Jovan Ristic 5423 Napisano Februar 4, 2022 Ne silazi, 4819 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Da ne bude da se bavimo samo motociklima, napravili smo i jedan tekst sa novim proizvodima iz SW Motech-a. Ove godine na tržište izbacuju nove meke torbe, nove modele tank torbi, podizače upravljača i retrovizore. SW Motech noviteti za 2022. godinu - BJBikers.com BJBIKERS.COM Budući da sezona vožnje motocikala i putovanja počinje uskoro, pogledaćemo koji su to SW Motech noviteti za 2022. godinu. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5423 Napisano April 12, 2022 Ne silazi, 4819 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Koleginice i kolege, ekipa iz Burnouta daje vaučer sa popustom za BJBikers članove. Tako da ako ste planirali da pazarite nešto od SW Motech opreme, sad je prava prilika: 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3818 Napisano April 12, 2022 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan ima neko trajanje vaučera vremensko? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikamike 688 Napisano April 12, 2022 Svrati ponekad, 375 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Triumph Tiger Sport 660 Prijavi odgovor kao problematičan @Jovan Ristic jel ova slika gore vaucer i kako se moze iskoristiti? Pokaze se na telefonu npr? Bio sam pre 10-tak dana, pazario tank torbu i ring... nije bilo bas jeftino, da sam znao mogao sam sacekati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5423 Napisano April 12, 2022 Ne silazi, 4819 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Pokažete vaučer. Kad odete objasniće vam sve tamo, bitno je da ste članovi BJBikers foruma. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikamike 688 Napisano April 6, 2023 Svrati ponekad, 375 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Triumph Tiger Sport 660 Prijavi odgovor kao problematičan @Jovan Ristic ako moze info: da li jos uvek vazi ovaj vaucer, ili ima u najavi nesto slicno za 2023. god? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5423 Napisano April 6, 2023 Ne silazi, 4819 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan pre 36 minuta, cikamike je napisao: @Jovan Ristic ako moze info: da li jos uvek vazi ovaj vaucer, ili ima u najavi nesto slicno za 2023. god? Proverim sutra pa ti javim. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko81 1013 Napisano April 6, 2023 Zainteresovan, 682 postova Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Jbg, ja danas narucio bar back rajzere za teneru....nisam znao za ove popuste Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Baniša 230 Napisano April 7, 2023 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Srbobran Motocikl: BMW R1200GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Pre 15 sati, Marko81 je napisao: Jbg, ja danas narucio bar back rajzere za teneru....nisam znao za ove popuste Ovo je važilo prošle godine do kraja aprila čini mi se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5423 Napisano April 9, 2023 Ne silazi, 4819 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan On 6. 4. 2023. at 23:17, cikamike je napisao: @Jovan Ristic ako moze info: da li jos uvek vazi ovaj vaucer, ili ima u najavi nesto slicno za 2023. god? Nema više. Juče su mi javili. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikamike 688 Napisano April 10, 2023 Svrati ponekad, 375 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Triumph Tiger Sport 660 Prijavi odgovor kao problematičan Ok, hvala... svejedno cu morati do njih da porucim nesto od opreme. Probacu da trazim popust na kolicinu ;). 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...