MarkoMoto 811 Napisano April 21, 2022 Zainteresovan, 499 postova Prijavi odgovor kao problematičan Moj predlog je neki kinez 125-250cc. Po gradskoj guzvi u BG spicu uz svo provlacenje vise od toga i ne bi mogao da iskoristi, a 3l ne prelaze u tom rangu. Sipaj, vozi i ne misli. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2722 Napisano April 21, 2022 Drug član, 1324 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam ozbiljno razmišljao o Hondi CB250, samo je meni na granici da bude premali a ja sam 177cm. Ali me oduševio kako startuje. Znači po meni, neki 250ccm, jednoclindraš, ako se ima sredstava sa ubrizgavanjem, jeftino održavanje, registracija i mala potrošnja. Ljudi vidim da su zadovoljni i sa Pedom Tek 250, sve modernije od toga može samo da bude bolje. A tip se gleda po vozačevim gabaritima. Malo skuplja registracija, ali sve ostalo važi, sve sa ktm-ovim 390ccm motorom, to je i skuplje za kupiti. Da imam višak para, Svartpilen 401 bi mi bio prvi izbor u toj kategoriji.Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano April 21, 2022 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Јефтино одржавање, повољна набавка, мала потрошња, лаган и средње висине возач = ЦФ Мото 300 (можда 390?). Другар вози, презадовољан је. Избор врста: NK 300 ABS || MOTOCIKLI I SKUTERI || CFMOTO CFMOTO.RS Napredak u svim smerovima. Modeli manje kubikaže su sada veći, jači, savremeniji i sigurniji... GT 400 ABS || MOTOCIKLI I SKUTERI || CFMOTO CFMOTO.RS Krenite sami ili sa svojim saputnikom na put koji ćete zauvek pamtiti. Opremljen sa... SR 300 ABS || MOTOCIKLI I SKUTERI || CFMOTO CFMOTO.RS SR 300 ABS na prvoj trci svetskog šampionata 2020, u Moto 3 klasi, Albert Arenas na KTM-u odnosi... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano April 21, 2022 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ако би возио и по хладноћи, дефинитивно ГТ. Поготову ако има отвореног пута мало више од куће до посла. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzonikeda 53 Napisano April 22, 2022 U prolazu, 52 postova Lokacija: Beograd Motocikl: RD03 Prijavi odgovor kao problematičan @bradivoje vozimo isti motor (skoro isti). Meni potrosnja varira, u zavisnosti od nacina voznje, ali i od pumpe gde sipam. Trenutno mol, obicna 95-ica, 4,1l. Inace vozim svaki dan po Bg-u. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 4136 Napisano April 23, 2022 (promenjeno) Drug član, 930 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam za grad hteo da uzmem neku 125-icu, pa mi ulete ovaj MP3. Postao mi je primarni prevoz za grad. Vozim ga na posao skoro svaki dan (sem kad idem na službeni), vozio i po snegu i kišama, minusu... Samo kad je sneg bio na ulicama ga nisam vozio. Od 1. Jula 2021. sam napravio nekih 3.000km, 99,8% Donji Dorćol - Vračar. Prosek 4,72l. Zima bila duga, vožnje kratke, par rezervoara i preko 5l prosek bio. Mana je širina i težina, ali to su i prednosti sa druge strane. Retko kad imam problem da se provučem, ako ne može na prvom mestu, ide na sledećem... Sa koferom od 46l ne smem ni da kažem koliko stvari u nabavci natrpam... Ja sam ciljano tražio za grad prevoz, za sada oduševljen. Da idem iole van grada, bila bi slična mašina, ali na 2 točka. Promenio April 23, 2022 član QmBGD 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2722 Napisano April 23, 2022 Drug član, 1324 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan On 21.4.2022. at 16:05, Zuba87 je napisao: Ако би возио и по хладноћи, дефинитивно ГТ. Поготову ако има отвореног пута мало више од куће до посла. Težina vozila 226KG, odvratila me o generalnom razmišljanju o GT-u. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 10891 Napisano April 23, 2022 Drug član, 1557 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Težina može biti mana kada se motocikl koristi pretežno po gradu. Nije lako manevrisati sa njim po garaži, dizati ga na centralni štender (ako ga ima), težina uvećava i potrošnju goriva, posebno u režimu kreni-stani. Sa druge strane teži motor je uglavnom stabilniji na drumu, ako ima i nižu siluetu, ne zabacuje ga bočni vetar po autoputu ili nekoj drugoj bržoj deonici. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...