Arakis 5965 Napisano Decembar 27, 2008 Svakom po zasluzi, 12424 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Slušajte matorog iskusnog čoveka što se tiče zime: Dole: Helanke, duge čarape do kolena, još jedne kraće čarape, somotske pantalone (najtoplije su) koje se uvuku u one kraće čarape ;D, moto-pantalone, crvene pantalone Deda Mraza, čizme ili duboke postavljene cipelice Gore: Majica kratkih rukava, džemper sa rol-kragnom, pojas, najlonska ili kožna jakna da ne produva, moto-jakna i jakna Deda Mraza. Potkapa obavezno! i kaciga. Rukavice, najbolje 2 komada, neke vunene tanje i neke moto-rukavice deblje. Eto tako sam ja bio opremljen i verujte mi uopšte mi nije bilo hladno! Srećno sutra! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeneral 1437 Napisano Decembar 27, 2008 Drug član, 1385 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FZS1000 Prijavi odgovor kao problematičan Arakis...kako si ti opisao sam se ja danas i obukao + - par stvari. Dodaću neki šal oko vrata još za svaki slučaj pošto već nemam windstoper Svi paketići su kod mene, spakovani u auto, na toplom i bezbednom mestu Motor spreman, ja spreman, sve spremno ;D Kazu na tv prognozi : od -4C do 0C, suvo ali sa jutarnjim mrazevima. Savetuju oprez u voznji zbog moguce poledice...dakle, vozite polako i oprezno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zabac 8 Napisano Decembar 27, 2008 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Drugari vidmo se ujutru sve je spremno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5965 Napisano Decembar 27, 2008 Svakom po zasluzi, 12424 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Samo oprezno i srećno. Uživajte Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TOUCUTTER71 189 Napisano Decembar 27, 2008 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GSF650S Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi ,moram da se izvnem shto sutra necu moci da dodjem(znam da svi izgovori izgledaju bedno)ali iskreno mi je zao sto necu ucestvovati u paradi na motoru(ali ako moze nekako da se ucestvuje u nekom paketicu ili vec,mada kada sam grofa zvao pre 10 dana ,covek mi rece"ne brigaj brigu covek,mi smo finansije "zatvorili" imamo sve,samo se pojavi na motoru i odelu"a ja eto nisam u situaciji ,da negnjavim,Sutra ce te predstaviti "motoriste"sto bi rek'o moj babo,u najboljem svetlu,samo polako (bice hladno i klizavo) NAPRED OKTANSKI DEADA MRAZOVI ;D. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gio 140 Napisano Decembar 27, 2008 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: New Now City Motocikl: Suzuki SV 650 s k1 Prijavi odgovor kao problematičan Koji sam ja bolid,evo upravo krecem na neku zhurku .. Necu puno cirkati.. Laq notj svima pa se vidimo ujutro... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeneral 1437 Napisano Decembar 27, 2008 Drug član, 1385 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FZS1000 Prijavi odgovor kao problematičan E da...zaboravio sam na bitnu stvar Ja cu biti na mestu okupljanja oko 8:45h da bi mogao docekati ostale. Bitno je da se nadjemo na dogovorenom mestu da se nebi skupljali po pola bulevara ;D Mesto sastanka je Fashion caffe na bulevaru odma posle elektrovojvodine a pre raskrsnice, ili kome je lakse - tacno preko puta teniskih terena Vreme : tacno 9:00h Vidimo se ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dalmatino73 0 Napisano Decembar 27, 2008 U prolazu, 69 postova Lokacija: novi sad Prijavi odgovor kao problematičan E da...zaboravio sam na bitnu stvar Ja cu biti na mestu okupljanja oko 8:45h da bi mogao docekati ostale. Bitno je da se nadjemo na dogovorenom mestu da se nebi skupljali po pola bulevara ;D Mesto sastanka je Fashion caffe na bulevaru odma posle elektrovojvodine a pre raskrsnice, ili kome je lakse - tacno preko puta teniskih terena Vreme : tacno 9:00h Vidimo se ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lancia88 83 Napisano Decembar 27, 2008 Drug član, 1465 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, stizemo na mesto okupljanja, nadam se i na vreme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gargi 1229 Napisano Decembar 27, 2008 Svrati ponekad, 343 postova Lokacija: Sankt Kanzian Motocikl: Ktm 990 Superduke R Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi obucite sve što imate u ormaru + i ženine helanke ko nema ženu može i od keve, napucajte se večeras luka i slanine, a sutra ujutro mesto kafe popijte šolju kuvanog vina (stari lalinski lek za sve i svašta) a može da posluži i za oržavanje radne temperature pojedinca. Samo nemojte posle da prilazite deci na bliže od metar da ne popadaju od dedamrazovog arktičkog zadaha od koga i muve padaju na patos ;D ;D ;D ;D . Ajd pa puno sreće za sutra.Pozdrav od Temerinaca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makins 1 Napisano Decembar 27, 2008 Svrati ponekad, 426 postova Prijavi odgovor kao problematičan Idi...jbt a ja se uvek pitao zasto dedamrazu onako bažduga iz usta... a on se tako lečio od ladnoće!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2733 Napisano Decembar 27, 2008 Braveheart, 703 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan Mogao si barem da nas slazesh ;D ;D ;D ajde da pitam iskusnije.. Jel za hladnocu bolji koznjak ili gorotex? poshto mi na ixon jakni ne radi cipzar,samo dugmici.. shta kontate? iskustvo od danas: ruke,noge i faca ce vam se oduzeti to je neminovano ! a ja sam obukao pidzamu ,trenerku,pantalone pa preko kombinezon kozni. A gore majcu k. rukava i majcu dugih rukava pa 2 duksa pa suskava trenerka i kombinezon !!! Znacii budi te hrabri ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
krlebdp 13 Napisano Decembar 27, 2008 U prolazu, 43 postova Lokacija: bdp Motocikl: BMW GS1200 ADV Prijavi odgovor kao problematičan :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( Sad sam usao u kucu, smrzao sam. Nazalost nisam uspeo da sredim motor za sutra a toliko sam zeleo. Zelim da se sutra svi meteorolozi zahebu i da bude +16 C. Kad vec ja ne mogu da budem sa vama nek vama bude lepo i toplo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HoochieMan 30 Napisano Decembar 27, 2008 Svrati ponekad, 413 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Čeka vas jedan nezaboravan dan! Iz ličnog iskustva, ponesite dobre rukavice, duple rukavice, šta bilo što će vam sačuvati ruke... Danas su me prsti prvo od hladnoće boleli, a kad su prestali da bole bilo je vreme da se zabrinem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano Decembar 27, 2008 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( Sad sam usao u kucu, smrzao sam. Nazalost nisam uspeo da sredim motor za sutra a toliko sam zeleo. Zelim da se sutra svi meteorolozi zahebu i da bude +16 C. Kad vec ja ne mogu da budem sa vama nek vama bude lepo i toplo Pa stoooo? :'( Kao da sam procitao da nece doci pravi Deda Mraz...A caj koji sam ti spremio za jutarnje zagrevanje? Salim se , naravno, nadam se da ce mi bar onaj ekstremista praviti drustvo na putu ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
krlebdp 13 Napisano Decembar 27, 2008 U prolazu, 43 postova Lokacija: bdp Motocikl: BMW GS1200 ADV Prijavi odgovor kao problematičan "Pa stoooo? Kao da sam procitao da nece doci pravi Deda Mraz...A caj koji sam ti spremio za jutarnje zagrevanje? Salim se , naravno, nadam se da ce mi bar onaj ekstremista praviti drustvo na putu " Eto nisam stigao da spremim makinu, hm ostavio za zadnji dan ??? to mi se vise nece ponoviti. Bas mi krivo za vruc caj Extrim "bata" je tu na jutarnji caj nista ti nemoj da brigas Ako stignem vidimo se na trgu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gio 140 Napisano Decembar 27, 2008 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: New Now City Motocikl: Suzuki SV 650 s k1 Prijavi odgovor kao problematičan Vidim ja da ce raditi jedno 400 mg kofeina ujutro ;D taman kreno da legnem zove me kum kao ajde tu sam sa nekim curama i shta znam i nisam mogao da ga odbijem ajd laku noc ekipa,vidimo se ujutro! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Decembar 27, 2008 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan iskustvo od danas: ruke,noge i faca ce vam se oduzeti to je neminovano ! a ja sam obukao pidzamu ,trenerku,pantalone pa preko kombinezon kozni. A gore majcu k. rukava i majcu dugih rukava pa 2 duksa pa suskava trenerka i kombinezon !!! Znacii budi te hrabri Zelenko Meni se nista nije oduzelo (osim vrhova prstiju na rukama al' za to nema pomoci), a imao sam debele duge gace, grejace za kolena, termo dokolenice, farmerke, deda mraz pantalone i cizme (dole), a gore: majicu kratkih rukava, majicu dugih rukava, rolku, "hvala ti bako" dzemper (made in SFRJ), jaknu sa protektorima i preko svega toga koznu jaknu - motorku (rokerku), na rukama kozne rukavice, na glavi potkapa i kaciga .. eto .. i NI MALO mi nije bilo 'ladno ... osim, kao sto rekoh, na vrhovima prstiju leve i desne sake jedini problem (meni) je kondenz ispod kacige .. od skupljanja pare i disanja kroz potkapu mi se formirao kondenz tako da mi je potkapa bila MOKRA u predelu usta i obraza.. u tom slucaju .. voziti sa spustenim vizirom (za one sa anti-fog) ;D sergio .. over and out Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jamana 43 Napisano Decembar 28, 2008 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Cagiva Canyon Jamana 600 TT Prijavi odgovor kao problematičan Mi stariji smo vec stigli kuci iz provoda.Sreo sam usput dva pingvina u bundama.Piju kuvano vino i sa setom se secaju tople otadzbine!Auto kaze -5,ali sve je ok dok je suvo. Ko prvi stigne u kafic kuva kafu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makins 1 Napisano Decembar 28, 2008 Svrati ponekad, 426 postova Prijavi odgovor kao problematičan DOBRO JUTRO BANDO DEDAMRAZOVSKA!!! HO HO HO HOOOOOOOOOOOOOOOOO!!! Stigao je i naš dan!!! Vidimo se uskoro! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gio 140 Napisano Decembar 28, 2008 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: New Now City Motocikl: Suzuki SV 650 s k1 Prijavi odgovor kao problematičan A ja mislio ja jedini ludak koji je poranio u 7 Jutro i od mene.. bogme u stanu mi je vec hladno ;D helanke+trenerica+pantalone-valjda ce da reshi poso.... Vidimo se DEDE :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeneral 1437 Napisano Decembar 28, 2008 Drug član, 1385 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FZS1000 Prijavi odgovor kao problematičan Cuj jedini...niste jedini. Ne brinite, Ima jos ludaka u ovom gradu ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jamana 43 Napisano Decembar 28, 2008 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Cagiva Canyon Jamana 600 TT Prijavi odgovor kao problematičan helanke+trenerica+pantalone-valjda ce da reshi poso.... Vidimo se DEDE :) HO,HO,Bices u problemu ako ti se pripiski! ;D Jutro dede! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arpad 66 Napisano Decembar 28, 2008 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: Bicske Hungary Motocikl: BMW K1200 LT Prijavi odgovor kao problematičan Sretno ljudi i pazite se!!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 614 Napisano Decembar 28, 2008 drkadzija, 1225 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan E pa ljudi, akcjia je prošla ok, paketići su pdeljeni klinci presrećni, sad još da ovi sa fotoaparatima dodju kući i pokače slike. ALI Iskoristiću ovu priliku da se zahvalim mk Otpisani-ma na totalnom zanemarivanju dogovora te konstantnom omalovažavanju našeg truda i rada kao i ezultata koji su iz istih proizišli. Mi ni u jednom momentu nismo rekli a još manje pristali da PODRŽIMO NJIHOVU AKCIJU već smo se dogovorili i na njihovo insistiranje i maltretiranje čestim telefonskim pozivima pristali da budemo RAVNOPRAVNI PARTNERI u akciji , koju smo mogli i sami odraditi a koja je trebala da se zove MOTO DEDA MRAZOVI MK OTPISANI U SARADNJI SA ASOCIJACIJOM MOTOCIKLISTA SRBIJE –BJ BIKERS . Zarad pravde i istine Otpisani su moto deda mrazove organizovali u prethodnih 5-6 godin aali im to ni u kom slučaju ne daje ekskluzivno pravo na njih. Mi smo za ovu Akciju obezbedili 200 paketića, 30 lopti, 2 dvd plejera , 300 sokića, 300 bananica , 2 kg bombona , igračke i još puno poklona , te kontakte sa institucijama kojima smo podelili poklone . Zauzvrat su mk Otpisani trebali da izvade dozvole od grada i najave skup ( ukupno 2 sata posla) i skuvaju pasulj koji su sami ponudili , te da obezbede kontakte sa medijima u kojima smo se trebali zajedno pojavljivati i ceo dogadjaj zajedno najaviti, o toj najavi neću da razglabam , svi smo svedoci kako su „korektno“ to odradili i tu se crno na belo vidi ko ovu akciju koristi za ličnu samo promociju i ko se „kiti tudjim perjem“. E pa drage kolege iz klubova a pogotovo iz mk otpisanih pokazali ste se u pravom svetlu , i učvrstili moj stav da NIKADA neću biti član ni jednog kluba jer neželim da u svojoj blizini imam ljude kao što ste Vi. Možete slobodno da moju sliku okačite kao nepoželjnog gosta u svim svojim klubskim prostorijama , na svim žurkama i skupovima jer me zahvaljujući vama sigurno neće biti . Ovom prilikom se posebno IZVINJAVAM ljudima koji su sa svojim firmama stali iza ove akcije a nisu dobili ni sekunde naše zahvalnost u medijima , Nažalost to je zbog mediskog miniranja od strane Mk otpisanih . > > > > > > > > > > > Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...