Marko05 5531 Napisano April 2, 2022 Drug član, 1386 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan pre 13 minuta, DarkoČa je napisao: Da skoknemo u subotu.... ... @Marko05 Што да не рођени. Само да буде леп дан. Нешто је променљиво следеће недеље. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1755 Napisano April 3, 2022 Drug član, 620 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1250 GS/A Prijavi odgovor kao problematičan On 2.4.2022. at 19:14, Marko05 je napisao: Што да не рођени. Само да буде леп дан. Нешто је променљиво следеће недеље. Vidim da će vreme.biti šaroliko, temperarura zadovoljavajuća, ali kiša kad - kad prisutna. *ebem li ga 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9536 Napisano April 6, 2022 Ne silazi, 2259 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Mare, šta kažu organizatori, ostaje nedelja, ili sledeća subota ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5531 Napisano April 6, 2022 Drug član, 1386 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan pre 18 minuta, Blaza je napisao: Mare, šta kažu organizatori, ostaje nedelja, ili sledeća subota ? Нажалост Блажо, танка свирка за недељу. Као што видиш, прогнозе нису баш обећавајуће. До суботе све супер, али током ноћи промена времена. Све се надамо промениће. Јављам најкасније до сутра вече да ли одлажемо за следећу суботу. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5531 Napisano April 6, 2022 Drug član, 1386 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Ипак одлажемо. Нови термин је субота 16.04. Све остало по старом. Градски трг Ужице, 12:00h 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goran glumac 171 Napisano April 7, 2022 Svrati ponekad, 123 postova Motocikl: tdm 850, gtr1000 Prijavi odgovor kao problematičan 16 ili 17 u uzicu? Ili I 16 I 17 samo drugi organizatori? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16145 Napisano April 7, 2022 Vozim motor, nisam BAJKER, 2302 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Ako je verovati prognozi, u Beogradu krece kisa oko 15h, mozda se odrzi barem defile pre toga...za koncert na Uscu bas i ne verujem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9536 Napisano April 7, 2022 Ne silazi, 2259 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, goran glumac je napisao: 16 ili 17 u uzicu? Ili I 16 I 17 samo drugi organizatori? Koliko sam razumeo, 16. organizuje jedan klub, 17. drugi...tako da, ja već tražim smeštaj za nas 4, 5... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5531 Napisano April 7, 2022 Drug član, 1386 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan pre 15 minuta, Blaza je napisao: Koliko sam razumeo, 16. organizuje jedan klub, 17. drugi...tako da, ja već tražim smeštaj za nas 4, 5... Баш како Блажа каже. Један дан ми, други дан они. Па како коме више одговара. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9536 Napisano April 7, 2022 Ne silazi, 2259 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Meni, i drugarima, je druženje na prvom mestu, tako da smo dva dana u gostima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5531 Napisano April 7, 2022 Drug član, 1386 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan pre 12 minuta, Blaza je napisao: Meni, i drugarima, je druženje na prvom mestu, tako da smo dva dana u gostima... Добродошли сте оба дана. Ал' први дан ће бити боље. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Eol 966 Napisano April 7, 2022 Zainteresovan, 488 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Marko05 je napisao: Добродошли сте оба дана. Ал' први дан ће бити боље. Mare bio bi ti opasan politicar 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5531 Napisano April 8, 2022 Drug član, 1386 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, Eol je napisao: Mare bio bi ti opasan politicar Тешко мили, не знам ја да увијам. Што на уму то на друму, што каже наш народ. Битно је да ти можеш да дођеш у следећу суботу, кад већ ниси могао сад у недељу. Зато сам ја то и померио. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16145 Napisano April 9, 2022 (promenjeno) Vozim motor, nisam BAJKER, 2302 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan U BGu manje motora nego proslih godina ali bilo fino, prodje bez kise... Promenio April 9, 2022 član BokyBoy 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 7909 Napisano April 9, 2022 Drug član, 2087 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan BokyBoy ako ništa drugo,boja tvog motora razbija ovu monotoniju.Sve neka tamna boja,i dođeš ti,upadljiv. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16145 Napisano April 9, 2022 Vozim motor, nisam BAJKER, 2302 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan pre 38 minuta, gebee&co je napisao: BokyBoy ako ništa drugo,boja tvog motora razbija ovu monotoniju.Sve neka tamna boja,i dođeš ti,upadljiv. A ja kreten, zamalo ga nisam ofarbao u crno... Da ga vidis na suncu, perverzija boja, transparentno zelena perla metalik... vidi se sa kilometar... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 7909 Napisano April 9, 2022 Drug član, 2087 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Pa kad odavde iz Jagodine vidim,mogu zamisliti uživo. Boju ne menjaj nikako. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16145 Napisano April 9, 2022 Vozim motor, nisam BAJKER, 2302 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan pre 22 minuta, gebee&co je napisao: Pa kad odavde iz Jagodine vidim,mogu zamisliti uživo. Boju ne menjaj nikako. Ni boju a ni motor... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9536 Napisano April 10, 2022 Ne silazi, 2259 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam gledao za Užice, ali u Bgd za vikend opet kiša... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5531 Napisano April 11, 2022 Drug član, 1386 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Pre 14 sati, Blaza je napisao: Nisam gledao za Užice, ali u Bgd za vikend opet kiša... Како буде, буде... Ту већ не можемо ништа. Вероватно ако не буде у суботу, то је то. Више одлагања неће бити. Наредни викенд Ускрс, онај тамо људи иду на одморе због 1. маја, а у мају дефинитивно сезона отворена више пута. Тако да, уздамо се у лепо време у суботу. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9536 Napisano April 11, 2022 Ne silazi, 2259 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan pre 53 minuta, Marko05 je napisao: Како буде, буде... Ту већ не можемо ништа. Вероватно ако не буде у суботу, то је то. Више одлагања неће бити. Наредни викенд Ускрс, онај тамо људи иду на одморе због 1. маја, а у мају дефинитивно сезона отворена више пута. Тако да, уздамо се у лепо време у суботу. Ja sam već bukirao smeštaj...za nas troje sigurno, a dolazi nas 5, 6 zajedno. Još ne znam da li i ostali ostaju da prenoće. I za njih sam rezervisao, pa ćemo se videti. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5531 Napisano April 11, 2022 Drug član, 1386 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, Blaza je napisao: Ja sam već bukirao smeštaj...za nas troje sigurno, a dolazi nas 5, 6 zajedno. Još ne znam da li i ostali ostaju da prenoće. I za njih sam rezervisao, pa ćemo se videti. Надам се да ће у суботу време послужити. У сваком случају се видимо и водим на пиће. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9536 Napisano April 12, 2022 Ne silazi, 2259 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Ako udari sneg, da li je glupo da krenemo kolima ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5531 Napisano April 12, 2022 (promenjeno) Drug član, 1386 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, Blaza je napisao: Ako udari sneg, da li je glupo da krenemo kolima ? Ахахаха, наравно да није, добродошао си како год, Иначе, мало смо изменили план, због евентуалног снега или хладноће на Златибору, скуп након трга смо организовали у бајкбару на Белој Земљи. Ту ће бити уживо свирка, послужење (нешто кувано и још неких ђаконија)... па увече, ко остане, свирка ужичког бенда "Moondance". Упркос променљивом времену за викенд "отварања" ће бити, па ко дошао добродошао. Promenio April 12, 2022 član Marko05 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5531 Napisano April 12, 2022 Drug član, 1386 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Marko05 je napisao: Ахахаха, наравно да није, добродошао си како год, Иначе, мало смо изменили план, због евентуалног снега или хладноће на Златибору, скуп након трга смо организовали у бајкбару на Белој Земљи. Ту ће бити уживо свирка, послужење (нешто кувано и још неких ђаконија)... па увече, ко остане, свирка ужичког бенда "Moondance". Упркос променљивом времену за викенд "отварања" ће бити, па ко дошао добродошао. Ево и писмено. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...