Adnan1985 207 Napisano Maj 11, 2022 U prolazu, 41 postova Prijavi odgovor kao problematičan Moto Club Tutin vas poziva na PRVI MOTO SKUP u nasem gradu.Zurka i nezaboravn provod uz rock bendove NOCNI PUTNICI I RULJA. ULAZ BESPLATAN JAGNJAD NA ZARU GRATIS 10 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Adnan1985 207 Napisano Maj 11, 2022 U prolazu, 41 postova Prijavi odgovor kao problematičan 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4323 Napisano Maj 11, 2022 motoras, 2486 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Mmmmm... Jaga na žaru... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6085 Napisano Maj 11, 2022 Drug član, 4160 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Vrhunska lokacija Poslato priko Ténéré Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4475 Napisano Maj 11, 2022 Advanced Member, 1981 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Ah, Tutin. Grad u Srbiji gde mi pre nekoliko godina nisu primili Dinare na benzinskoj pumpi Ovo naravno nema nikakve veze sa moto skupom, samo me podsetilo događaja. Kraj koji svakako vredi obići i upoznati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
debeljan 822 Napisano Maj 12, 2022 Zainteresovan, 859 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Honda XL1000 2004. Prijavi odgovor kao problematičan Dinara je planina a dinari su valuta. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4802 Napisano Maj 12, 2022 Ne silazi, 5562 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ko je imao sreću da poseti prethodnih godina moto žurke, može da posvedoči neverovatnom gostoprimstvu! Adnane, vidimo se! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2692 Napisano Maj 12, 2022 Drug član, 1228 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Doktore slazem se sa tobom, uvek sam uzivao u Sjenici, Tutinu, Novom Pazaru, malo zbog lepih predela,a vise zbog dobrih ljudi iz tih krajeva. A sto napisa moj zemljak oko benzina na pumpi i dinara, ubedjen sam da nemam ni kinte da bi mi dali dzabe bar dve litre. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7596 Napisano Maj 12, 2022 Drug član, 3128 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan ...ne znam za moto skup, ali znam da imate najbolje tablice na planeti!!!! TT!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10633 Napisano Maj 12, 2022 Hronični Motociklopata, 7376 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan @Andrej_Hotstepper Tourist Trophy - jel da? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7596 Napisano Maj 12, 2022 Drug član, 3128 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Jeeees Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZoraNS 5821 Napisano Maj 18, 2022 Drug član, 835 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Prošle godine je nas nekoliko na krugu oko Srbije imalo čast da upozna Adnana (sreli se na beninskoj pumpi koja prima dinare ) koji nas je odveo na periferiju Tutina gde im se nalazi klub. Odlična lokacija (nikom ne smetaju žurke) i bili smo oduševljeni kako su dobro organizovani. Neverovatna ljubaznost ljudi iz tog kraja već je dobro poznata. Kaže naš kolega Sava, da ako ti se desi neki kvar ili problem sa vozilom, onda je najbolje da ti se to desi u tom kraju (Sjenica, Tutin...) jer će ti svi nesebično priskočiti u pomoć. Mi smo noćili u Sjenici i odande nosim najlepše utiske i detalje koje mnogo govore. Vožnja po Pešteru nakon svežeg asfalta je bio poseban doživljaj. To sve treba ponovo doživeti, pa ako budem u prilici i ako vreme posluži eto i mene u Tutinu 23. jula (a nagovoriću još nekoga)... Evo jedne sličice (s leva na desno - Miša, Adnan, Jaza i Sava)... 3 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Adnan1985 207 Napisano Maj 19, 2022 U prolazu, 41 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala drugarii na lepim recima,komentarima i podrsci,nadam se da se vidimo uskoro. Trudimo se da pravimo skupove druzenja na neki drugaciji nacin,da to bude bas pravo drugarski i prijateljski. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Adnan1985 207 Napisano Maj 19, 2022 U prolazu, 41 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 11.5.2022. at 23:01, Gliga je napisao: Ah, Tutin. Grad u Srbiji gde mi pre nekoliko godina nisu primili Dinare na benzinskoj pumpi Ovo naravno nema nikakve veze sa moto skupom, samo me podsetilo događaja. Kraj koji svakako vredi obići i upoznati. Ne znam gde se to moglo desiti inace su dinari u opticaju,posebno na bp,apoteke itd a moze se naravno uvek platiti i eurima.Evo prilike za reprizu dodjes budes nas gost lepse to ide uz dobrog domacina. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZoraNS 5821 Napisano Maj 19, 2022 Drug član, 835 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan pre 18 minuta, Adnan1985 je napisao: Hvala drugarii na lepim recima,komentarima i podrsci,nadam se da se vidimo uskoro. Trudimo se da pravimo skupove druzenja na neki drugaciji nacin,da to bude bas pravo drugarski i prijateljski. Nadam se da će vas (nas) poslužiti vreme i da neće pokvariti dobru atmosferu Nego Adnane, hoće li biti organizovan nekakav kamp u blizini kluba, obzirom da će biti teško obezbediti smeštaj u Tutinu tog vikenda, a s druge strane nije pametno sedati na motor nakon X piva... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Adnan1985 207 Napisano Maj 19, 2022 U prolazu, 41 postova Prijavi odgovor kao problematičan Imace kamp bas tu gde je skup,ali ima sada nekih novih hotela bice i dosta soba na raspolaganju ako se rezervise na vreme naravno. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
00vladan 301 Napisano Maj 19, 2022 Svrati ponekad, 174 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Fixie Prijavi odgovor kao problematičan [quote post="2732937" timestamp="1652917425" name="ZoraNS" userid="45047"Vožnja po Pešteru nakon svežeg asfalta je bio poseban doživljaj. To sve treba ponovo doživeti, pa ako budem u prilici i ako vreme posluži eto i mene u Tutinu 23. jula (a nagovoriću još nekoga)... Vozio sam po tom još vrelom asfaltu čini mi se pre 2 godine, fantastičan doživljaj.Samo da znaš Zoki, ima ljudi koji se lako daju nagovoriti Sent from my ELS-NX9 using Tapatalk 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4802 Napisano Maj 19, 2022 Ne silazi, 5562 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan 5 hours ago, Adnan1985 said: Imace kamp bas tu gde je skup,ali ima sada nekih novih hotela bice i dosta soba na raspolaganju ako se rezervise na vreme naravno. Adnane, jel skup kod club house-a ili na nekoj drugoj lokaciji, baš zbog kampa pitam? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Adnan1985 207 Napisano Maj 23, 2022 U prolazu, 41 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da bas gde je club house!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZoraNS 5821 Napisano Jul 14, 2022 Drug član, 835 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan @Adnan1985kako teku pripreme za moto skup 23.07.? Ima nas nekoliko sa severa koji su već započeli sa visinskim pripremama... Je li izabrana jagnjad koja će praviti društvo bajkerima? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Adnan1985 207 Napisano Jul 15, 2022 U prolazu, 41 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sve je u najboljem redu,camp spreman,bina rasveta i cekamo goste polakoo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Adnan1985 207 Napisano Jul 15, 2022 U prolazu, 41 postova Prijavi odgovor kao problematičan 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velvetwolf 465 Napisano Jul 25, 2022 Svrati ponekad, 330 postova Lokacija: Kop Motocikl: BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Dodjosmo svi zivo, zdravo i zadovoljno kucama (ekipa nam je bila mesovita- Brus, Bg, Ns) Zahvaljujuci sjajnim domacinima i organizatorima, Adnanu i ekipi, osecali smo se bolje nego kod kuce. Obzirom da u tom kraju ima sta i da se vidi i da se vozi, necu cekati sledeci moto skup da ponovo prospartam, eto me uskoro. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Scholesy198 2310 Napisano Jul 25, 2022 Svrati ponekad, 255 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Honda CB 500XA Prijavi odgovor kao problematičan @velvetwolf Je l' to ova ekipa? 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZoraNS 5821 Napisano Jul 25, 2022 (promenjeno) Drug član, 835 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Evo i par sličica sa ove ture.... Adnan i njegova ekipa su se pokazali kao izuzetno gostoljubivi domaćini pa se ovim putem zahvaljujemo i nadamo da će biti još ovakvih susreta narednih godina... Sedmorica mladih.... Grupa Noćni putnici i beskrajno šarmantna devojčica na bas gitari... Odlična svirka, pevaljka "nakoo"... Sedmorica mladih + vokal Rulje + jedan gratis Sve u svemu, sjajno smo se proveli i radujemo se budućim susretima..... Promenio Jul 25, 2022 član ZoraNS 6 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...