mrle 8662 Napisano Februar 16, 2022 nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan On 4.2.2022. at 14:13, BaneVuk58 je napisao: То је највећи проблем, ал' ајде да не мрачим. Пре '90-тих сам имао плац у Гунцатима (Барајево) ...30 км од центра Бгд. Дружило се сваког викенда. Прасићи, роштиљ. Сада к'о да смо преко света, скупо гориво, хиљаду разлога, немање времена.....и пара бла бла бла. Ни БјБ викенд вожњи више нема. Људи по навици испеглају до "Кафани на кривини" у Раљи и то је то. Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka Ista priča, kuća u Vraniću, 8,5 ari... bio sam 5 puta ta 3-4 godine. Nekada stalno. A brat mi je 500m dalje pa kad idem u Vranić, odem kod njega kuću pogledam. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2299 Napisano Februar 17, 2022 Drug član, 1002 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam sebi takođe zadao zadatak da nabavim neko parče zemlje oko Beograda. Okolina Barajeva recimo, Vranić...10-20 ari,pa polako,neku vikendicu sklepam pa vikend restart.Послато са POCOPHONE F1 помоћу Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2627 Napisano Februar 17, 2022 ODUSTO OD DIJETE, 2669 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Ista priča bila i kod mene 2020, umalo kupio vikendicu kad kreneš iz Čortanovaca ka Banstolu. Srećom baba imala fix ideju da plac koji ide uz vikendicu ne bude pravouganog oblika već kako njoj odgovara- malo levo malo desno, plac 20ari je bio sa dve vikendice a ta je bila višak i za prodaju. Krenuli da se gube sa cenama i ja odustao. Za te pare kad mi dođe iznajmim smeštaj na par dana, menjam lokaciju i samo pokupim stvari i odoh kući. Šta me je sad odbilo od kupovine vikendice - konstantno održavanje placa, vezan sam za jedno mesto. Opcija koja mi sad igra je da kupim plac i čekam da odemo u penziju, montažna kućica i preseljenje iz grada. Toliko su sad nabili cene vikendica da je to neisplativo za moj račun. 3 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2299 Napisano Februar 17, 2022 Drug član, 1002 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Neisplativo je za svačiji račun. Ali realno,taj potez oko Fruške Gore,ovamo Slankamen itd. su jako popularna vikend mesta i baš su na ceni. Za prihvatljive pare se može naći parče zemlje oko Barajeva,Vranića, oko Aranđelovca, Sopot je malo skuplji zbog Kosmaja,ali ima recimo potez između Mladenovca i Aranđelovca, npr. oko Međuložja. Nalazio sam povoljno i Vrčin itd ali obično su placevi takvi da koze pod ručnom pasu.Ako ćemo do 100km od BG ima oko Valjeva, tipa Mionica za male pare da se uzme celo domaćinstvo. Potez od Valjeva ka Loznici, Donja Kamenica recimo taj deo ja verujem da ima sa par hiljada eura da se kupi zemlje u hektarima jer je tamo mrtvo sve,neki su otišli za boljim životom a neki pomrli,mali broj ostao na selima da živi.Takođe sam viđao i oko Šapca, zaboravio sam selo kako se zove, izlazi na Savu a blizu je iz BG.Debrc takođe...Jug dole da ne pričam,samo nama je daleko.Послато са POCOPHONE F1 помоћу Тапатока 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vanja_022 32 Napisano Februar 27, 2022 U prolazu, 48 postova Lokacija: Irig Motocikl: R1200RS Prijavi odgovor kao problematičan Kuća u Irigu 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3099 Napisano Mart 5, 2022 Drug član, 1183 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Nznm da l' će da pomogne, al' neće da škodi... a čim ne škodi, znači da koristi 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fredi 4472 Napisano Mart 6, 2022 (promenjeno) Svrati cesto, 3575 postova Lokacija: Debrc Prijavi odgovor kao problematičan On 17.2.2022. at 17:12, slobasuper9 je napisao: Debrc takođe... Rodjaka prodaje kucu u Debrcu preko puta Crkve. 60 km od Beograda. Ne znam kako se krecu cene ali mislim da je povoljno. Prvobito je ozidano za servis 12x8 pa pola prepravljeno u kancelarije. Na Ravnoj ploci servisa ozidan je stabeni deo koji nikada nije useljen, niko nije ziveo. Oko 9 ari placa. I kolega Knezmoto prodaje kucu u Zvezdu. Promenio Mart 6, 2022 član Fredi 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17883 Napisano Mart 7, 2022 Vozim motor, nisam BAJKER, 2444 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan U principu, jurim samo Vojvodinu ali baci neki tel za info pa cemo da vidimo.Hvala 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milan b 13 Napisano April 18, 2022 Svrati ponekad, 152 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati SFT Prijavi odgovor kao problematičan On 2/3/2022 at 2:40 PM, BokyBoy said: Kao sto naslov kaze, kupio bih neku manju kucicu, sa 10-tak ari placa max, da imam gde da odvedem drustvo da rostiljamo preko vikenda, posle voznjice. Zanima me Srem, tacnije Stari banovci, Belegis, Surduk, Pazova i okolina i sl. Uslov je da je kucica u pristojnom stanju, da je useljiva tj da ima neku osnovnu infrastrukturu tipa voda, struja i da su papiri cisti. Budzet je oko 40 000e, ne bih isao preko toga. Ako neko ima ili zna nekoga da ima, neka javlja. Dao sam vec oglas na svim mogucim grupama na fb-u. Isplata odmah, u kesu. Hvala unapred Cao druze, moj brat prodaje kucu u Belegisu, s pogledom na Dunav, mislim da moze da ti bas bude interesantno, i plac i pozicija a i cena…. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17883 Napisano April 19, 2022 Vozim motor, nisam BAJKER, 2444 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, milan b je napisao: Cao druze, moj brat prodaje kucu u Belegisu, s pogledom na Dunav, mislim da moze da ti bas bude interesantno, i plac i pozicija a i cena…. To i trazim drug, moze neki kontakt tel? Hvala Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milan b 13 Napisano April 19, 2022 Svrati ponekad, 152 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati SFT Prijavi odgovor kao problematičan Naravno Sasa 063366397 poz 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17883 Napisano Februar 1, 2023 Vozim motor, nisam BAJKER, 2444 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan E da, zaboravih, kupljeno...moze katanac na temu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...