Nele11 2452 Napisano Mart 13, 2022 Šta reći?, 399 postova Lokacija: Branicevski okrug Prijavi odgovor kao problematičan Osamnaestogodišnji mladić poginuo je u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na putu Požarevac – Veliko Gradište. Do nesreće je došlo kada je automobil marke „BMW“, za čijim je volanom bio dvadesetogodišnji mladić, prešao na suprotnu stranu kolovoza i sudario se s mopedom. Osamnaestogodišnji mladić preminuo je na licu mesta od zadobijenih povreda. Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Velikom Gradištu uhapsili su M. S. (2002) iz okoline ovog mesta, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja. Po nalogu tužioca osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Požarevcu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2459 Napisano Mart 13, 2022 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Strašno...Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balkanlover70 688 Napisano Mart 13, 2022 Drug član, 707 postova Lokacija: Majilovac (SRB) / s'one strane Jadrana(ITA) Motocikl: BMW R1150GS & BMW R1200CL & CR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Strasno..... Mladicu , Neka su ti siroki Nebeski putevi , Saucesce porodici i prijateljima .... A za vozaca auto ........ ne znam sta reci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9621 Napisano Mart 13, 2022 Ne silazi, 2265 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Tuga...a nismo ni počeli zvanično da vozimo... Saučešće porodici Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vex 3851 Napisano Mart 13, 2022 (promenjeno) Drug član, 462 postova Lokacija: v.gradiste Motocikl: V2- americki Prijavi odgovor kao problematičan Tuga Procitah 1.02 promila, nocu oko 1-2 sata, probna dozvola I BMW. Stvarno ,salu na stranu ta Marka vozila je za F dijagnozu. Promenio Mart 13, 2022 član vex Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bratislav 1973 440 Napisano Mart 13, 2022 Svrati ponekad, 411 postova Lokacija: Sremcica-Beograd Motocikl: ex Yamaha BT 1100 Bulldog ex V-Strom 650 XT ex Suzuki V-Strom 1050XT now BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Nazalost izgubljen zivot mladica. Vozac automobila je za svaku osudu ali je i svoj zivot upropastio. Oba mladica s probnom dozvolom ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivchaNB 505 Napisano Mart 14, 2022 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda Pantheon Prijavi odgovor kao problematičan Užasno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 8439 Napisano Mart 14, 2022 4_tocka_i_karoserija, 1876 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Pre 15 sati, Bratislav 1973 je napisao: Vozac automobila je za svaku osudu ali je i svoj zivot upropastio. Ja bih voleo da si u pravu. Ali, 20 godina (probna dozvola), BMW, noć - i bez promila to pokazuje na opuštenu bahatost, i da ga bole ona stvar za zakon. Još dodaš da je prešao na suprotnu stranu - verovatno prevelika brzina, i eto... Taj će zajedno sa tatom koji mu je kupio BMW-a, da traži nađe načina da sve prođe u najgorem slučaju sa nanogicom, i za koju godinu se neće ni sećati ovoga. A drugu porodicu zavio u crno. 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 16912 Napisano Mart 14, 2022 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3626 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan pre 54 minuta, zaludan je napisao: Ja bih voleo da si u pravu. Ali, 20 godina (probna dozvola), BMW, noć - i bez promila to pokazuje na opuštenu bahatost, i da ga bole ona stvar za zakon. Još dodaš da je prešao na suprotnu stranu - verovatno prevelika brzina, i eto... Taj će zajedno sa tatom koji mu je kupio BMW-a, da traži nađe načina da sve prođe u najgorem slučaju sa nanogicom, i za koju godinu se neće ni sećati ovoga. A drugu porodicu zavio u crno. Tragedija je u tome što takvi uglavnom nemaju ni grižu savesti niti saosećanje prema onima koje su unesrećili Dečko koji je prošle godine u Nišu izleteo (prvo na travnjak, a zatim i na trotoar) i ubio čoveka i dete (dete odleteo preko ograde visoke 2,5 metara), 'ladno na sudu izjavi da se ne oseća krivim?! 1 1 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7679 Napisano Mart 14, 2022 -, 1746 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Pa njegovi tata, mama i brat to isto smatraju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 8439 Napisano Mart 14, 2022 4_tocka_i_karoserija, 1876 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan @zika56 pa to i ja mislim, zato sam i reagovao na ono da je svoj život upropastio. Mrka kapa da tu postoji s(a)vest i saosećajnost. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6033 Napisano Mart 14, 2022 Ne silazi, 1807 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan Savesti bez : vozaci, dileri sverceri majstori .................. (cast izuzecima) pa sad sve to oduzmi od 7-8 miliona,i to je samo Srbija.E takav je svet u kom zivimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 16912 Napisano Mart 14, 2022 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3626 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan pre 48 minuta, ivica744 je napisao: Savesti bez : vozaci, dileri sverceri majstori .................. (cast izuzecima) pa sad sve to oduzmi od 7-8 miliona,i to je samo Srbija.E takav je svet u kom zivimo Advokati, političari, lekari (ogroman procenat). 2 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Mart 14, 2022 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Кажу списи да је трећина Србије одговарала за неко кривично дело. Рачунај да има доста деце до 16 година која тек треба да се докажу на том пољу, онда ти отприлике сваки други одрастао човек има досије. Е, такав је свет у коме живимо. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bratislav 1973 440 Napisano Mart 14, 2022 Svrati ponekad, 411 postova Lokacija: Sremcica-Beograd Motocikl: ex Yamaha BT 1100 Bulldog ex V-Strom 650 XT ex Suzuki V-Strom 1050XT now BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, zaludan je napisao: Ja bih voleo da si u pravu. Ali, 20 godina (probna dozvola), BMW, noć - i bez promila to pokazuje na opuštenu bahatost, i da ga bole ona stvar za zakon. Još dodaš da je prešao na suprotnu stranu - verovatno prevelika brzina, i eto... Taj će zajedno sa tatom koji mu je kupio BMW-a, da traži nađe načina da sve prođe u najgorem slučaju sa nanogicom, i za koju godinu se neće ni sećati ovoga. A drugu porodicu zavio u crno. Mislim da nije svejedno kad saznas da si nekog ubio, mozda nije toliko svestan sad ali ce mu to biti celog zivota u glavi. Nazalost izgubili smo jedan mlad zivot, ne mogu zamisliti kako je roditeljima i familiji ubijenog momka. Mozemo samo nagadjati kakve su osobe roditelji vozaca BMW-a i samog vozaca i ne mozemo osudjivati unapred. Ni nama nije svejedno nebitno koliko godina imali 20,30,40,50 kada naletimo na psa ili zeca ili lisicu ili pticu kolima i oduzmemo im zivot. Nazalost i mladic (17-18 god) koji je vozio motor je vrv s probnom dozvolom bio. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
donmarkoni® 268 Napisano Mart 15, 2022 drumski ratnik, 169 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin DCT 2020 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 12 sati, Zuba87 je napisao: Кажу списи да је трећина Србије одговарала за неко кривично дело. Рачунај да има доста деце до 16 година која тек треба да се докажу на том пољу, онда ти отприлике сваки други одрастао човек има досије. Е, такав је свет у коме живимо. Ja sam odgovarao za krivično delo. Da li misliš da sam loš čovek, iako ne znaš okolnosti? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3817 Napisano Mart 15, 2022 (promenjeno) Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan Nije rekao da si loš čovek, tj nije rekao da "svako ko ima dosije je loš čovek". Ali ukazuje na moguću ozbiljnost, ne dobija se krivična osuda za bilo šta (ne ulazim koje su okolnosti u tvom slučaju, pričam uopšteno). edit: da ne ispadne da sam drveni advokat.. Kao neko ko je mogao da ima dosije zamalo jer smo se posle saobraćajke koju nisam izazvao javio na VMA, policajcu bilo lakše meni da napakuje, uopšte se nisam našao prozvanim u Zubinom postu. Možda je "nije rekao" je malo jako, govorim u njegovo ime, što nemam pravo. Bolje "mislim da kolega nije imao nameru da kaže da....". Eto, moja perspektiva Promenio Mart 15, 2022 član nafetS 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Mart 15, 2022 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Као што у затвору има невиних, тако и кривичну одговорност сносе и невини и криви за неке безазлене ствари, али проценат људи који имају досије је огроман. Што само по себи имплицира да је и огроман број људи који су учинили неке јако лоше ствари у животу. И то нимало није наивна ствар и не треба олако схватати. 2 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5370 Napisano Mart 15, 2022 Ne silazi, 4801 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Gledaj, to što neko ima krivični dosije ne mora nužno da znači da je nešto teško uradio. Ako se ne varam nekad možeš da imaš i krivičnu ako npr. poseduješ firmu i nahvatale te inspekcija zbog neke gluposti i platiš kaznu na sudu i ako pređe neki iznos, nekad ode i u krivično. Krivično možeš da imaš i ako si se nekad potukao sa nekim kao mladić. Tako da ne mora da znači da je svaka krivična prijava neko teško delo tipa protiv bezbednosti saobraćaja, da si ubio nekog, itd. Znam ljude koji imaju krivični dosije zbog neke gluposti, a nikad nikog nisu ugrozili. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
travelman 14037 Napisano Mart 15, 2022 Ne silazi, 1335 postova Lokacija: Karton siti ... gornje sokace. Motocikl: Y Prijavi odgovor kao problematičan pre 19 minuta, Jovan Ristic je napisao: Znam ljude koji imaju krivični dosije zbog neke gluposti, a nikad nikog nisu ugrozili. Eh ... nije problem u onima sto imaju krivični dosije a nikad nisu nikog ugrozili. Problem je u onima što nemaju krivični dosije a svakog dana ugrozavaju ostale ucesnike u saobraćaju i životu. Takvi su u većini. 1 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5370 Napisano Mart 15, 2022 Ne silazi, 4801 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan pre 7 minuta, travelman je napisao: Problem je u onima što nemaju krivični dosije a svakog dana ugrozavaju ostale ucesnike u saobraćaju i životu. Sa tim se apsolutno slažem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Mart 15, 2022 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Јоване, оно што си ти у опсежном коментару хтео да кажеш, исто сам и сам рекао управо овим делом реченице: Pre 2 sati, Zuba87 je napisao: и криви за неке безазлене ствари, 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1449 Napisano Mart 15, 2022 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan On 13.3.2022. at 22:58, Bratislav 1973 je napisao: Nazalost izgubljen zivot mladica. Vozac automobila je za svaku osudu ali je i svoj zivot upropastio. Oba mladica s probnom dozvolom ? Komsijin sin iz Vinaca gde imam vikendicu poznaje pokojnog mladica i vozaca BMWa. Do skoro je momak iz bmwa bio u auto skoli,on nije siguran da je polozio. Nastradali mladic je takodje imao probnu. Taj deo Srbije ,sa jako puno gastarbajtera,bahatih,bogatih,pijanih...veoma je opasan za voznju. Dva sela odatle je mene i zenu isekla teta sa pasatom,motor totalna steta,moje koske sa lomovima. Bogu dragom hvala,glava je na ramenima i idemo dalje. Vrlo retko tamo idem motorom,a kolima svaki vikend. I svaki put makar jedna situacija sa bahatim vozacem u besnom automobilu. Neka je laka zemlja momku koji je takodje krsio, zakon vozeci skuter nocu,po mrazu,sa probnom dozvom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bratislav 1973 440 Napisano Mart 15, 2022 Svrati ponekad, 411 postova Lokacija: Sremcica-Beograd Motocikl: ex Yamaha BT 1100 Bulldog ex V-Strom 650 XT ex Suzuki V-Strom 1050XT now BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, zemunac72 je napisao: Komsijin sin iz Vinaca gde imam vikendicu poznaje pokojnog mladica i vozaca BMWa. Do skoro je momak iz bmwa bio u auto skoli,on nije siguran da je polozio. Nastradali mladic je takodje imao probnu. Taj deo Srbije ,sa jako puno gastarbajtera,bahatih,bogatih,pijanih...veoma je opasan za voznju. Dva sela odatle je mene i zenu isekla teta sa pasatom,motor totalna steta,moje koske sa lomovima. Bogu dragom hvala,glava je na ramenima i idemo dalje. Vrlo retko tamo idem motorom,a kolima svaki vikend. I svaki put makar jedna situacija sa bahatim vozacem u besnom automobilu. Neka je laka zemlja momku koji je takodje krsio, zakon vozeci skuter nocu,po mrazu,sa probnom dozvom. Poznat mi je Branicevski kraj i taj put gde se desila nesreca. Voleo bih i zelim da verujem da ce se sto manje ovakvih stvari desavati. Ovog puta su dva mladica ucestvovala, jedan neodgovoran. Desava se i starijim iskusnima takodje a verujem da ima i nas motorista koji vozimo kola i sedamo za volan kad popijemo a neki sedaju i na motor kad popiju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nele11 2452 Napisano Decembar 20, 2022 Šta reći?, 399 postova Lokacija: Branicevski okrug Prijavi odgovor kao problematičan OTAC ISKEŠIRAO 30 HILJADE EVRA?! Viši sud u Požarevcu pijanog ubicu iz Kisiljeva proglasio maloletnim, pa mu smanjili kaznu! WWW.TPKNEWS.COM M. S. (20) iz Kisiljeva kod Velikog Gradišta osuđen je na godinu dana kućnog zatvota sa nanogicom zbog... 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...