sale125 680 Napisano April 16, 2022 Svrati ponekad, 363 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Varadero XL1000V '09 Prijavi odgovor kao problematičan Prosao sam kad je kamion parking servisa vec bio tu da skloni auto i motor. Zna li se kako je decko koji je vozio motor, kako je doslo do sudara? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8470 Napisano April 16, 2022 Solo Rider, 3225 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7907 Napisano April 16, 2022 -, 1776 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Ovde je neko od njih dvoje prosao na crveno... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3560 Napisano April 16, 2022 Drug član, 2431 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan U pitanju je naš kolega sa foruma Ivan F. Vozač automobila (početnik) je stao da pokupi neku devojku, kad ju je pokupio umesto da stane i sačeka semafor...mali neuki gelipter je prošao kroz crveno svetlo i tad je Ivan sa pravom prvenstva (zeleno svetlo na semaforu) naleteo na njega. 1 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vampa 3488 Napisano April 16, 2022 Drug član, 1107 postova Lokacija: Wien Motocikl: CRF 1000 Africa Twin sd06 Prijavi odgovor kao problematičan @Ivan F. Ovaj Ivan? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3560 Napisano April 16, 2022 Drug član, 2431 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Da, da...jbg. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vampa 3488 Napisano April 16, 2022 Drug član, 1107 postova Lokacija: Wien Motocikl: CRF 1000 Africa Twin sd06 Prijavi odgovor kao problematičan @mick pa jel je ok? Ako se ne varam on je moj Kladovljanin 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3560 Napisano April 16, 2022 Drug član, 2431 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Još je na UC, radi se dijagnostika, polomljena ruka, povreda kolena i skočnog zgloba..nadam se samo ugruvavanje. Nadam se da neće zameriti što iznosim...on je dobro ovako, sva sreća nosio je opremu koja je prilično odradila posao. Od motora ništa ostalo nije osim zadnjeg kraja... I jeste...iz Kladova je...''najpoznatiji bajker Kladova'' 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6852 Napisano April 16, 2022 Drug član, 1949 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Tuzno je sto ljudi ne jebu vise ni crveno svetlo na semaforu. Brz oporavak zelim kolegi. 3 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djuraz 230 Napisano April 17, 2022 Svrati ponekad, 128 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha FZ8-SA Prijavi odgovor kao problematičan Uzas jbt, nadam se da ce se kolega brzo oporaviti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3818 Napisano April 17, 2022 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan Čuo sam se sinoć sa Ivanom, kad sam video temu, odmah je odgovorio. Dobar je (i fizički i duhom), par šala, onako, malo da dignemo raspoloženje, čekao je da mu nameste ruku, al sve ostalo je dobro. Dogovaramo se 5 meseci da se vidimo, da zalijemo moj novi motorin, i nikako, jedno vreme se vratio u Kladovo, pa sad opet u Bg. Planirali letos vožnje, druženja, i u trenutku paf... Ništa, @Ivan F. uvek možeš da mi budeš suvozač Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7785 Napisano April 17, 2022 (promenjeno) Drug član, 3208 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan "svako je8e šta je poveo?" A? Šalu u stranu, sretne rane junačke. Promenio April 17, 2022 član Andrej_Hotstepper 1 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3818 Napisano April 17, 2022 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan Onako... drugarski 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yogibear 16637 Napisano April 17, 2022 Drug član, 1864 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Snimak sam preuzeo - nije moj. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7785 Napisano April 17, 2022 Drug član, 3208 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Auu lebe mekani... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano April 17, 2022 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Kao u šahu, mora se gledati više poteza unapred i koji su sve manijaci u blizini... 5 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6852 Napisano April 17, 2022 Drug član, 1949 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Slazem se ali sta planirati kada ti je zeleno na semaforu, ako ces da kocis na svako zeleno da vidis ima li neke budale jebes i voznju i sve, drugo rizikujes da te neko opali odpozadi. Pocetkom 90-ih znam za par slucajeva gde su ljudi pravili sranja u saobracaju a i van njega, policija ih odvede u Belu kucu (kod Bogoslovije) kazu da je postojala prostorija za to, dobro ih izmlate pa tek onda procedura kod sudije i ostalo po zakonu. Neko ce reci da tako i nevini najebu, ne, zna policija dobro da proceni, ne brinem se za to. Sinoc klinac u Borci, drogiran i pijan prodje na cisto crveno kolima i najebu jos 3 auta koja su isla na zeleno. Takvog bi ja drzao u podrumu i tukao svaki dan. 2 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomamega 429 Napisano April 17, 2022 Svrati ponekad, 433 postova Motocikl: Kymco Downtown 300i Prijavi odgovor kao problematičan Slazem se ali sta planirati kada ti je zeleno na semaforu, ako ces da kocis na svako zeleno da vidis ima li neke budale jebes i voznju i sve, drugo rizikujes da te neko opali odpozadi.Upravo tako! Ponekad kada se kockice slože, nikakva predikcija, četvoro očiju i decenisjko iskustvo ne pomažu, na žalost.Sent from my iPad using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3560 Napisano April 17, 2022 Drug član, 2431 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj slučaj je čist primer neadekvatnog sistema edukacija u kombinaciji sa ubogim sistemom koji ne funkcioniše zarad vozača. A ono najvažnije...defanzivna vožnja je u današnje vreme OBAVEZNA dva ili četiri točka, nebitno. Prosto iz škola izlaze klinci koji su sve samo ne sposobni da voze, čast izuzecima ali kad se vide poslednje dve nedelje kroz samo dve kontrole motociklista sve je jasno. O vozačima automobila ne treba trošiti reči... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8470 Napisano April 17, 2022 Solo Rider, 3225 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Jedina edukacija je šurenje po džepu.Džaba priča i opomene. Pa ćim pređemo granu mnogo smo fini i kulturni. Ovde te kazne 5 soma pa još ti oproste pola ako platiš za osam dana. Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka 2 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 8729 Napisano April 17, 2022 Drug član, 898 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, tomamega je napisao: Upravo tako! Ponekad kada se kockice slože, nikakva predikcija, četvoro očiju i decenisjko iskustvo ne pomažu, na žalost. Sent from my iPad using Tapatalk Verovatno sam smorio više sa istim, al mi je sveže i voleo bih da podelim, vezano za moj udes od pre 10 dana: vozio lagano, oprezno, bez žurbe, na potezu vidokruga samo ja i auto sa kojim sam imao kontakt, posmatrao sam ga 10ak sekundi dok sam mu prilazio sa jedva 50ak na sat, utvrdio da nema naznaka za pokretanje, i tik što sam mu prišao, kreće, sekunda i po' on me udara, i ja i motor letimo ko kifla. Kad je žuta minuta, nema predvidjanja, nema vremena za reagovanje. Samo onaj kome se desilo zna. Analizirao sam posle, ni na koji način svojim ponašanjem u saobraćaju nisam ovo mogao da izbegnem. Šah mat, i to je, na žalost, to. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano April 17, 2022 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, Sharky - Alex said: Sinoc klinac u Borci, drogiran i pijan prodje na cisto crveno kolima Pre sekunde sam hteo da napišem u drugoj temi da je droga najjeftniji porok. Na Terazijama sam 1000 puta pomislio da je odlično što nema više poginulih, obzirom kako se svi ponašaju u saobraćaju. Ogroman je broj vozila, pa to donekle i utiče pozitivno jer smanjuje brzinu. Pre par godina je bilo ubičajeno da kod Moskve stoji policija sa uključenom rotacijom, ne znam da li su zaustavljali i/ ili sa kojim ciljem ali je bilo dovoljno da se svima podigne pažnja i da se niko ne zaustavlja nepropisno niti da pravi druge ispade tipa levo skretanje i polukružno gde je nedozvoljeno. Sada ispred Meka stoje sigurno 3-4 deliverija i još 2-3 auta sa sva 4, taksisti skreću levo u Balkansku. Ovaj auto je verovatno skrenuo levo preko 3+2 trake i još na crveno, mada je valjda računao da u njegovoj traci nije crveno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8470 Napisano April 17, 2022 Solo Rider, 3225 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan MAH00182 (online video cutter com) mp4 snapshot 00 08 6033 — Postimages POSTIMG.CC Evo jedan šah mat. Vozio iza drugara. Čovek uredno dao migavac, svirali i ...djoka. Deda 0.6 promila. Srećom prošlo sa dobrim ugruvavanjem i ako je za fajdu dobrom odštetom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KoleD 423 Napisano Maj 6, 2022 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suzuki Bandit GSF 650; BMW F800 GT Prijavi odgovor kao problematičan Kako nam je Ivan F.? Nema ga od nezgode, a i ranije. Je li neko u toku? Poslato sa MAR-LX1A pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vampa 3488 Napisano Jun 25, 2022 Drug član, 1107 postova Lokacija: Wien Motocikl: CRF 1000 Africa Twin sd06 Prijavi odgovor kao problematičan @Ivan F. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...