Jelenko Vilotic 1012 Napisano Mart 22, 2022 I have limited knowledge to make room for faith..., 435 postova Lokacija: Padova, Italy Motocikl: R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, trazim Africu Twin, iskljucivo u fabrickim bojama i sto boljem stanju. Naravno cene od 4000 eura za motor star 30 godina me ne zanimaju. Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 9945 Napisano Mart 22, 2022 Drug član, 3331 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5400 Napisano Mart 22, 2022 (promenjeno) Drug član, 2489 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Meni neko rece, druze vrati tvoju u fabricko stanje pa je onda oglasi brze ce se prodati. A moje razmisljanje je ovako, ja sam stavio cenu koja jeste, 2850, al imam u glavi manju koju sam zacrtao i ispod koje ne idem. Za tu cenu nema boljeg, a za 100-200e svako moze da je prefarba i vrati u fabriku kako zeli po volji. A ja da se cimam za vracanje u fabricko i ulazem da bi prodao za opet manje para ne zelim. Tako da drug @Jelenko Vilotic moja je na prodaju, vracanje u fabricko ne kosta mnogo, moze biti i po zelji a za cenu cemo se lako dogovoriti. hvala @shoyykana preporuci! Promenio Mart 22, 2022 član drmilan_ 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jupiter 3254 Napisano Mart 22, 2022 Drug član, 1007 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan A imaš i onog slikara romanopisca ovde, njemu daš 600 evra (valjda će hteti za te pare), ima da bude bolja nego iz fabrike. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yanco 2473 Napisano Mart 22, 2022 Slow rider, 933 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda NC750X 2021, Yamaha Virago XV125 1999, BMW K75 1986, Peugeot Django 2018, Tomos automatik A35 ML 1987 Prijavi odgovor kao problematičan pre 20 minuta, Jupiter je napisao: A imaš i onog slikara romanopisca ovde, njemu daš 600 evra (valjda će hteti za te pare), ima da bude bolja nego iz fabrike. Neće hteti, sem ako Jelenko nije poznata ličnost 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12380 Napisano Mart 22, 2022 Ne silazi, 7262 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Africa je sasvim sigurno postala klasik i kao takva cena će joj padati, padati, pa će rasti dok ne dođe na neku cifru. Ona je u toj trećoj fazi. Ja se sećam da E30 325i niko nije hteo ni džabe da uzme. Sada vredi kao zlato. Tako da, kod Afrike, gledati godište i porediti sa drugim motociklima ne stoji. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Libero 2153 Napisano Mart 22, 2022 MiNistrY oF SillY WaLkS, 2096 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, Jelenko Vilotic je napisao: ....iskljucivo u fabrickim bojama i sto boljem stanju. Naravno cene od 4000 eura za motor star 30 godina me ne zanimaju. Koji raspon cena te zanima? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jelenko Vilotic 1012 Napisano Mart 26, 2022 I have limited knowledge to make room for faith..., 435 postova Lokacija: Padova, Italy Motocikl: R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam, sve zavisi od stanja i godista... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6297 Napisano Mart 26, 2022 Enduraš, 6362 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Nadji onu nasu bivsu, gde je zavrsila ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kaligula1 1131 Napisano April 2, 2022 Zainteresovan, 536 postova Lokacija: Vranje Motocikl: HondaAfricaTwin XRW750 RD07 Prijavi odgovor kao problematičan I ja trazim jednu rd04 u ovakvoj kolornoj semi ..Pre 2 meseca izasla jedna na oglasima na polovnim automobilima,dok sam ja otrcao u banku da podignem papire za kredit,za par sati se prodala. Ima dobrih primeraka na Auto Scaut24,ali malcice vise premasuju budzet evo par slika cisto malo da prosaramo temu Poslato sa WAS-LX1 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 838 Napisano April 2, 2022 Drug član, 872 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan @kaligula1 zar ti nemas jednu rd04 full restauriranu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kaligula1 1131 Napisano April 2, 2022 Zainteresovan, 536 postova Lokacija: Vranje Motocikl: HondaAfricaTwin XRW750 RD07 Prijavi odgovor kao problematičan @kaligula1 zar ti nemas jednu rd04 full restauriranu:moto2:Imam rd07,ali ja bih jos jednu rd04,malo da promesam Poslato sa WAS-LX1 pomoću Tapatoka 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2370 Napisano April 2, 2022 (promenjeno) Andragog, 4938 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Bila je u Bernu plava ko čaša RD04 tražili su 1200 CHF, otišla je za 1050CHF. Te cene su potpuno nerealne i teško će ih prodati. Promenio April 2, 2022 član srbac 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2370 Napisano April 4, 2022 (promenjeno) Andragog, 4938 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Promenio April 4, 2022 član srbac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2370 Napisano April 4, 2022 Andragog, 4938 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Google foto pamti 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...