JoeD 605 Napisano Avgust 19, 2024 Zainteresovan, 573 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda VFR800 FI Prijavi odgovor kao problematičan Ma tu 100% ide standardni oring. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 14171 Napisano Avgust 19, 2024 Integrisan, 7758 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Nekad se O ring zalepi za poklopac. Nego vidi očisti lepo kanal gde leži, očisti O ring i probaj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 3252 Napisano April 7 Drug član, 1638 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Društvo, pošto je više puta neuspešno krpljeni, verno neverni Scottoiler konačno ispustio dušu (ulje) i usrao mi motor solidno, poručena AliCobra pa pišem iskustva kad stigne.Uzeo sam onu sa slikom bika, Gidibii je duplo skuplja a koliko vidim obe umeju da imaju isti problem s gumicom.Sent from my 2107113SG using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 14171 Napisano April 7 Integrisan, 7758 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Što sa bikom? Trebao si da kupiš Kobru sa jarcem. Ona ne pušta 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 13460 Napisano April 14 Drug član, 1364 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan On 7. 4. 2025. at 10:18, Gordak985 je napisao: Društvo, pošto je više puta neuspešno krpljeni, verno neverni Scottoiler konačno ispustio dušu (ulje) i usrao mi motor solidno, poručena AliCobra pa pišem iskustva kad stigne. Uzeo sam onu sa slikom bika, Gidibii je duplo skuplja a koliko vidim obe umeju da imaju isti problem s gumicom. Sent from my 2107113SG using Tapatalk resavas za 14 dinara nova gumica i ne curi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kole24 1159 Napisano April 14 Drug član, 602 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Suzuki Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Unutrašnja gumica.Ne mogu da postavim link. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 3252 Napisano April 14 Drug član, 1638 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Društvo, pošto je više puta neuspešno krpljeni, verno neverni Scottoiler konačno ispustio dušu (ulje) i usrao mi motor solidno, poručena AliCobra pa pišem iskustva kad stigne.Uzeo sam onu sa slikom bika, Gidibii je duplo skuplja a koliko vidim obe umeju da imaju isti problem s gumicom.Sent from my 2107113SG using TapatalkStiglo, za rekordnih 7 dana s Aliekspresa.Sent from my 2107113SG using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 3252 Napisano April 14 Drug član, 1638 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Unutrašnja gumica.Ne mogu da postavim link.19 dinara? Krađa! :-)Sent from my 2107113SG using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kole24 1159 Napisano April 15 Drug član, 602 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Suzuki Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ne ovo je x-ring, on je malo skuplji.Neće da postavi link od Polilas webshop-a.A gornji, ako se dobro sećam, je 33,5x2,62. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gentleman 11 Napisano April 15 (promenjeno) U prolazu, 24 postova Motocikl: F800r Prijavi odgovor kao problematičan Gidibii nemo2 mi je sa fabrickom gumicom pustao posle nekog vremena. To sam resio tako sto sam uzeo deblju gumicu istog precnika. Napomena: Uz Gidibii nemo2 se dobija i sira gumica, ona se postavlja na donji deo kod navoja. Promenio April 15 član Gentleman Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 6788 Napisano Četvrtak u 12:56 (promenjeno) Drug član, 2308 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Društvo, uzeo i ja ovu orginal kopiju GIDIAll ili kako se već čita (konačno je pala cena poštarine, pa je izašao prihvatljivih 30ak evra) Treba da je montiram ovih dana. Nego kao što sam pisao u drugoj temi danas, meni je na ovom motoru izgleda problematična unutrašnja strana lanca. Pa ili ću namestiti da kaplje tu, ili da nađem rešenje , neku račvicu ili tome slično da kaplje sa obe strane. E sad, siguran sam da je neko pisao o tome i planirao da uradi, ali nisam uspeo da nađem. Seća li se neko toga ? Promenio Četvrtak u 12:58 član živke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 4113 Napisano Četvrtak u 17:03 Drug član, 2680 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X, SVT650X...VOGE DS900X Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, živke je napisao: Društvo, uzeo i ja ovu orginal kopiju GIDIAll ili kako se već čita (konačno je pala cena poštarine, pa je izašao prihvatljivih 30ak evra) Treba da je montiram ovih dana. Nego kao što sam pisao u drugoj temi danas, meni je na ovom motoru izgleda problematična unutrašnja strana lanca. Pa ili ću namestiti da kaplje tu, ili da nađem rešenje , neku račvicu ili tome slično da kaplje sa obe strane. E sad, siguran sam da je neko pisao o tome i planirao da uradi, ali nisam uspeo da nađem. Seća li se neko toga ? imaš scotoiler račvu sa dve kapaljke da kupiš, druga opcija 3d štampa pa napraviš kako hoćeš ili probaš sa prostim crevom za O2 koji ima nastavak za nosdrve...tu račvicu iskoristiš sa crevom. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 6788 Napisano Petak u 07:37 (promenjeno) Drug član, 2308 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan 14 hours ago, mick said: imaš scotoiler račvu sa dve kapaljke da kupiš, Imaš neki link, ne uspevam da nađem ? Čini mi se samo da će biti sa cenom tu negde kao moj ceo podmazivač, ali hajde da vidimo edit: hahaha, bio sam u pravu, 4100 rsd košta https://www.motoland.rs/proizvod/2887/scottoiler-dual-injector Promenio Petak u 07:39 član živke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 3252 Napisano Petak u 07:42 Drug član, 1638 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Unutrašnja spoljnja strana lanca bude prljavija ali uvek je podmazana i bez tog dvostranog mazala, ne brini previšeSent from my SM-S911B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 6788 Napisano Petak u 07:43 Drug član, 2308 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ma da , staviću kapalicu sa unutrašnje strane, pa ćemo videti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 1587 Napisano Petak u 07:47 Zainteresovan, 298 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan 7 minutes ago, živke said: Imaš neki link, ne uspevam da nađem ? Čini mi se samo da će biti sa cenom tu negde kao moj ceo podmazivač, ali hajde da vidimo Scottoiler Dual Injector | Motoland WWW.MOTOLAND.RS Scottoiler Dual Injector Evo ga. Uzmi ti još jednu kobru, pa puštaj obe istovremeno Jel probao neko nisko da kači, tipa na fuzaster suvozača? Bojim se da ne bude prekratko, da neće sistem raditi. Ne bih na korman da kačim. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 6788 Napisano Petak u 07:52 Drug član, 2308 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan I ja bih gledao da izbegnem korman, ali nisam još razmotrio opcije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 1226 Napisano Petak u 08:13 BJB Maxi Scooter Club, 540 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: AA500 Prijavi odgovor kao problematičan @živke ako nadjes negde 3d model te račve da ti odgovara, šalji pa da printamo 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2866 Napisano Petak u 08:48 ODUSTO OD DIJETE, 2773 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: TRACER 9 GT & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan @Luka9905 ja sam na Trejseru postavio u ovom prostoru, taman stao. Montirao na jedan od ova dva šrafa što se vide. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 1587 Napisano Petak u 09:11 Zainteresovan, 298 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan Vrh, to mi je top! Hvala @ZEMZEM Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 4113 Napisano Petak u 09:14 Drug član, 2680 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X, SVT650X...VOGE DS900X Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, živke je napisao: I ja bih gledao da izbegnem korman, ali nisam još razmotrio opcije. Volan ti je bolja opcija jer u vožnji podmazuješ...ovako moraš da staneš, da odvrneš i td... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2866 Napisano Petak u 10:00 ODUSTO OD DIJETE, 2773 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: TRACER 9 GT & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Nije frka, ja ionako kad pustim ulje da kaplje vozim nekih 5min lagano da se ulje lepo rasporedi po lancu. Inače obično sam uhvatio ritam da okrenem 1/4 kruga kad punim rezervoar na pumpi pa tad i okrenem čep na Kobri. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...