VladaSrbijaSP 0 Napisano Novembar 18, 2008 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Smed.Palanka Prijavi odgovor kao problematičan Danas oko 13 casova u S.Palanci na bulevaru pao je sa motora Sasa Popovic inace nas clan(spop).Sale se kretao bulevarom kada mu je iz sporedne ulice,nepostujuci znak STOP izleteo traktor sa prikolicom.Sale je pre udara skocio sa motora.Vozac traktora je imao 2.2 alkohola u krvi. Sale je prosao je sa polomljenim kolenom,prstom i posekotinom na kolenu...Imao je jaknu,kacigu i rukavice...Vozio je Triumph Daytonu 675 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6272 Napisano Novembar 18, 2008 Svakom po zasluzi, 12466 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Grozota...Saletu želim što brže ozdravljenje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSrbijaSP 0 Napisano Novembar 18, 2008 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Smed.Palanka Prijavi odgovor kao problematičan Evo slika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSrbijaSP 0 Napisano Novembar 18, 2008 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Smed.Palanka Prijavi odgovor kao problematičan jos Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasacg 238 Napisano Novembar 18, 2008 Svrati ponekad, 137 postova Prijavi odgovor kao problematičan Traktoristi zelim da mu neko izlomi kosti zbog ovoga!!!Stoka pijana > Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Novembar 18, 2008 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan :o :o :o :o Sreca da je bio pribran i skocio :o Sale zelim ti brz oporavak i uspesnu tuzbu protiv pijane stoke, oderi ga za pare Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Novembar 18, 2008 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Auuu brate! Grozne li slike...Nego, dobro je spope, ziv si i zelim ti da se sto prije oporavis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8883 Napisano Novembar 18, 2008 nekrunisani kralj moto cigana, 3216 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Strasno. Ali trenutak prisebnosti te je spasio. Zelim ti brz oporavak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Novembar 18, 2008 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Prisebnost i koncentracija je ucinila svoje...ne mogu ni da zamislim sta bi bilo da... Saletu zelim brz oporavak, a traktoristi sve maximalne zakonske kazne koje su predvidjene za ovakvo ugrozavanje zivota. > Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankoR 471 Napisano Novembar 18, 2008 Zainteresovan, 707 postova Lokacija: podgorica,mne Motocikl: uvijek prljava Honda xr650r Prijavi odgovor kao problematičan Srećne rane junače , ti si se danas opet rodio . Da nam se što prije oporaviš . poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko dav 710 Napisano Novembar 18, 2008 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan U jebote,pa ti si super prosao,u odnosu na ovu prvu sliku,stvarno uzas.njemu ni ovaj traktor sa sve drva ne moze da zalegne za ovj motor,a kamoli za tvoje povrede Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Novembar 18, 2008 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan katastrofa,ali bitno da je ziv.....ostalo ce se manje vise srediti..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 15064 Napisano Novembar 18, 2008 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 961 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan ..bo mu pas trag i njemu i traktoru > zelim brz oporavak saletu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 2033 Napisano Novembar 18, 2008 Drug član, 1112 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Pijani kreten u traktoru Brz oporavak spop! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeneral 1457 Napisano Novembar 18, 2008 Drug član, 1390 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FZS1000 Prijavi odgovor kao problematičan BRZ OPORAVAK SALE! Stvarno, smrzo sam se kad sam video sliku...sreca pa je Sale prosao, koliko se to moze reci OK. Prosto ne mogu da verujem koliko stoke vozi traktor i kao po pravilu svi se ugreju rakijicom pre nego sto krenu u voznju &/%(&/$)!%="$/&!($&/=($/!&$%)/(&$!=&$"?!&$(/!&"$(/&$%(/&"$=(/&$"(/!&"$(/!"($/&%($/%!"$?!$"!!! (prevod : mnogo psovki neprimerenih ovakvom mestu) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
REALIZATOR 0 Napisano Novembar 18, 2008 U prolazu, 9 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan :o Ovo je katastrofa, sva sreca da si bio priseban. Ja sam pocetnik u svemu ovome i ovakve slike me uzasno plase. Nazalost na nasim putevima sve je vise traktora koji su neobelezeni i neispravni, a tek likovi koji upravljaju tim spodobama, uzas!!!!! Zelim ti brz oporavak!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spel 72 Napisano Novembar 18, 2008 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: Šabac Motocikl: bez motora od 1.10.2008 zbog udesa Prijavi odgovor kao problematičan Trasno, sve manje zelim da gledam ovakve scene. Zelim ti brz oporavak! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aca035 36 Napisano Novembar 18, 2008 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Cuprija Prijavi odgovor kao problematičan Brz oporavak saletu. Tuzno je sto je ovo svakodnevna slika pa ko se zadesi sta ces sta mu bog da!!!! Ne najvise od svega me nervira ne stavis pojas platis kaznu(sto naravno i trebaju svi da stavljaju).A vozis traktor bez dozvole bez osvetljenja bez retrovizora sa pola litre rakije u sebi itd niko te ne dira!!??!! Nadam se da ce da pozure sa malo strozijim zakonima i za to sam da oduzimaju i vozila takvim dripcima.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Novembar 18, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan neznam sta da kazem,,,pijani traktoristi,,a posle nas motoriste prozivaju.....i verovatno ce do kraja da ispadne da je motorista kriv... ma za jaja bi ga obesio na sred trga,,pa nek posle nepaze na nas....nadam se brzom oporavku,,a gvozdje ce valjda osiguranje isplatiti,,ili cica sa traktorom....sva sreca pa je decko iskocio,nemogu da zamislim da je bio na motoru a traktor na njemu :-X :-X :-X Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAJA 186 Napisano Novembar 18, 2008 Svrati ponekad, 430 postova Lokacija: MLADENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan Sale je dobro,kucije ima longetu na kolenu naprsla muje casica i isekao je dosta prst na ruci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1393 Napisano Novembar 18, 2008 Ne silazi, 6318 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan No comment za dogadjaj... Prva fotka je strahota ! Zna li neko koje je rukavice imao u tom trenutku? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sky 96 Napisano Novembar 18, 2008 Svrati ponekad, 390 postova Lokacija: Београд - Сурчин Motocikl: Jawa 350 TS '91 Prijavi odgovor kao problematičan Сале, желим ти брз и успешан опоравак!!! Свака част за реакцију! А ситуацију не вреди коментарисати... У саобраћају морамо размишљати за четворо... минимум... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spop 3 Napisano Novembar 18, 2008 U prolazu, 68 postova Lokacija: Smederevska Palanka Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima na podrsci, traktorista ce biti obesen za jaja, to je vec dogovoreno, cim se otrezni posto je imao 2,18 promila. Nosio sam rukavice BF koje sam kupio od mog prijatelja Raje Kod kuce sam, oporavljam se, ozbiljnijih povreda osim naprsle casice nemam, oprema mi je spasila glavu i sve ostalo. Najverovatnije, sto mi najteze pada je da cu morati da promenim avatar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 31 Napisano Novembar 18, 2008 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Ma neka si ti ziv i zdrav a motor ces kupiti. Zelim ti brz oporavak! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Novembar 18, 2008 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima na podrsci, traktorista ce biti obesen za jaja, to je vec dogovoreno, cim se otrezni posto je imao 2,18 promila. Nosio sam rukavice BF koje sam kupio od mog prijatelja Raje Kod kuce sam, oporavljam se, ozbiljnijih povreda osim naprsle casice nemam, oprema mi je spasila glavu i sve ostalo. Najverovatnije, sto mi najteze pada je da cu morati da promenim avatar. bitno da si kod kuce.......zelim ti brz oporavak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...