Ferty_ 570 Napisano Februar 7, 2009 Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan imam istu jaknu Bese 7000, a sad je oko 11000... valjda su videli da je dobra pa malo napucase cenu Vozio sam vise puta po kisi, do 5 celzijusa...ma ni dasak vetra ne osetih! Sto mi je jos bitnoje, nije kratka vec lepo prekriva celo dupe (enduro) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baneBP 1259 Napisano Februar 7, 2009 Zainteresovan, 926 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan Jos jedan glas za pristupacne CYCLE SPIRIT jakne. Ja sam mojom prezadovoljan. Platio je 70e u Louisu a koliko vidim sada je vec 100e. Ne znam kolika je isplativost sivenja ali dok god je tu Louis.de o tome i ne razmisljam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferty_ 570 Napisano Februar 7, 2009 Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Evo je... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladmoll 450 Napisano Februar 7, 2009 Zainteresovan, 426 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: QJ motor svt 650 x Prijavi odgovor kao problematičan Protektori se ne skidaju. A, u pm, pa kad je poskupela toliko! I njih uhvatila inflacija i kriza!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferty_ 570 Napisano Februar 7, 2009 Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Protektori SE skidaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Februar 7, 2009 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Jel se skidaju protektori? Ako se skidaju, mozes li mi poslat sliku tih dzepova u koje se trpaju? Slikeeeee... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bera 36 Napisano Februar 7, 2009 U prolazu, 74 postova Prijavi odgovor kao problematičan Koja veličina treba ? Imam jedan za kat. cenu . http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_adsmanager&page=show_ad&adid=4258&catid=23&Itemid=62 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Avgust 27, 2009 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan I sta bi na kraju bas me interesuje? Sastavi li ga Djenka posle pola godine? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Avgust 30, 2009 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan I sta bi na kraju bas me interesuje? Sastavi li ga Djenka posle pola godine? Nikako da dodje na dnevni red, a ljeto je evo proslo, cim sredim motor bacam se na to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...