GhostMile 4614 Napisano Octobar 16, 2009 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja planiram sad u nedelju malo da skoknem do schwapskih shuma i brda, nekih 700-800 km. Trebalo bi biti oko 12 max, ali bez kise. Hlace ce biti definitivno kozne, ali se za jaknu jos neckam. Ta temperatura je bas na granici...to kozha or not to kozha... ;D Ipak mislim da cu se smrznuti ko 3.14cka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule89 105 Napisano Octobar 17, 2009 U prolazu, 71 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam vcrs napravio nekih 40 km, napolju je nekih 2,3 stepena, full oprema i hladnoca se ne oseca, xciting je dobro zasticen od vetra, jedino sto mi glupo da nosim cizme ili tako nesto za motor na skuteru, pa mi je jedino hladno u predelu skocnog zgloba, predeo oko vrata kada je hladno resim tako sto nosim rolku i potkapu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Octobar 17, 2009 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno imam dva auta i uopste me ne privlaci da vozim motor na ovu hladnocu. Lepse mi je da upalim auto, lepo ga zagrejem i vozim u duksu maksimalno opusten nego da se smrzavam i izigravam dedamraza, nema nikakve relane potrebe za time. Ljudi, budite realni, vozite auto, nemojte se po svaku cenu primati i paliti kako ste drugima pricati da ste vozili motor po 0 stepeni jer nemate nista od toga, to realno nije ljubav, to je ludost i mucenje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule89 105 Napisano Octobar 17, 2009 U prolazu, 71 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno imam i ja nov auto u garazi, ali jednostavno nije to taj filing... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Octobar 17, 2009 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno imam i ja nov auto u garazi, ali jednostavno nije to taj filing... A filing je da ti stradaju sinusi? Ne kazem da nisam vozio i ja, na 0 stepeni nikakva oprema ti ne moze pomoci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Octobar 17, 2009 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno imam dva auta i uopste me ne privlaci da vozim motor na ovu hladnocu. Lepse mi je da upalim auto, lepo ga zagrejem i vozim u duksu maksimalno opusten nego da se smrzavam i izigravam dedamraza, nema nikakve relane potrebe za time. Ljudi, budite realni, vozite auto, nemojte se po svaku cenu primati i paliti kako ste drugima pricati da ste vozili motor po 0 stepeni jer nemate nista od toga, to realno nije ljubav, to je ludost i mucenje! Malo paradoxalna izjava, rekao bih. Zasto bi se neko mucio, ako nema nista od toga? Ja u nedelju idem da se zezam, vjerovatno zadnje zezanje ove sezone. A po nuli vozim jer moram, tj. svake nedelje bi putovao 10 sati duze kuca/posao da sjednem u auto. (minimum) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Octobar 17, 2009 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Ako moras i ako ti je tako lakse onda ok, pa i kuriri po BG-u i po svakakvom vremenu voze one skutercice, nije to nista novo. Htedoh da kazem da ne bih da rizikujem i vozim po toj hladnoci iz vise razloga. Necu da razmisljam o tome da li je negde poledica ili nije i dali me onaj iz kola vidi ili ne jer cinjenica je da kad je hladno ljudi i ne razmisljaju da na putevima mozda ima motora tako da se ne trude da gledaju. Takodje, sa sinusima se ne bih igrao, jer ko je imao probleme zna o cemu pricam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CAJA 1171 Napisano Octobar 17, 2009 lone wolf, 526 postova Lokacija: Kumane(prašnjavi drumovi Banata) Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan Antifriz sipan,nabavljeno nešto zimske opreme,tako da sam spreman za deda mraz akcije U autu mi sjebano grejanje tako da,kako god okrenuo moram nositi jaknu... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zli 412 Napisano Octobar 17, 2009 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Finger deep within the borderline. Motocikl: Yamaha FZS 1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan upravo sam stigao sa jedne voznjice od 100+ km... meni je hladno bilo...preko 130 je j... ga u du..tu ;D brrrrrrrrrr... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Octobar 17, 2009 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan fala,al ispod 10c nesedam ni krug da napravim,,zima,dzaba sve,pocele koske da osecaju,samo ovo skuterce na struju tu do prodavnice,i nazad,i to polako polako,,,,, duze mi traje oblacenje od voznje,,,valjda se ovih zadnjih 20tak godina druzenja sa motorciklima obija polako o koskice,naravno nekad se vozilo bez neke opreme,tako da sad,,placam ceh.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule89 105 Napisano Octobar 17, 2009 U prolazu, 71 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan da to za oblacenje je stvarno smaranje, kad krenem da se oblacim nikad kraja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1391 Napisano Octobar 17, 2009 Ne silazi, 6311 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam sinoc vozio oko 40-50 km, pola oko 19h a pola oko 03h, nisam presao 50kmh, ruke mi otpale od zime u rukavicama bez prstiju ali me minula zelja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Octobar 17, 2009 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ja sam sinoc vozio k75 i ni vetar ni hladnocu osetio nisam ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Octobar 17, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kada vidim tj. ne vidim paru iz usta ispred sebe onda sjedam na motor. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Octobar 18, 2009 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Kada vidim tj. ne vidim paru iz usta ispred sebe onda sjedam na motor. ;D A to je već za očnog lekara... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Octobar 18, 2009 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Mlados-ludos Ranije i sneg nije bio problem a sada.. 10do15 stepeni uz sunce.. Poslednji momenat smo ugrabili bjb voznjom do S.Karlovaca sutradan sam vec zesce pokisao,magare oprato i ususkano u garage sacekace prolece.. Mislim da je greh prema svojim koskama i sunusima bez obzira na opremu (osim ako nije NASA proizvodjac:-) a o soli da ne govorim.. Samo muka i nemanje 4 tocka i mozda 20 god. starosti moze naterati coveka na - Tu uzivanja vise nema, cast fanaticnim izuzecima..Iz hedonizma u mazohizam +15 do -15 pa ko voli... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Octobar 18, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam sinoc napravio nesto vise od 100km (do Bg i nazad) i nije bilo problema, cak i pored toga sto me je kisa prala u povratku oko 21h. Dobra oprema i nema zime, samo da nema poledice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Octobar 18, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam sinoc napravio nesto vise od 100km (do Bg i nazad) i nije bilo problema, cak i pored toga sto me je kisa prala u povratku oko 21h. Dobra oprema i nema zime, samo da nema poledice. Mlados-ludos. ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Octobar 18, 2009 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Kišica sipi, ladno ko u grobu al sam napravio 45km da mu j... mater. Morao sam. A jes mlados-ludos. Šta ću Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 18859 Napisano Octobar 18, 2009 Integrisan, 8496 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kišica sipi, ladno ko u grobu al sam napravio 45km da mu j... mater. Morao sam. A jes mlados-ludos. Šta ću Bravo. To je duh. PS: ja prosto odbijam da se predam i zavrsim sezonu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Octobar 18, 2009 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Ma nema kraja sezone. Neću da vozim samo ispod 5 stepeni jer me stra od poledice. A kad vidim gužvu po gradu, bljuje mi se od pomisli da vozim kola. Pošto niko neće da kupi malg batu, ima da se navozam ove zime. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Octobar 18, 2009 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan Vozim nejked i nemam ama bas nikakvu zastitu od vetra, tako da me ubi 'ladan vazduh (a moram i na "porodicu" da mislim) Nije mi gust da se vozim, a da na sebi imam 10kg odece i da mi pored toga opet bude hladnjikavo... Sezona je, sto se mene tice, gotova Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
samposebi 1 Napisano Octobar 18, 2009 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Borca Prijavi odgovor kao problematičan u cetvrtak i petak, nagli porast 17 i 18 stepeni, sunce i delimicno oblacno, onda ope pad, valjda cu ozdraviti do tada, od poslednje voznje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zli 412 Napisano Octobar 18, 2009 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Finger deep within the borderline. Motocikl: Yamaha FZS 1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan ma samo dobar povisen touring vizir pogotovu za nas oko 190 i 190+, i nema problema...moracu jedan da pribavim... inace, ja ne znam o kavom to oblacenju pricate- ja samo umesto majice nosim duks i dole nosim dugacke gace ...ostalo sve isto kao i leti... p.s.mozda sam se zato i smrzo ko piiiiiiiiiiip ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Octobar 18, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan ma samo dobar povisen touring vizir pogotovu za nas oko 190 i 190+, i nema problema...moracu jedan da pribavim... inace, ja ne znam o kavom to oblacenju pricate- ja samo umesto majice nosim duks i dole nosim dugacke gace ...ostalo sve isto kao i leti... p.s.mozda sam se zato i smrzo ko piiiiiiiiiiip ;D Vjerovatno... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...