mick 4350 Napisano April 7 Drug član, 2790 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X, SVT650X...VOGE DS900X Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, Disko Nindža je napisao: Sviđa mi se taj Corsaro GT, ima idealnu/optimalnu kubikažu i snagu, dizajn je super, niskobudžetna Multistrada, i ako ne bude jaka cena, a da razvale prodaju. Sloba reče da još uvek čekaju info oko cene ali negde se pikira od 11-13k Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 11140 Napisano April 7 Hronični Motociklopata, 7604 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Frezer 600ccm Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da nebi trebalo previše da se cenovno približi Xcape 1200 modelu, Ako Corsaro GT bude oko 10.000eur a Xcape 1200 da bude oko 12.000eur ,ovi ostali kinezi mogu da se pakuju, a bogami i Japanci i ostali će dobiti solidan udarac. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mijatovicc 134 Napisano April 7 U prolazu, 34 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Moto Morini X cape 650 // BMW F900 GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Bas se razvlače sa cenama, prošli su sajmovi a još se ništa ne zna ako ne budu konkurentni na tom nivou 10-12k dzaba im sve ali ako budu biće ozbiljan udarac na tržištu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1599 Napisano April 7 Drug član, 2048 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Ne verujem da će biti preko 10000. Sta ona ima sem fenomenalno dizajna pa da bude toliko skuplja od ostalih kineza? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PejicVlado 2 Napisano April 7 U prolazu, 5 postova Lokacija: Sarajevo Motocikl: U planu. Prijavi odgovor kao problematičan Slučajno me internet bacio na neku rusku moto morini stranicu i tamo ima cijena za x-cape 1200. 1499900r. Za usporedbu x-cape 650 je 949000r. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1980 Napisano April 7 Drug član, 905 postova Lokacija: Srem Motocikl: V-Strom k8 Prijavi odgovor kao problematičan To je +58% ,znači na 6500e+58%=10270e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PejicVlado 2 Napisano April 7 U prolazu, 5 postova Lokacija: Sarajevo Motocikl: U planu. Prijavi odgovor kao problematičan Vjerovatno je u Rusiji malo poremećen odnos cijena. Ali mislim da u EU x-cape 1200 ne bi trebao biti više od 12000 eur. Kao što sam napisao u jednoj temi, jesam stari početnik u motociklizmu, ali nemam namjeru da krećem sa skuterom, pa 125cc pa 500cc.... Idem odmah na hiljadarku pa polagano u početku, a i inače nisam za neka jurcanja. Mislim da je meni ko stvoren ovaj x-cape 1200. Visina sjedišta 860, gume cestovne, težina malo veća, 245kg prazan. Ali ima i mene 193 i 137kg... Znam ,africa je vrh, pogotovo dct ili gs. Ali su preskupi i ne sviđa mi se taj ofroad stil i gume.... Jednostavno znam da neću nikad sa asfalta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Major TOM 222 Napisano Maj 2 U prolazu, 22 postova Lokacija: Planeta Zemlja Motocikl: Moto Morini X CAPE 2024 Prijavi odgovor kao problematičan Evo malo da se uključim, ponovo. Upravo sam na deset hiljada km, sve je apsolutno ispravno, danas sam prešao 450km bez problema... Ja sam prezadovoljan motorom. Ne treba mi ništa jače. Kod nas je načičkalo policije i radara na 500m. Sasvim mi je ovo dovoljno snage. Nije mi se palila zadnjih 7.000 km lampica za check engine. 2 puta se prije palila ali to krivim gorivo. Uglavnom, sve kao i prvog dana. Nemam zamjerke. Neko se dvoumi, kao kineski motor... Pa tako je bilo i za xiaomi, pa za byd... Ja kupujem stvari da mi traju, da ih koristim, a ne da ih odmah prodam ili da o tome mislim. Kupio sam nov reno megane 2004. g.p. i još ga vozim. I kad budem mijenjao automobil kupiću koji mi se svidi i voziću ga dok me služi, neću o preporodaji razmišljati. Ali svako ima svoju računicu. 12 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 20139 Napisano Maj 26 Integrisan, 6290 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Stigao je i 700, da li je neko vozio? Planira li se test? @Jovan Ristic Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5919 Napisano Maj 26 Ne silazi, 5058 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Motorcyclist je napisao: Stigao je i 700, da li je neko vozio? Planira li se test? @Jovan Ristic Planira se. Verovatno sam prvi na spisku za test, pošto će morati da razradi do 1.000 km. Jedva čekam da ga probam 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mijatovicc 134 Napisano Maj 26 U prolazu, 34 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Moto Morini X cape 650 // BMW F900 GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Zna li se sta kada da očekujemo 1200? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 4350 Napisano Maj 26 Drug član, 2790 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X, SVT650X...VOGE DS900X Prijavi odgovor kao problematičan Jul mesec... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vucko23 1915 Napisano Maj 26 Drug član, 540 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nmax 155 Prijavi odgovor kao problematičan A corsaro gt ima li ga na mapi ili bilo kakva informacija? Nakon Eicma sajma sve neki AI generisani klipovi sa istim fotografijama... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mijatovicc 134 Napisano Jul 2 U prolazu, 34 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Moto Morini X cape 650 // BMW F900 GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi, znam da nije mesto ali ukoliko je neko zainteresovan za X cape 650 moj je na prodaju! Ima dosta dodatne opreme ja sam taj motor bas negovao no došao je drugi a na žalost ne mogu da finansiram dva komada tako da pišite u Dm da vam pošaljem link i kažem sve što vas zanima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 20139 Napisano Jul 8 Integrisan, 6290 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Cepa ga dobro, kad zna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnca 1497 Napisano Jul 9 Vinyl rider, 862 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan X-CAPE 1200 ??? Kriju ga kao zmija noge !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...