Bivši forumaš 14980 Napisano April 11, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sekulasa sa foruma to radi. Nemam njegov broj ali ga ima na forumu. Posalji mu mail. Hvala druze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HoochieMan 30 Napisano April 11, 2009 Svrati ponekad, 413 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan U temi koja je bila srodna ovoj, a ticala se nošenja tank torbe, već je bilo malo rasprave o grebanju farbe. Kao najbolje rešenje iskristalo se prelepljivanje folijom, koja trpi traume izazvane hrapavom torbom, i iako možda ne izgleda lepo, najbolja je varijanta jer čvrsto leži na laku i ne mrda se. Osim u Luisu, neko je pomenuo da je providnu samolepljivu foliju moguće naći u tapetarskim radnjama. Pošto nikad nisam imao prilike da se bavim rukotvorinama vezanim za tapetariju i sl, ima li neko preporuku takve prodavnice u Bg, da ne lutam bez veze, već odem ciljano u konkretnu radnju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Jul 16, 2009 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Pošto nikad nisam imao prilike da se bavim rukotvorinama vezanim za tapetariju i sl, ima li neko preporuku takve prodavnice u Bg, da ne lutam bez veze, već odem ciljano u konkretnu radnju? Ne znam za BG ali u Zrenjaninu ima nekoliko prodavnica farbi i lakova i tu se mogu naci razne samolepljive folije koje se prodaju na metar. Inace ja sam prodao svoje bisage Makiju posto sam imao problema sa kacenjem na GSR-a i nije i se svidjalo kako stoje. Sada sam u potrazi za dobrom tail torbom, odnosno torbom koja ide na zadnje sediste. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor-ns 96 Napisano Jul 17, 2009 Svrati ponekad, 272 postova Lokacija: NOVI SAD Motocikl: trenutno bez Prijavi odgovor kao problematičan Uzmes Givi - i nema greske! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Jul 17, 2009 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Koliko je para? Video sam u top stop motorsu neku za 60 evra ne znam da li je to ta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makimoto 5 Napisano Jul 18, 2009 U prolazu, 93 postova Lokacija: Čačak Prijavi odgovor kao problematičan Tema je bar za mene izuzetno zanimljiva jer sam uskoro postao vlasnik gsr-a, ali da skratim pricu i vratim se na ono grebanje farbe bocnim i svakim drugim torbama. Postoje folije za zastitu automobila i one se lepe na haubu, krila ili ceo automobil ako to neko zeli. Mogu biti providne ili u boji, s tim da mozete promeniti i boju vozila i to sve u zakonskim normama jer automobil niste prefarbali vec prelepili. Glavna namena im je bas da sacuvaju farbu ne samo od grebanja vec od udara kamencica, a i da sacuvaj prvobitni sjaj. Samo lepljenje nije tesko ali bi bilo pozeljno da je nanosi neko sa malo vise iskustva da ne bi stvarali mehurice i grbe od folije. Folija ima tako svojstvo da se rasteze i prati konture, ali se prethodno mora zagrejati fenom ali do odredjene granice. Na primer retrovizor se moze prelepiti bez vidljivih tragova folije i izgleda ekstra. Slagacu vas za cenu ali mislim da prelepljivanje automobila kosta negde izmedju 100 i 150 evra. Taxi vozila su primer kako nesto tako izgleda. Ako se malo bolje zagledate videcete da su prelepljeni folijom. Iste te folije mogu se koristiti i na motociklu i sacuvati ga od nepotrebnog grebanja. Gde nabaviti nesto slicno? U Cacku u firmi sitoprint ( nije reklama http://www.sitoprint.rs )ili u vasem gradu kod firmopisaca, stampara i slicno. Treba obratiti paznju na foliju jer ima dosta modela i razlika je velika, preporucujem foliju sa sto duzom fabrickom garancijom. Na primer taxi vozila se lepe folijom od sedam godina garancije. Nadam se da sam pomogao bar malo. Pozdrav Marko, Cacak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor-ns 96 Napisano Jul 24, 2009 Svrati ponekad, 272 postova Lokacija: NOVI SAD Motocikl: trenutno bez Prijavi odgovor kao problematičan Uhh, ne secam se tacno. Mislim da bese malo vise...pogledaj po modelu da li je ta, imas oznaku... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...