MaxiS 2641 Napisano Septembar 28, 2023 Drug član, 1518 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan On 22. 9. 2023. at 16:19, blackmore je napisao: Klasika, trashtalkovaće se novi GS do maksimuma, a onda će kroz godinu dana svi da doživljavaju snošaj kad ga vide na ulici. Meni lično, barem sa fotografija, 1250 izgleda lepše. 1300 deluje mršavo, opet kažem, barem sa ovim fotki. Verujem da vec ima zilion porucenih Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yogibear 15580 Napisano Septembar 28, 2023 Drug član, 1785 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8236 Napisano Septembar 28, 2023 Drug član, 557 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA Africa Twin CRF1000 DCT (2016), BMW C 400 GT (2020) Prijavi odgovor kao problematičan Мени ово изгледа ко да га је неки пичљиви талијан дизајнирао или неки пропали дукатиста 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2418 Napisano Septembar 28, 2023 Andragog, 4986 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Yogibear je već naručio, onog plavo-belog 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6047 Napisano Septembar 28, 2023 Drug član, 4146 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Meni ovo izgleda skroz dobro, vjerujem da će se prodavati ka dosad. Djeluje više šlank, na Trophy mi fale zlatne felge.Tramuntana je i radujem se viditi ju uživo.Ili bolje se tom susretu ne radovati?„Poslato“ iz dijaspore sa novog „ajpeda“ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MajorSoul 141 Napisano Septembar 29, 2023 Ducati Power, 813 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 Super Adventure S :) Prijavi odgovor kao problematičan I meni se svidja skroz kako izgleda Kad sam navikao na onaj buljavi izgled ovaj mi ne pada tesko Samo da agregat bude bez falinki Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1596 Napisano Septembar 29, 2023 Drug član, 1001 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Na prvi pogled oklopi mu izgledaju kao suzukijeva katana (možda je samo meni to asocijacija). Prednja maska kada se gleda sa strane. Ne sviđa mi se što svi motori nemaju više klasičan far već ove strobove, ledove i ostala čudesa, može to da se uklopi i u far. Da je QJ izbacio verovatno bi svi bili oštrih kritika na račun dizajna, ovako je bavarsko pa može da prođe uz kriglu piva da lakše klizi kupovaće se kako god da se okrene. A za naše područje će vidimo kad dođe polovan posle 10 leta u toj bavarskoj. Meni se sviđa, sve što je lepo a novo je ima +. Dizajn manje više, koga to briga ako je funkcionalan i što bi rekli ako je motor ,,strefljen". 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2418 Napisano Septembar 29, 2023 Andragog, 4986 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Videce se kod nas 12 sati posle Nemacke 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8236 Napisano Septembar 29, 2023 Drug član, 557 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA Africa Twin CRF1000 DCT (2016), BMW C 400 GT (2020) Prijavi odgovor kao problematičan до сада су им цена нових фарова (ко треба да их мења) били ко да су од сувог злата гледајући специфичност овог новог где ми ови краци уопште не уливају оличење чврстине, мислим да ће цена резервног ићи у биткоинима 2 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
John159 132 Napisano Septembar 29, 2023 Svrati ponekad, 94 postova Lokacija: Prnjavor, RS Motocikl: Suzuki GS 500 Prijavi odgovor kao problematičan За коју годину кад страда фар биће постављани округли фарови па претваран у cafe racer-а 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8236 Napisano Septembar 29, 2023 Drug član, 557 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA Africa Twin CRF1000 DCT (2016), BMW C 400 GT (2020) Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, John159 je napisao: За коју годину кад страда фар биће постављани округли фарови па претваран у cafe racer-а ма за коју годину ће бити и на алиекспресу, све ће то кинез ископирати као и до сада 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2641 Napisano Septembar 29, 2023 Drug član, 1518 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Nece oni to kopirati. Msm da vec prave OEM. Na poledjini vrv pise "made in china" 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12737 Napisano Septembar 29, 2023 Ne silazi, 7375 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, ПИпезос said: до сада су им цена нових фарова (ко треба да их мења) били ко да су од сувог злата гледајући специфичност овог новог где ми ови краци уопште не уливају оличење чврстине, мислим да ће цена резервног ићи у биткоинима Kako su donji krakovi napravljeni da puknu ovako istureni. Mada primetno je da ovaj GS više sport nego GS. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2121 Napisano Septembar 29, 2023 Drug član, 792 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Alekre je napisao: Kako su donji krakovi napravljeni da puknu ovako istureni. Mada primetno je da ovaj GS više sport nego GS. Што га више гледам све ми је Тенера 1200 лепша и лепша… 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mc SREMac 1142 Napisano Septembar 29, 2023 Zainteresovan, 575 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: MS 1000DS, Apeninac Prijavi odgovor kao problematičan On 9/28/2023 at 12:46 PM, Luckygsxr said: Reče neko ko vozi MS 1000DS Ej vidi ovako, taj motor kad gledaš od nazad recimo ili sa strane možeš da vidiš....prelep rep, prelepu zadnju viljušku, ram koji je bolji od većine motora, taj MS 1000Ds se nika ali nikad nije "uvio" u krivini, reci mi koji motor ima lepše dizajnirana sedišta od njega, da ne pricamo o položaju sedenja, kočnicama i snazi koju dobijaš sa tih malenih 84ks, i jeste Italijani su krenuli da ga dizajniraju od nazad, i onda kad je došlo vreme marende, na brzinu nacrtase taj prednji kraj i eto...ali porediti ga sa bilo kojim GS je glupo, GS deluje kao da su na njega dodavali delove kao kad sebi pakuješ burger u nekoj aplikaciji, uostalom kako reče jedan naš prijatelj i stari član foruma, one koji su napravili GS treba da hapsi estetska policija, mogu da ti kažem šta on kaže i za MS1000 ali nije bitno... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ironhorse 1881 Napisano Septembar 29, 2023 Zainteresovan, 375 postova Lokacija: NBG Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan pre 9 minuta, Mc SREMac je napisao: Ej vidi ovako, taj motor kad gledaš od nazad recimo ili sa strane možeš da vidiš....prelep rep, prelepu zadnju viljušku, ram koji je bolji od većine motora, taj MS 1000Ds se nika ali nikad nije "uvio" u krivini, reci mi koji motor ima lepše dizajnirana sedišta od njega, da ne pricamo o položaju sedenja, kočnicama i snazi koju dobijaš sa tih malenih 84ks, i jeste Italijani su krenuli da ga dizajniraju od nazad, i onda kad je došlo vreme marende, na brzinu nacrtase taj prednji kraj i eto...ali porediti ga sa bilo kojim GS je glupo, GS deluje kao da su na njega dodavali delove kao kad sebi pakuješ burger u nekoj aplikaciji, uostalom kako reče jedan naš prijatelj i stari član foruma, one koji su napravili GS treba da hapsi estetska policija, mogu da ti kažem šta on kaže i za MS1000 ali nije bitno... Meni se dopada i stariji GS i MS1000, nešto sa mnom nije u redu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6353 Napisano Septembar 29, 2023 Drug član, 1811 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Sad izguglah MS1000DS, nisam znao za taj motor, podseti me na multiplu 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1778 Napisano Septembar 30, 2023 Drug član, 1353 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Sad izguglah MS1000DS, nisam znao za taj motor, podseti me na multiplu 2:Dragulji među odvratnim motorima su BMW C1 i F 650 CS.A među automobilima prednjači Citroen Ami 8.Ovaj novi GS po meni nije uopšte gadan, čak mi ne liči na GS uopšte.Nekako je izgubio svoj karakter i liniju ovim novim dizajnom, podseća na japance i novije kineze.Šta znam, meni GS-ovi od 2010 na ovamo i nisu uopšte ružni, ima nešto simpatično u tom motoru, nešto kao kao kad gledaš buldoga ili mopsa.U stvari GS-ovi imaju nešto posebno u tom svom eksterijeru, sa kilometar vidiš o kom se motoru radi, odakle god da ga pogledaš znaš da je to GS.Ovaj novi se ne uklapa u dosadašnji dizajn i nema taj karakter.Sent from my SM-A705FN using Tapatalk 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8236 Napisano Septembar 30, 2023 Drug član, 557 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA Africa Twin CRF1000 DCT (2016), BMW C 400 GT (2020) Prijavi odgovor kao problematičan У јбте, ово ће бити главни најеб, поготово онима који возе по беспућу и склони су падовима мотора ... жмигавци интегрисани у штитник за руке 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8236 Napisano Septembar 30, 2023 Drug član, 557 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA Africa Twin CRF1000 DCT (2016), BMW C 400 GT (2020) Prijavi odgovor kao problematičan On 22. 9. 2023. at 9:08, Pirotehnicar je napisao: Kao frisak vlasnik 1250 ADV moj jedini komentar na dosad vidjeno je da se nisam pokajao sto ne sacekah 1300 ево нема ни сат времена, стаде ми код радње човек са истим као твој и поведосмо разговор о новом моделу и исто човек рече 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shaft021 388 Napisano Septembar 30, 2023 Svaki Totalitarizam Ubija U Ime Optimizma!, 365 postova Lokacija: Neoplanta Motocikl: BMW R 1150 GS ADV Los i F 650 Dakar besni oro Prijavi odgovor kao problematičan Pa cilj je da fabrika ekstra zaradjuje na tim sitnim stvarima koji ce puno kostati...Umesto da budu zasticeni oni ih namerno isturaju... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15867 Napisano Septembar 30, 2023 Integrisan, 9297 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Naravno.... odavno je ta politika kod (skoro) svih brendova. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2886 Napisano Septembar 30, 2023 Drug član, 1701 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Na prvo pogled ruzan a bogami i na drugi Nije mi jasno sta im je to trebalo, onako robusan motor, upadljiv sto neko rece, naprave bukvalno pola starijeg GS-a. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MajorSoul 141 Napisano Septembar 30, 2023 Ducati Power, 813 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 Super Adventure S :) Prijavi odgovor kao problematičan Gledam gledam meni nekako lep i ja bi to terao bez problema Mozda neki od sledecih motora bude bas taj Evo ovde moze lepo da se pogleda 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pirotehnicar 2089 Napisano Septembar 30, 2023 Mr., 563 postova Lokacija: Prijedor RS BiH / Pakse Lao PDR Motocikl: BMW R1250GSA 2023 Trophy , Yamaha MT-09 Tracer 2017 Tech Black, Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, ПИпезос je napisao: ево нема ни сат времена, стаде ми код радње човек са истим као твој и поведосмо разговор о новом моделу и исто човек рече To je moje najiskrenije i koliko najvise mogu biti objektivno misljenje. Vjerujem da novi model ima unapredjenja, laksi jaci vise obrtnog. Ali nekako mi je zasmetalo to sto vise ne dominira izgled boxer motora. Na 1250 i starijim modelima prvo sto ti padne u oci su cilindri. E toga nekako na ovom novom nema. I naravno svjetlosna grupa. Ne znam. Meni se ič ne svidja 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...