Alekre 12504 Napisano Februar 17, 2022 Ne silazi, 7307 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Evo vest za malobrojne srećnike koji znaju koliko su Continental gume dobre. Stigao je RoadAttack 4. Ja trenutno vozim RoadAttack 3 i nemam reči da opišem koliko je ta guma sigurna. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10057 Napisano Februar 17, 2022 Drug član, 3356 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi i ne znaju koliko je dobra! Još i serija EVO i EVO 2 GT,za teže motore...ko jedan set izvoza,više brend ne menja...u svim uslovima drži! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
punisa 16 3714 Napisano Februar 17, 2022 Astro Puki krsi sva pravila!, 917 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50 Prijavi odgovor kao problematičan Ja imao road attack 3,nikad nista bolje nisam imao od guma,ali i najskuplje su Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnca 1240 Napisano Februar 18, 2022 Vinyl rider, 818 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan Ja trosim drugi set Continentala i nevidim ni JEDAN JEDINI razlog sto bi prelazio na drugog proizvodjaca. RA3 je guma da je ljubis, kao puter 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16240 Napisano Februar 19, 2022 Vozim motor, nisam BAJKER, 2304 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan I ja imam samo reci hvale za Kontija, vozio Konti moushn i najbolju na svetu Konti sport atak, mogu misliti kako je tek ova dobra... Zna li se cena za set 120/190 (200), pitam za druga? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1449 Napisano Februar 20, 2022 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ja trenutno vozim pireli scorpion,nov set,presao 2000km. Motor mi je nestabilan na vecim brzinama i neprijatan je osecaj jako. Gotovo sam siguran da je to od kad sam montorao taj set. U decembru sam porucio conti atack3,stizu sad u martu,nadam se najboljem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5597 Napisano Februar 20, 2022 BJB Maxi Scooter Club, 1734 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Pireli scorpion trail, jedna od boljih po mom misljenju u toj klasi. Koje su dimenzije? Ako ih skines jesu na prodaju? Poslato sa JNY-LX1 pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1449 Napisano Februar 20, 2022 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Dimenzije... Huh Mislim da su 110 80 19 prednja 150 70 17 zadnja Bice na prodaju ako mi se motor umiri nakon zamene. Ako ostane isto, nije do guma i greota da ih dajem bud zasto a platio sam ih 320e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5597 Napisano Februar 20, 2022 BJB Maxi Scooter Club, 1734 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Mislio sam da je bar zadnja ista, ali nije, šteta, ali msm da tu nesto drugo pravi problem, a ne gume. Poslato sa JNY-LX1 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1449 Napisano Februar 21, 2022 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Videcemo sta je problem. Mozda je do vizira... Zadnji amortizer sam kupio glanc nov,samo do tehnickog je vozen,prednje vile remontovane,lezaji volana zamenjeni,lezajevi tockova takodje.... bem li ga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5324 Napisano Februar 21, 2022 Ne silazi, 4777 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Za touring vozače i one koji su se navikli na contiRoadAttack 3 guma, stiže nova ContiRoadAttack 4 Continental predstavio novu ContiRoadAttack 4 gumu - BJBikers.com BJBIKERS.COM Krajem prošle godine je Continetal napravio evoluciju te gume predstavivši novu ContiRoadAttack 4 seriju guma. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Влајко 1510 Napisano Februar 21, 2022 Никад не једи жути снег!, 713 postova Lokacija: Церовац - Београд Motocikl: Јаворка (ФЈР 1300) Prijavi odgovor kao problematičan Возио сам на ФЈР-у другу генерацију ове гуме и сећам се сам био баш задовољан истом...Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5597 Napisano Februar 22, 2022 BJB Maxi Scooter Club, 1734 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Skorpion trail je fabricka ugradnja na Multistradu, guma je babaroga, ja bi se bazirao na nesto od tih drugih stvari da otklonim problem. Svakako javi sta je bilo, bas me interesuje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackmore 1372 Napisano Februar 22, 2022 Drug član, 900 postova Lokacija: NBGD 63 / STALSK-12 Motocikl: BMW S1000XR - 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko videh, RevZilla kaže da je ovo najbolja touring guma uz Michelin Road 5/6. Ušla je u konkurenciju sa Pirelli Angel GT II za sledeću gumu na Suzani Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
punisa 16 3714 Napisano Februar 22, 2022 Astro Puki krsi sva pravila!, 917 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50 Prijavi odgovor kao problematičan Vec ima ova tema na forumu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5324 Napisano Februar 22, 2022 Ne silazi, 4777 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan pre 48 minuta, punisa 16 je napisao: Vec ima ova tema na forumu. E? Videću da spojimo ovu i tu temu. Izivnjavam se što nisam obratio pažnju. Doduše, nešto mi se učinilo da sam video, ali za ContiRoadAttack 3. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ziks 90 Napisano April 12, 2022 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: F850GS . Pre toga: CB1000R SC80,CBF500 Prijavi odgovor kao problematičan On 22.2.2022. at 21:51, blackmore je napisao: Koliko videh, RevZilla kaže da je ovo najbolja touring guma uz Michelin Road 5/6. Ušla je u konkurenciju sa Pirelli Angel GT II za sledeću gumu na Suzani Dosta losih komentara za angel gt2 , kazu GT bio bolja guma , dvojka hoce da trese pri vecim brzinama... Bas me cudi , trebalo bi da uzmem nove gume uskoro pa se dvoumim GT2 ili Road 6. Ima li neko iskustva sa GT2 ? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Thaedass 753 Napisano April 12, 2022 Xtreme, 391 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, ziks said: Dosta losih komentara za angel gt2 , kazu GT bio bolja guma , dvojka hoce da trese pri vecim brzinama... Bas me cudi , trebalo bi da uzmem nove gume uskoro pa se dvoumim GT2 ili Road 6. Ima li neko iskustva sa GT2 ? Iskreno da ti kazem ja nisam primetio da trese na vecim brzinama, mozda preko 200km/h nije dovoljno da je zaterse? Salu na stranu vozim je cele godine i bolju gumu nisam vozio ni po "snegu" na minusu ni na +40. Vozi se na motoru od 200+kg i 100ks normalnim do umereno agresivnijim tempom (retko). Pored Conti ponude moj licni favorit za ST gumu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackmore 1372 Napisano April 12, 2022 Drug član, 900 postova Lokacija: NBGD 63 / STALSK-12 Motocikl: BMW S1000XR - 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, ziks je napisao: Dosta losih komentara za angel gt2 , kazu GT bio bolja guma , dvojka hoce da trese pri vecim brzinama... Bas me cudi , trebalo bi da uzmem nove gume uskoro pa se dvoumim GT2 ili Road 6. Ima li neko iskustva sa GT2 ? Interesantno, hvala ti na ovim informacijama! Javi šta si uzeo na kraju pre 46 minuta, Thaedass je napisao: Iskreno da ti kazem ja nisam primetio da trese na vecim brzinama, mozda preko 200km/h nije dovoljno da je zaterse? Salu na stranu vozim je cele godine i bolju gumu nisam vozio ni po "snegu" na minusu ni na +40. Vozi se na motoru od 200+kg i 100ks normalnim do umereno agresivnijim tempom (retko). Pored Conti ponude moj licni favorit za ST gumu. Pričaš za GT2 jel tako? Baš moram da istražim razlike između nove i stare verzije... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rus022 1028 Napisano April 12, 2022 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Horb am Neckar, DE / Sremska Mitrovica Motocikl: z1000sx zeleni najlepsi Prijavi odgovor kao problematičan @ziks Vozim vec treci set Angel GT2 i ni jednu zamerku nemam.... lepo drzi i na suvom i na mokrom i kad je hladan put. Nisam neki agresivan vozac, ne obaram do ivice ali su je vozili cak i na stazi i nisam cuo da se neko zalio. Moje su GT2(A) za teske turere, prvi set je trajao oko 14000km, drugi oko 13000km. 95% voznje je u dvoje. Razmisljao sam dosta i o Road 6 ali je jos uvek nova guma, bez pravih realnih iskustava , osim YT recenzija koje se zasnivaju na citanju prepisanih podataka sa zvanicnog sajta i testova u kontrolisanim uslovima. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Thaedass 753 Napisano April 13, 2022 Xtreme, 391 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan 7 hours ago, blackmore said: Pričaš za GT2 jel tako? Baš moram da istražim razlike između nove i stare verzije... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ziks 90 Napisano April 15, 2022 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: F850GS . Pre toga: CB1000R SC80,CBF500 Prijavi odgovor kao problematičan On 12.4.2022. at 20:53, rus022 je napisao: @ziks Vozim vec treci set Angel GT2 i ni jednu zamerku nemam.... lepo drzi i na suvom i na mokrom i kad je hladan put. Nisam neki agresivan vozac, ne obaram do ivice ali su je vozili cak i na stazi i nisam cuo da se neko zalio. Moje su GT2(A) za teske turere, prvi set je trajao oko 14000km, drugi oko 13000km. 95% voznje je u dvoje. Razmisljao sam dosta i o Road 6 ali je jos uvek nova guma, bez pravih realnih iskustava , osim YT recenzija koje se zasnivaju na citanju prepisanih podataka sa zvanicnog sajta i testova u kontrolisanim uslovima. Na par redit postova sam nesto procitao da je GT bolja ali sam opet od dosta ljudi cuo preporuke . Verujem da nema greske ni sa GT2 ni sa Road 6 , verovatno su finese u pitanju . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ziks 90 Napisano April 27, 2022 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: F850GS . Pre toga: CB1000R SC80,CBF500 Prijavi odgovor kao problematičan Najvise zamerki imaju na neki asfalt sa linijama koga nema kod nas ( grooved pavement ) , dosta negativnih komentara . Za sve ostalo odlicni komentari , tako da sam se odlucio za GT2. Montiram ih za koji dan pa cu javiti utiske . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 383 Napisano April 27, 2022 (promenjeno) Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan Ima toga i kod nas povremeno koliko hoćeš. Grooved pavement ti je ono kad samo prođu mašinom za skidanje asfalta, ali ne skinu komplet sloj, nego ga samo poravnaju/ujednače malo odozgo... Promenio April 27, 2022 član castor 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12504 Napisano April 27, 2022 Ne silazi, 7307 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam na to sranje naleteo jednom... To je katastrofa koliko je motocikl nestabilan na tome. Mislim da to gume manje više koliko znači dobro oslanjanje i ram. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...