balkanlover70 690 Napisano Maj 6, 2022 Drug član, 707 postova Lokacija: Majilovac (SRB) / s'one strane Jadrana(ITA) Motocikl: BMW R1150GS & BMW R1200CL & CR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Pozz svima. Kupujem !! Tomos 4 vanbrodski - Pozeljno neki rashodovan,pokvaren,bitno je da ima dokumenta/knjizicu Mogu i samo dokumenta ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1884 Napisano Maj 6, 2022 Drug član, 2868 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Zar to ne može na neku izjavu koliko se sećam Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1453 Napisano Maj 6, 2022 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ne moze vise sa izjavom. Moze sa racunom robne kuce Beograd... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balkanlover70 690 Napisano Maj 7, 2022 Drug član, 707 postova Lokacija: Majilovac (SRB) / s'one strane Jadrana(ITA) Motocikl: BMW R1150GS & BMW R1200CL & CR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, zemunac72 je napisao: Ne moze vise sa izjavom. Moze sa racunom robne kuce Beograd... Slusam Imaj u vidu da je Tomos '80-ih godina proizveden Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1713 Napisano Maj 12, 2022 Drug član, 879 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Mozda sam glup, ali sta ce ti dokumenta za pentu? Nije valjda i da to kontrolisu? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspirinikus 240 Napisano Maj 12, 2022 Zainteresovan, 630 postova Lokacija: Nis Motocikl: crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Imam jednu u garazi, bila pomocna za gliser.Provericu gde su papiri. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11234 Napisano Maj 12, 2022 Ne silazi, 2262 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Da bi upisao i registrovao plovilo i pogonski motor moras da imas papir o poreklu.Policija u pretresu trazi plovidbenu dozvolu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balkanlover70 690 Napisano Maj 12, 2022 Drug član, 707 postova Lokacija: Majilovac (SRB) / s'one strane Jadrana(ITA) Motocikl: BMW R1150GS & BMW R1200CL & CR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, aspirinikus je napisao: Imam jednu u garazi, bila pomocna za gliser.Provericu gde su papiri. Proveri pa javi Mozes me (a isto vazi i za ostale kolege) kontaktirati putem viber ili whatsapp poruke ili poziva na broj +393405176203 Nesa Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balkanlover70 690 Napisano Maj 12, 2022 Drug član, 707 postova Lokacija: Majilovac (SRB) / s'one strane Jadrana(ITA) Motocikl: BMW R1150GS & BMW R1200CL & CR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, Gile je napisao: Mozda sam glup, ali sta ce ti dokumenta za pentu? Nije valjda i da to kontrolisu? Da,proverava se sve Zakonom je sve to bilo potrebno i ranije ali je policija “gledala kroz prste” kada je u pitanju bio pomocni motor…..sada ne. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...