon što se sudario sa automobilom marke Ovde ima snimak. Ako je udario u ovaj ford pikap realno male je sanse imao. Neka mu je zemlja laka…. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7671 Napisano Maj 14, 2022 (promenjeno) -, 1746 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Meni deluje da je kolega vozio srednjom trakom (tj obilazio kolonu, jer na tom delu puta vecina vozi u traci za preticanje i ne zna da se vrati u srednju), a ovaj sa Fordom se setio da iz leve treba da sipa gorivo. I motorista krene da koci i bezi desno i pravo u tocak. Ili to ili je motor stvarno isao zaustavnom, a ovaj sa fordom u koloni pomislio "a sto ne bih i ja tuda" i krene desno. Promenio Maj 14, 2022 član ser Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slave74 5838 Napisano Maj 14, 2022 Drug član, 1370 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan Prosao sam u smeru ka BG juce i video sam da je udes jer su se tu nasla dva vozila hitne i policije sa rotacijama. Treca hitna je pristizala. Cini mi se da su bila dva udesa na rastojanju od dvestotinak metara, ili su se vozila razvukla po putu. E sad ne mogu da se setim gde sam to primetio ali jedan automobil je imao slupan prednji deo bas dobro. Zakljucio bih da je imao ceono naletanje na ovog ispred. A bio je i cini mi se beli pikap ispred, ali nisam uocio na njemu ostecenja. Nije pametno ni zverati dok se vozi. Ko zna sta se tu dogodilo,ali u novinskom clanku o nesreci ne pominje se automobil koji je imao ceona ostecenja. I mislim da je moguce okriviti preminulog za udes. Posle svega sto se desava u vezi udesa u kojima ucestvuju motocikli , pogotovo onog iz Sapca, sasvim je logicno da krene medijska pristrasnosti i osuda motociklista. Naravno ukoliko se ne budu potezale veze u pravosudju ili ucesnici nisu neke guzonje, odradice se prilicno fer uvidjaj. Ali pritisak javnosti, medija, itekako utice na sudije i donosenje presude. Pogotovo sto mrtva usta ne govore. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
XXXL 645 Napisano Maj 14, 2022 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki VZR1800, Svipul of Darraðarljóð Prijavi odgovor kao problematičan Joca je krenuo na Milos veliki ka drugaru, posle Lukoil pumpe je trebao da se iskljuci. Bio je sam, tako da niko jos nema vise informacija o tome sta se tacno desilo. Ostavio je zenu i dvoje dece iza sebe. 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 5011 Napisano Maj 14, 2022 Drug član, 773 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan Cini mi se da je pisalo da je udario u banderu... Ako je tako, bas baksuz pored onolike ravnice i praznog prostora... Pokoj mu dusi,saucesce porodici... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11011 Napisano Maj 14, 2022 Ne silazi, 2190 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da je Ford prikocio i krenuo desno.Verovatno na desnoj strani Forda postoji ostecenje od motocikla. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7683 Napisano Maj 15, 2022 Solo Rider, 3075 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Трагедија Саучешће породициPoslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 8426 Napisano Maj 15, 2022 4_tocka_i_karoserija, 1872 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Tuga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9596 Napisano Maj 16, 2022 (promenjeno) Ne silazi, 2264 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Čitam temu od subote. Žao mi je svakog izgubljenog života, što je pretpostavljam normalno... Jutros dolazim na posao, priča mi kolega za udes, za kolegu iz firme. Ja zatečen...radimo u istoj firmi, ali do pre 20 dana nismo imali dodirnih tačaka, kada smo se i zvanično upoznali. Izmenjali dosta lepih reči, o motorima, skupovima... Pun energije, pozitivne energije...bio... Bio je član moto kluba Arhangel. Baš smo i pričali o par članova koje poznajem iz kluba... Jbt, ne mogu da verujem da ga nema, a prošle nedelje pričali...auh... Otac troje dece. Joco, široki ti putevi nebeski... Iskreno saučešće porodici. Sad vidim na umrlici da ima dva deteta. Loše su mi preneli... Promenio Maj 16, 2022 član Blaza 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goran glumac 171 Napisano Maj 16, 2022 Svrati ponekad, 123 postova Motocikl: tdm 850, gtr1000 Prijavi odgovor kao problematičan 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7683 Napisano Maj 16, 2022 Solo Rider, 3075 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Трагедија....није ми добро Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1449 Napisano Maj 16, 2022 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Pokojni kolega nije vozio zaustavnom trakom. Jedini greh mu je bilo provlacenje... necu da pisem dok se istraga ne zavrsi. Laka mu zemlja,tragedija. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...