sasa_f1 308 Napisano Januar 26 Svrati ponekad, 358 postova Lokacija: Beograd Motocikl: QJ SVT 650x Prijavi odgovor kao problematičan Veci mu je konkurent QJ SVT650 nego taj Benelli. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 4703 Napisano Januar 26 Drug član, 2935 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X, SVT650X...VOGE DS900X Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Alekre je napisao: Poklopio se Benelijem TRK ako se ne varam. Po meni X Cape je lepši i unikatniji dok je TRK baš generički kvazi ADV. Nego eto, vizuelno veliki, 500 kuba, tri kofera... TRK je u svemu u odnosu na prvi MM bio u prednosti osim u zadnjoj kočnici. Jedini promašaj Beneija je što nije ostao na istoj šasiji 500ke a ugurao jači agregat. To bi im bio kompletan i pun pogodak uz male modifikacije novijih displeja i zadnje kočnice. Apsolutno sjajan motocikl za sve nas gabaritnije sa preko 110kg težine i 190+ visine. Nakon 500ke je sve krenulo generički što se tiče trenutne 700 i 900 serije. MM1200 je možda pored TRK 500X najveći motor a samim tim dopadljiv gabaritnijoj populaciji. Cena me malo odbija kad vidim da recimo na akciji postoji MG Stelvio u osnovnoj opremi za 11900e. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjoleLO 2067 Napisano Januar 26 Drug član, 663 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Honda CB 1000 R Black edition, Piaggio Beverly 310S Prijavi odgovor kao problematičan 6 hours ago, mick said: TRK je u svemu u odnosu na prvi MM bio u prednosti osim u zadnjoj kočnici. Jedini promašaj Beneija je što nije ostao na istoj šasiji 500ke a ugurao jači agregat. To bi im bio kompletan i pun pogodak uz male modifikacije novijih displeja i zadnje kočnice. Apsolutno sjajan motocikl za sve nas gabaritnije sa preko 110kg težine i 190+ visine. Nakon 500ke je sve krenulo generički što se tiče trenutne 700 i 900 serije. MM1200 je možda pored TRK 500X najveći motor a samim tim dopadljiv gabaritnijoj populaciji. Cena me malo odbija kad vidim da recimo na akciji postoji MG Stelvio u osnovnoj opremi za 11900e. Odoh u off, ali gde ima nov Stelvio za 11900? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 4703 Napisano Januar 26 Drug član, 2935 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X, SVT650X...VOGE DS900X Prijavi odgovor kao problematičan pre 23 minuta, DjoleLO je napisao: Odoh u off, ali gde ima nov Stelvio za 11900? Ja naleteh pre nekog vremena…ako nije neki klick bate ovo mu dođe cena osnovnog modela tj. klot. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 5194 Napisano Utorak u 10:36 Ne silazi, 5643 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je u Makedoniji. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...