viktor1986 173 Napisano Februar 4, 2022 (promenjeno) Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: Beograd okolina Motocikl: Tomos 14M, Voge 500DSX Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sam bio na salteru mupa u ljermontovoj medjutim nista nisam uradio. Zena koja je radila kaze da mora vlasnik doci. Objasnio sam da kupio motor,da je kod mene jedno 5 godina, da nemam ugovor i da sam dosao da pitam da li se moze naci vlasnik u arhivi negde kako bih to preveo na sebe. Nazalost ne moze bez vlasnika. Zena je bila ljubazna ali mi je objasnila da to ne moze tako a druga koleginica je dobacila da ili vratim motor nazad tom sto mi je prodao ili da dodje vlasnik sa ugovorom. A ja ne zbam koji je vlasnik a niti cu izgleda uspeti da saznam. Nista, barem sam imao volju da probam jos jednom. Promenio Februar 4, 2022 član viktor1986 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7659 Napisano Februar 4, 2022 Drug član, 2934 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Samo u kobaje druze i nemoj tim ljudima da komplikujes jos vise odnose. Steta jeste ali to mu je sudbina Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surla85 685 Napisano Februar 4, 2022 Zainteresovan, 340 postova Lokacija: Bečej Motocikl: Aprilia ETV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Mozda je najjeftinije i najbze da napravis saobracajnu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
viktor1986 173 Napisano Februar 4, 2022 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: Beograd okolina Motocikl: Tomos 14M, Voge 500DSX Prijavi odgovor kao problematičan Hteo sam da pokusam da dodjem do vlasnika ali eto, bez uspeha. Imao sam dobru volju ali dzabe, pokusavao sam i kod bivseg vlasnika(prodavca)prethodne i prethodnih godina da dodjem do papira ali bez uspeha. Opet kazem, njemu ne zameram, u startu je rekao da je bez papira ali da je legalan jer je od njegovog strica. Pokusao sam da iskopam papire, nudio novac za to i saznao posle da nije u dobrim odnosima sa njim( ne znam zbog cega, a nije hteo ni ime strica da kaze) i da ne moze da mi zavrsi papire kako bih mogao na sebe da prenesem .Ostavicu ga tako, posluzice za ono sto je i prvobitno namenjem a to su rezervni delovi. Novcanu vrednost nema ovako bez papira ali ljubitelju Tomosa svakako da ima, i to veliku. Hvala svima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jupiter 3256 Napisano Februar 4, 2022 Drug član, 1007 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Dobro si prošao, mogli su te uhapsiti. Zbog lopovluka. Dok se ne dokaže suprotno, naravno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZoranP 275 Napisano Februar 4, 2022 (promenjeno) Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Futog Motocikl: Qingy sm200 SV650N Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam slican problem, samo sto sam ja imao i sobracajnu. Kupio sam skuter koji se vidio na coveka iz Bg. Iako sam imao saobracajnu nisam mogao da pronadjem vlasnika da napravimo kupoprodajni ugovor. Prodao sam skuter ispod svake cene, zato sto nisam mogao da ga registrujem po novom. Kupca ponudim kafom i on na moje oci obavi par poziva i nadje vlasnika iz saobracajne. Promenio Februar 4, 2022 član ZoranP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...