Jump to content

Moto Zajednica

Je li nekome poznat motor? Informisanje pre kupovine.

Recommended Posts

• Ne silazi, 2264 postova
  • Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5

Da ne citiram sam sebe, dopisaću. Sad sam pričao sa vlasnikom. Nema cajgere, stigao od preko ovakav, jednom registrovan kod nas (uzeo cajgere na zajam, za regu), gume i akumulator loši, kočnice dobre, lanac i lančanici promenjeni. Istekla rega, odjavljen, vlasnik.

Ako nekoga interesuje, evo mu sve informacije. Ja odustajem...

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 561 postova
  • Motocikl: Honda VFR800 FI
1 hour ago, Blaza said:

Ako malo izvrtiš unazad, i ja sam se interesovao za njega. Ne zna ga niko sa foruma, ali su kolege primetile da je desna strana farbana (što meni ne smeta) jer nema nalepnice.

Ma vidim da je padano na tu stranu.
I rezervoar ima cvrgu.
Moze da bude neki sitan pad, bukvalno  u mestu, a moze da bude i mnogo ozbiljnije...
Cini mi se kao i rebra cilindra da su osecena s te strane..

• Hronični Motociklopata, 7315 postova
  • Motocikl: Freza 600 Blue Thunder

Ono, "limited edition" može da okači mačku o rep pošto je farban, ono po čemu se najviše isticala ta serija povodom 20godina postojanja GSXR750 motora je ta old skul kolor šema, pored toga motor je imao i vortex diskove napred i drugačiji auspuh.

Ovako treba da izgleda motor:

48434368771_3a64a01af2.jpg

Promenio član Disko Nindža
  • Hvala 2
  • Podržavam 2

• Vozim motor, nisam BAJKER, 2310 postova
  • Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow

Pisao sam negde već, nemojte da vam to što je motor farban, utiče previše na odluku, ne kažem da nije bitno ali nije ni presudno. Jedino bas ako je motor lomljen i sklapan pa zato, al za to postoje metode da se utvrdi.

Npr, moja 12-ica je farbana jer je kliznula na levu stranu i nisam hteo da je farbam parcijalno, tj samo stranicu, zbog razlike u boji. Busa je farbana jer je bila izguljena od čizama i kamencica. Oba motora su top, ne lupana i ne sklapana, ofarbana profi, originalnom bojom po kodu. 

Promenio član BokyBoy
  • Sviđa mi se 2
  • Hvala 1
  • Podržavam 7

Da, ali cela poenta one "limited edition" serije je upravo ta specijalna farba, koje više nema, i samim tim taj motor nije više poseban, naravno to ne znači da je loš tj da je farban zbog neke velike lomljave ili lomljave uopšte, možda je iz hira..

• Podržavam 2

pre 12 minuta, Disko Nindža je napisao:

Da, ali cela poenta one "limited edition" serije je upravo ta specijalna farba, koje više nema

Ma sve ima druže, odeš u Euro Sumar i porucis iz Suzukija original, po broju sasije ili nešto drugo, ako hoces da menjas, tako je urađeno za Busu, jeste da će da te osure sa cenom al dobiješ to što si tražio. Ne bi verovao šta sve može da se poruci, provereno. 

pre 28 minuta, BokyBoy je napisao:

Ma sve ima druže, odeš u Euro Sumar i porucis iz Suzukija original, po broju sasije ili nešto drugo, ako hoces da menjas, tako je urađeno za Busu, jeste da će da te osure sa cenom al dobiješ to što si tražio. Ne bi verovao šta sve može da se poruci, provereno. 

Nisam mislio bukvalno na farbu, već na kolor šemu, to ne može da se naruči u kanti, morao bi komplet plastike sa tom kolor šemom da kupiš a to čisto sumnjam da ima da se kupe plastike tih "limited edišn" modela

• Sviđa mi se 1

• Drug član, 692 postova
  • Motocikl: Yamaha Tracer 7 na drumu, Katana i Fazer u srcu
23 hours ago, JoeD said:

Jel je poznat nekom ovaj motor?
Okolina smedereva

WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM

Suzuki Gsxf 750, 2004. godište, Touring, vozilo prešlo 79000 km, Udovice. Cena 1.500 € - Motori - Polovni Automobili

Dugo i do skoro sam imao takav motor i mogu samo da iznesem reči hvale. Konkretan primerak sigurno nije 2004 godište, jer su to motori sa drugačijim repom pre svega, čak je i velika verovatnoća da je 98-99. To je prvo što bi me odbilo, jer je laž očigledna. Nema fabrički auspuh. Moj je bio 2000 i imao je sat, skroz desno na tabli, gde je ovome slovo S. Definitivno je farban što nije presudno, ali svakako nije +, rebra oštećena, tako da sumnjam da je bio pad u mestu. Ostalo se mora videti na licu mesta. Cena negde realna, kada saberemo sve, ali daleko da je povoljna i ako na prvi pogled izgleda.

• Hvala 1

Pre sat vremena, Disko Nindža je napisao:

Nisam mislio bukvalno na farbu, već na kolor šemu, to ne može da se naruči u kanti, morao bi komplet plastike sa tom kolor šemom da kupiš a to čisto sumnjam da ima da se kupe plastike tih "limited edišn" modela

Moze i to... npr, Busa je 2009 to, junibersari model 99<09-to, donja plastika koja pokriva regler se malo uvila od temperature grana, nova da se poruci košta 350e, moze u toj belo-sivoj kolor šemi za taj model, moze u drugoj, moze u prajmeru, moze sta god hoces...

Pitacu bas za oklope za taj K5 limited edisn, treba svakako da idem uskoro do njih. 

pre 24 minuta, Disko Nindža je napisao:

Nesmem ni za zamislim koliko će to da košta ako imaju

Saznaćemo uskoro :jee:

• Ne silazi, 6516 postova
  • Motocikl: konzerviran

Pre 10ak godina, originalne nalepnice, znači samo nalepnice za CBR, original 600€... sad, lupiću, dal' beše po strani ili koNplet, ne sećam se. Uglavnom, šuriken.

pre 2 minuta, N.F.S. je napisao:

Ova dva krilca (nalepnice) su u delti 8200dinara...

17590MFAD00ZB.jpg

Nisu bre normalni :lud:

• Sviđa mi se 3

Ova nijansa je predaleko od one nijanse iz vremena kad je Rizla bio glavni sponzor, ova tamno plava je pokusaj na motogp Suzuki iz 2016 pa na dalje, i imali su te belo-zute sare na plavoj osnovi sa Ecstar glavnim sponzorom,

• Sviđa mi se 1

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja