duschann 4 Napisano Novembar 14, 2008 U prolazu, 62 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Keeway Exceed 125 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrme 0 Napisano Novembar 14, 2008 Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Yamaha R1 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Prelepa zverka nema sta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aca035 36 Napisano Novembar 14, 2008 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Cuprija Prijavi odgovor kao problematičan UJSSS!!!bas mi se svidja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Novembar 14, 2008 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Ahh meni je prelepa i fz6 , a o ovoj i da ne pricamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano Novembar 15, 2008 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Uh, stvarno je prelep bajk! :o Zestoko izgleda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mito_Maniac 80 Napisano Novembar 15, 2008 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: OBRENOVAC Motocikl: Bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Super izgleda,bash su je uradili. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4756 Napisano Novembar 15, 2008 Ne silazi, 5552 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam jednom provozao obican FZ1.Toliko je kratak da sam imao utisak na kocenju da cu da padnem napred preko motora...Ovaj bruka!!! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kineziolog 5 Napisano Novembar 15, 2008 Zainteresovan, 730 postova Lokacija: Kotor Varos (Republika Srpska) - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Fin je nema sta...Pocela i yamaha s cvjetnim diskovima ko kawa ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
test 1 Napisano Novembar 15, 2008 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Petrovac na moru Prijavi odgovor kao problematičan prelijep moto ,zna li se oce li izaci ovo i kad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vulekawasaki 2 Napisano Novembar 15, 2008 Svrati ponekad, 186 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan FZ1 Kao FZ1 je ful motor............al mnogo se angažuju oko marketinga.....Biće ono-Vozim Abartovanog Fejzera od 1000 kuba : Više poštujem klasičnog FZ-a A i malo ne vidim poentu....ima slikove,nema zadnje sedište,nema retrovizore,košta puno.... :-\ :-\ zar nije bolje onda da se kupi pravi sportski motor,tipa R1 ili nešto drugo? Mada postujem one koji jednostavno vole frizirane NAKED motore... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnamrlja 22 Napisano Novembar 15, 2008 Zainteresovan, 755 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Multistrada 950S Prijavi odgovor kao problematičan verovatno preskup ali prelep, narocito mi dobar ovaj top posto je fabricki jedini detalj na FZ1 koji strci ruzno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Novembar 15, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Karl Abarth je rođen u Beču 15. novembra 1908. godine, a preselio se u Italiju 1931., gde je postao auto dizajner i petostruki šampion Evrope u motociklizmu. Obzirom da je imao bliske veze sa Fiatom, a da i Yamaha isto takve prijateljske veze sa ovom italijanskom firmom, povodom stogodišnjice rođenja Karla Abartha predstavljen je ovaj posebno dizajnirani motocikl sa Ohlins vešanjem, Marchesini felnama, slik gumama, Brembo kočnicama, Akrapovič titanijumskim izduvom i Rizoma detaljima. Crveno-bela kolor šema je takođe u stilu ranijih Abarthovih kreacija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 287 Napisano Novembar 15, 2008 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Zasto japanci od pocetka nisu pravili OVAKO LEP FZ1?! Nemoraju skupe komponente, malo igranja sa bojama cuda pravi... Ah, ti italijani... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr.Racer 284 Napisano Novembar 15, 2008 Svrati ponekad, 432 postova Lokacija: Staro selo Prijavi odgovor kao problematičan Auuuu , brate od ovog moze da se rikne ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth 175 Napisano Novembar 15, 2008 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ducati Prijavi odgovor kao problematičan E da je umesto yamahirije neki ducati ili aprilia onda bi se to moglo zvati abarth. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Novembar 16, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Jeste da nisu nabudženi kao ovaj, ali evo i drugih modela FZ1 za narednu godinu, dakle nove kolor šeme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_ 280 Napisano Novembar 16, 2008 MK. Sirius - Srbija, 806 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: KTM Supermoto T 990 '11, Piaggio Beverly Tourer 250ie '08 Prijavi odgovor kao problematičan Uh, ovaj Abarth izgleda brutalno... Jako, jako mi se svidja... :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aca035 36 Napisano Novembar 17, 2008 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Cuprija Prijavi odgovor kao problematičan super je ova gt verzija fz1 fazera Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankoR 471 Napisano Novembar 17, 2008 Zainteresovan, 707 postova Lokacija: podgorica,mne Motocikl: uvijek prljava Honda xr650r Prijavi odgovor kao problematičan Bezobrazno , baš sam slab na ovu vrstu motora , da mi je kukavcu rad bi bio da je moj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Novembar 17, 2008 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan STVARNO bih vas najfinije zamolio da ne forsirate OVAKO veliki dvocifren broj slika u temi, stvarno dosta ljudi ima dial-up i -enja im se kad vide ovo. Iscoolirajte malo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...