Arakis 5966 Napisano Jun 30, 2022 Svakom po zasluzi, 12424 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Stariji je od mene 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4605 Napisano Jun 30, 2022 Drug član, 1183 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan Žena je divna, pričala nam da je 70 i neke (valjda reče '74) položila za A, bila prva žena u Pirotu koja je tad položila za motor. Pa računajte godine. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cr4zyzola 860 Napisano Jun 30, 2022 (promenjeno) 46, 619 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 20 sati, Dane Deda je napisao: Jel ja to dobro vidim, ima jedna moje godiste. Dane Deda - Neda Baba Promenio Jun 30, 2022 član cr4zyzola 1 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2681 Napisano Jun 30, 2022 Drug član, 1225 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Alexandra995 je napisao: Žena je divna, pričala nam da je 70 i neke (valjda reče '74) položila za A, bila prva žena u Pirotu koja je tad položila za motor. Pa računajte godine. Kako nece biti divna kad vozi motor,, uveren sam da ce to jos dugo (zelim joj to) da radi, pa da ona i ja nadzivimo onu englesku kraljicu kornjacu. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2681 Napisano Jun 30, 2022 Drug član, 1225 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Nolanka je napisao: A koliko si ti mlad, momce? Pa vidi,ako je tvoja drugarica polozila 74 za A kateg, ja sam 1968g polozio za A i B pa ti racunaj. Veliki pozdrav za sve vas, i cuvajte se.. 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZoraNS 5545 Napisano Jun 30, 2022 Drug član, 797 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Pa vi ste naša ABBA... 2 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2712 Napisano Jul 12, 2022 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast cure 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4605 Napisano Jul 12, 2022 Drug član, 1183 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, Bruno 68 je napisao: Svaka cast cure Hvala! Biće 81 žena na okupu sad za vikend u Golupcu, ako sve dođemo. 6 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2712 Napisano Jul 12, 2022 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan 4 minutes ago, Alexandra995 said: Hvala! Biće 81 žena na okupu sad za vikend u Golupcu, ako sve dođemo. Djuvegije gde ste da ste htela bi da znam? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17184 Napisano Jul 12, 2022 Vozim motor, nisam BAJKER, 2380 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan On 27.6.2022. at 8:53, Alexandra995 je napisao: Ko je simpaticna devojcica na zelenoj Kawi...zbog motora pitam, naravno... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8217 Napisano Jul 12, 2022 Ne silazi, 2146 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Pa evo baš si me ubedio da pitaš za boju.Boki,Boki. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jupiter 3262 Napisano Jul 12, 2022 Drug član, 1007 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja mogu oko servisa da pomognem, a i da joj pokažem lepote regiona, drugarici sa roze žbicama. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17184 Napisano Jul 12, 2022 (promenjeno) Vozim motor, nisam BAJKER, 2380 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, gebee&co je napisao: Pa evo baš si me ubedio da pitaš za boju.Boki,Boki. Boze kolega, ne znam sta tu ima lose, ja pitam jer me zanimaju cene odrzavanja, potrosnja, performanse... motora. A i lepa je devojka... Promenio Jul 12, 2022 član BokyBoy 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17184 Napisano Jul 12, 2022 (promenjeno) Vozim motor, nisam BAJKER, 2380 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan pre 33 minuta, Jupiter je napisao: . Promenio Jul 12, 2022 član BokyBoy Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10055 Napisano Jul 12, 2022 Ne silazi, 2322 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, BokyBoy je napisao: jer me zanimaju cene odrzavanja, potrosnja, performanse... motora. A i, koliko može da razvije... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17184 Napisano Jul 16, 2022 Vozim motor, nisam BAJKER, 2380 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Ispratismo mi juce, sa Steko pumpe, ekipicu devojaka iz BGa... svima sam im gume dopump'o... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8217 Napisano Jul 16, 2022 Ne silazi, 2146 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Ee,stigo si baš sve. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17184 Napisano Jul 16, 2022 (promenjeno) Vozim motor, nisam BAJKER, 2380 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan pre 13 minuta, gebee&co je napisao: Ee,stigo si baš sve. brzina mi je vrlina...zvali su me Zeka... jos sam nekima i pipnuo prstom dole...lanac. sorry za off, lep provod devojke i srecan put nazad...cekamo slike Promenio Jul 16, 2022 član BokyBoy 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GR 46 4880 Napisano Jul 18, 2022 Sreca i osmeh su kljuc svega ..., 386 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ... Pčelica :) ... FZ6 N... Prijavi odgovor kao problematičan Evo i nas Mi smo te koje čitamo , nekad komentarišemo , delimo sa vama sve ono sto se moto život zove ... Ako nas negde prepoznate uvek se javite ... Mira, Sonja , Zdenkica, Gole, Irena, Aleksndra ,Ana ... BJB žene 19 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4605 Napisano Jul 18, 2022 Drug član, 1183 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan Danas u 13h emisija 150 minuta na TV Prva biće prilog o MAD kampu, između ostalog pojavljujemo se @GR 46 i ja. Ko je u prilici nek baci pogled, ja ću svakako da okačim link kad se bude pojavilo na njihovom sajtu. 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GR 46 4880 Napisano Jul 18, 2022 (promenjeno) Sreca i osmeh su kljuc svega ..., 386 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ... Pčelica :) ... FZ6 N... Prijavi odgovor kao problematičan A da ne zaboraviim ... Hvala @BokyBoy i Vuletu ( za mrežicu , stručno pakovanje ) a posebno što su nas ispratili .. Sa Bokijem nema zezanja ... bio je brzi od onih u Pit Stopu @Alexandra995 ti si divna ženska duša koju sam imala prilike u skorije vreme da upoznam ... Honda ti je bombona i bas idete jedna uz drugo .. odlicno ti pristaje Promenio Jul 18, 2022 član GR 46 2 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4605 Napisano Jul 18, 2022 Drug član, 1183 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, GR 46 je napisao: A da ne zaboraviim ... Hvala @BokyBoy i Vuletu ( za mrežicu , stručno pakovanje ) a posebno što su nas ispratili .. Sa Bokijem nema zezanja ... bio je brzi od onih u Pit Stopu @Alexandra995 ti si divna ženska duša koju sam imala prilike u skorije vreme da upoznam ... Honda ti je bombona i bas idete jedna uz drugo .. odlicno ti pristaje Hvala na lepim rečima, i meni je bila čast i zadovoljstvo da te upoznam (i Pčelicu), kao i ostale koleginice sa foruma i uopšte. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5966 Napisano Jul 18, 2022 Svakom po zasluzi, 12424 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Bravo devojke! https://informer.rs/srbija/vesti/720732/zene-moto-skup-golubac 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4605 Napisano Jul 18, 2022 Drug član, 1183 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Arakis je napisao: Bravo devojke! https://informer.rs/srbija/vesti/720732/zene-moto-skup-golubac A baš su morali da ubace deo gde tražim potkapu, pa kao 'ajde nema veze, može i bez rukavica, na kraju mi zakrči menjač jer sam prenežno nagazila polugu. 5 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 10181 Napisano Jul 18, 2022 Drug član, 1503 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Gledao sam prilog o vama na poslu a naterao sam kolege da gledaju i oni! Sve ste mnogo slatke, samo nastavite tako! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...