Mornar85 57 Napisano Avgust 16, 2023 U prolazu, 32 postova Lokacija: Kranjska Gora Motocikl: MZ 175/2 Prijavi odgovor kao problematičan Јел ово сија check engine лампица? Безобразно скуп. Неоправдано лоше седиште. А категорија еволуционо не спорт турер већ нека нова: нејкид турер. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1647 Napisano Avgust 16, 2023 Drug član, 1201 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, shlem je napisao: Ne, baš Mandela, video ga na skupu u Beloj Crkvi i popričao sa policajcem. Kaže dobili ih na probu, razmatra ih policija jer su cenovno su daleko ispod Rt-a a po njemu i u kvalitetu i voznim karakteristikama. Aa dobro je, ipak oštro oko imam još uvek Video sam ovaj model uživo u komšiluku u njihovom zvaničnom servisu. Opasno izgleda i bas mi se svideo. Prvobitno oduševljenje je splaslo kad sam pored njega u drvenom sanduku video novi agregat za njega koji je čekao da bude ugradjen, jbg. Nadam se da ce neko pametan doneti odluku o promeni o promeni proizvođača policijski motora.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5310 Napisano Avgust 16, 2023 Ne silazi, 4770 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Mornar85 je napisao: Јел ово сија check engine лампица? Безобразно скуп. Неоправдано лоше седиште. А категорија еволуционо не спорт турер већ нека нова: нејкид турер. Sija jer je motor na kontaktu, nije radio agregat u toku fotkanja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1647 Napisano Septembar 29, 2023 Drug član, 1201 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Svratio juce nekim poslom do komsiluka te pored mnostva pitanja o motorima koji su trenutno na servisu, setih se i pitah za Guzzija koga sam onomad zatekao i pomenuo ovde. Odavno je kazu napustio servis i nastavio da usrecuje svog vlasnika. Buduci da je sezona bila u jeku resili su se za zamenu celog agregata da bi musterija bila ispostovana u sto kracem roku. Cela akcija je trajala par nedelja i u ovom slucaju pokazala da komunikacija izmedju kupca-servisera-uvoznika i proizvodjaca, funkcionise besprekorno. Drago mi je da ovaj lepi Guzzi opet sija punim sjajem, a policija bi mozda ipak mogla da osvezi ergelu ovim modelom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SrdjanRadivojev 211 Napisano Maj 15 U prolazu, 46 postova Motocikl: Transalp750 / Tomos Tori Prijavi odgovor kao problematičan Koja smekerica od motora, za kruziranje i uzivanje izmisljen. Na prvi dodir jako kvalitetan, lepo spakovan sa dobrim komponentama. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12455 Napisano Maj 15 Ne silazi, 7282 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Kako da ne bude, pa nije MotoGuzzi "neka tamo" kompanija. Mandello mi je jedan od retkih novih motocikala koji sam zaista poželeo da imam. Verujem da će im cena dosta pasti kroz nekoliko godina pa će biti pristupačan polovnjak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djokic 939 Napisano Maj 16 Ol' dirty bastard, 607 postova Lokacija: Zvezdan Motocikl: TDM Prijavi odgovor kao problematičan Kakav dobar zvuk imaju, video sam prosle godine u Zajecaru jedan stariji, ono bi kupio zbog zvuka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5310 Napisano Avgust 7 Ne silazi, 4770 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Nova godina i novi test Moto Guzzi V100 Mandello. Pošto se prošle godine nismo lepo družili, zamolili su me iz Plattnera (koji je postao ovlašćeni distributer za Piaggio grupaciju) da ponovimo test. Pošto imam pristup servisnom Piaggio portalu, ispratio sam da su u poslednjih godinu i po odradili u opozivu mnoge stvari. Prihvatih ponovni test i ostadoh zaprepašćen koliko ovaj motor što sam sad imao na testu razlikuje od prethodnog iako je reč o istoj generaciji (specifikacija se nije menjala). Trešenje na poluzi kvačila gotovo da nije bilo, zadnji amortizer se bolje ponaša (bio je opoziv oko zadnjeg amortizera). I dalje ostajem oduševljen agregatom, kočnicama, aerodinamikom i ogbiljenjem. Izgleda da Moto Guzzi ozbiljno radi i na unapređenju kontrole kvaliteta i poboljšavanju proizvoda. Zanimljivo je da sam na ovom primerku izvukao 225 km/h, a da na prethodnom nisam mogao preko 222 km/h. Razlika je zanemarljiva, ali mi je ovaj primerak delovao mnogo bolje, iz nekog razloga ili sam samo imao nesreću da mi je prethodni primerak bio izdrndan od strane nekog. Nebitno, ponovni utisci: Moto Guzzi V100 Mandello 2024 - Klasa za sebe - BJBikers.com BJBIKERS.COM Poboljšavanje i usavršavanje svojih motocikala je Moto Guzzi nastavio je na V100 Mandello, koji smo prvo imali prilike da testiramo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zhex 136 Napisano Avgust 7 Svrati ponekad, 224 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Vespa GS 160, Vespa GTS 300 HPE Prijavi odgovor kao problematičan Veoma detaljan i zanimljiv test. Samo imam jednu tehničku zamerku. Piše na više mesta da je motor smešten poprečno (transverzalno), što nije tačno. Motor je smešten uzdužno, kao i kod bmw boksera, i to ga izdvaja iz mase drugih motora. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...