Makarije71 0 Napisano Mart 31, 2022 U prolazu, 1 post Lokacija: Massachusetts Motocikl: Honda cbr1100xx Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, Da li je neko iz Srbije mozda išao motorom za Barcelonu i kakva su iskustva? Ja nameravam u avgustu da krenem, pa bi mi značila svaka informacija u vezi sa tim. Ako ima zainteresivanih da krenu samnom, jos bolje. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Usamljeni jahač 1088 Napisano Mart 31, 2022 REW/Hit The Road, 502 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan SašaP je išao na taj put, ima negde njegov putopis. Takođe, možeš da ga kontaktiraš slobodno. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kokot 437 Napisano April 3, 2022 Svrati ponekad, 137 postova Lokacija: Belgrade Motocikl: Super Tenere XT1200Z Prijavi odgovor kao problematičan https://www.youtube.com/watch?v=2IZihDQFSMU&ab_channel=JovanDasic 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gajo Sevojno 1560 Napisano April 4, 2022 Drug član, 1304 postova Lokacija: Staze i planine Motocikl: Suzuki gsxs1000, kawasaki zx6r, Beta 350rr Prijavi odgovor kao problematičan Cenim da do tamo peglas auto put . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobbra 1428 Napisano April 4, 2022 Svrati ponekad, 435 postova Lokacija: beograd Motocikl: Royal Enfild meteor 350 Prijavi odgovor kao problematičan Sasa i Vesna su scuterom isli do Barcelone imas njihov putopis ovde pa ces naci korisne informacije. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3563 Napisano April 4, 2022 Malinar u pokusaju, 1702 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan 18 hours ago, Gajo Sevojno said: Cenim da do tamo peglas auto put . Teoretski može jadranskom magistralom do Italije, pa odatle Azurnom obalom preko Monaka (svud uz more, sem malo preko Italije), koliko je to u praksi izvodljivo zbog brzine, vremena, para za prenoćišta i ostalo ne znam, ali ako bih išao mopedom u Španiju, druga ruta mi ne bi dolazila u obzir. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gajo Sevojno 1560 Napisano April 5, 2022 Drug član, 1304 postova Lokacija: Staze i planine Motocikl: Suzuki gsxs1000, kawasaki zx6r, Beta 350rr Prijavi odgovor kao problematičan Sve je izvodljivo ako se ima vremena i para. Ja bih to vozio na Jadransku, pa na sever Slovenije, pa Južnom stranom Dolomita sve do Francuskih Alpi, negde kod Mon Blana bih ušao u Francusku pa se spuštao Fransuskim alpima ka jugu i Provansi, i polako preko brda do Španije. A kad je već ušao u Španiju greota bi bilo ne voziti Pirineje, jebeš Barselonu, grad ko grad, upišan, bučan i smrdljiv kao i svaki drugi... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2588 Napisano April 5, 2022 Drug član, 1511 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, Gajo Sevojno je napisao: jebeš Barselonu, grad ko grad, upišan, bučan i smrdljiv kao i svaki drugi... Oh, noooo Barca je prelepa. Bio sam tamo davno. Obisao sam dosta Evrope, ali Barca je vrh. Voleo bih da odem i u Lisabon... Osecam da i on diše drugacije. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gajo Sevojno 1560 Napisano April 5, 2022 Drug član, 1304 postova Lokacija: Staze i planine Motocikl: Suzuki gsxs1000, kawasaki zx6r, Beta 350rr Prijavi odgovor kao problematičan Pa moguće, svako gleda drugačije na svet oko sebe. Mene lično ne privlače gradovi i guzve i tu ne mogu da vidim lepotu i neko uživanje. Mene samo planine privlače, čak i morska obala ako je urbana sredina mene odbija, idem čisto da bih ispunio porodici zelju, inače ni more me ne bi nikada videlo a kamoli gradovi i to još na motoru.. Sačuvaj me Boze:)) Al sto kažu svaka budala ima svoje veselje.. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tedybear 881 Napisano April 6, 2022 Svrati ponekad, 267 postova Lokacija: Bled, SLO Motocikl: Stelvio. Prijavi odgovor kao problematičan On 5.4.2022. at 0:29, milomir22 je napisao: Teoretski može jadranskom magistralom do Italije, pa odatle Azurnom obalom preko Monaka (svud uz more, sem malo preko Italije), koliko je to u praksi izvodljivo zbog brzine, vremena, para za prenoćišta i ostalo ne znam, ali ako bih išao mopedom u Španiju, druga ruta mi ne bi dolazila u obzir. Imaš trajekt iz Genove za Barcelonu. Znam neke, koji su koristili taj nacin. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZoraNS 5542 Napisano April 6, 2022 (promenjeno) Drug član, 796 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan A do Zagreba možeš dronom preko Mađarske...znam neke koji su koristili taj način... Promenio April 7, 2022 član ZoraNS 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...