Pecca 7 Napisano Februar 24, 2022 U prolazu, 8 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima. Ja sam Peca, iz Beograda-Borče sam. Pratim forum bogami vec dugo, maltene od osnivanja ali eto nikako da se registrujem, ni sam ne znam zasto. Ne vozim od motora trenutno nista a posto spadam u stariju grupu postovalaca i obozavalaca masina na dva tocka tkzv old skul vozio sam nekad neke starije masine tipa ZX10, ZZ-R, CBR i sl. Nadam se lepom druzenju i medjusobnim postovanjem, ziveli! Послато са SM-J600FN помоћу Тапатока 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 8500 Napisano Februar 24, 2022 Ne silazi, 2191 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro došao. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10687 Napisano Februar 24, 2022 Hronični Motociklopata, 7407 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam dosao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10687 Napisano Februar 24, 2022 Ne silazi, 2394 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, i dobrodošao ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6040 Napisano Februar 25, 2022 Drug član, 2784 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, Pecca je napisao: Pozdrav svima. Ja sam Peca, iz Beograda-Borče sam. Pratim forum bogami vec dugo, maltene od osnivanja ali eto nikako da se registrujem, ni sam ne znam zasto. Ne vozim od motora trenutno nista a posto spadam u stariju grupu postovalaca i obozavalaca masina na dva tocka tkzv old skul vozio sam nekad neke starije masine tipa ZX10, ZZ-R, CBR i sl. Nadam se lepom druzenju i medjusobnim postovanjem, ziveli! Послато са SM-J600FN помоћу Тапатока Otac mog drugara je imao motore tim redosledom dok smo bili klinci. Zrenjanin je u pitanju, i sam pocetak 21. Veka kada sam ga upoznao. Dobrodosao. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deki Katana 1784 Napisano Jun 29, 2022 Zainteresovan, 618 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki GSX 750 F Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Peco! Postavi sliku makine ako si je u medjuvremenu nabavio. Ili one starije sto si vozio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivchaNB 507 Napisano Jun 29, 2022 Svrati ponekad, 137 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda Forza Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodošao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedja atlantic 200 77 Napisano Jul 12, 2022 Svrati ponekad, 34 postova Lokacija: Vrbas Motocikl: Piaggio Vespa 134ccm 1982. Yamaha Dragstar 650 2008. Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8343 Napisano Jul 13, 2022 Drug član, 565 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA Africa Twin CRF1000 DCT (2016), BMW C 400 GT (2020) Prijavi odgovor kao problematičan Добро нам дошао на дружење Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...