jobefett 92 Napisano Januar 21, 2022 (promenjeno) Svrati ponekad, 123 postova Motocikl: Yamaha TDM 900 - Tamno Siva :) Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav kolege bajkeri, prodajem svog TDM-a posle 5 godina vrhunske voznje. Nije sredjivan za prodaju, odluka je pala iznenada. Razlog prodaje su dvoje male dece i nedostatak vremena za voznju. Stoji u garazi, ne vozi se i nije registrovan. Zato je cena niza od realne. Cena je 3250e Boban 0641969327 Novi Beograd - prvi vlasnik u Srbiji - uvezen iz Svajcarske pre 5 godina - u odlicnom stanju - redovno servisiran u Profimoto servisu na Karaburmi. Dokumentacija dostupna. - garaziran i leti i zimi - presao: 58977 km - Yamaha TDM 900 - 2005. godiste - ABS model - kW/KS - 63/86 - nosaci bocnih kofera - komplet 3 kofera - engine guard / stitnik motora - povisen vizir - punjac i usb ulaz - 2x disc lock - alat original - lanac i lancanici dobri - gume dobre - obavezan prenos vlasnistva Za sva pitanja sam tu. Ako neko zeli, evo i linka ka polovnim automobilima. Yamaha TDM 900 ABS WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Yamaha TDM 900 ABS, 2005. godište, Touring, vozilo prešlo 58977 km, Novi Beograd. Cena 3.250 € - Motori - Polovni Automobili Promenio Januar 21, 2022 član jobefett 5 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mindžake Merava 240 Napisano Januar 22, 2022 Svrati ponekad, 259 postova Prijavi odgovor kao problematičan Lep motor i dobra cena. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule Sebeški 974 Napisano Januar 22, 2022 Sindikat Samostalni Jahač, 368 postova Lokacija: nacionalni park"Sebeš" Motocikl: XTZ750+Tomos Automatic A3+VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Baš lep i očuvan TDM , i kolor šema je odlična. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1440 Napisano Januar 22, 2022 Drug član, 1957 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Bas je lep motor. Cena odlicna. Srecna prodaja. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8211 Napisano Januar 22, 2022 Drug član, 1725 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Ovakve motore volim da kupujem, "domaćinski" održavan vidi se... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1766 Napisano Januar 22, 2022 (promenjeno) Drug član, 620 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1250 GS/A Prijavi odgovor kao problematičan Da ne ispadne da offujem, ali malo mi čudno da na satu nema pokazivač za ABS i msm da prvi put vidim TDM ispod 2006 da ima ABS Imao sam 2009 i 2011 TDM-ove, oba su umali ABS sat na modelu sa ABS - om sat na modelu bez ABS - a ako se desi da grešim, sorry, čovek se uči dok je živ - ne zameri Uzdravlje Promenio Januar 22, 2022 član DarkoČa Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jobefett 92 Napisano Januar 22, 2022 Svrati ponekad, 123 postova Motocikl: Yamaha TDM 900 - Tamno Siva :) Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, DarkoČa said: Da ne ispadne da offujem, ali malo mi čudno da na satu nema pokazivač za ABS i msm da prvi put vidim TDM ispod 2006 da ima ABS Imao sam 2009 i 2011 TDM-ove, oba su umali ABS sat na modelu sa ABS - om sat na modelu bez ABS - a ako se desi da grešim, sorry, čovek se uči dok je živ - ne zameri Uzdravlje Koliko se secam, posto sam istrazivanje radio pre 5 godina, da je 2005. bila prva godina proizvodnje modela sa ABS-om. Kako god bilo, ABS ima, proverio ja nekoliko puta, i prilikom kupovine, treninga voznje i slicno. Na srecu, nikad u saobracaju Na prednjem blatobranu i pise ABS, pa ako pise mora da ima :p Salu na stranu, svaki vid provere je moguc za zainteresovane. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2457 Napisano Januar 23, 2022 Andragog, 5023 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Ima ABS, vidi se na levom disku poklopac i senzor. TDM900 koji nema ABS, tu ima šupljinu... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 5760 Napisano Januar 23, 2022 Drug član, 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan Ovo vozio neki mrzitelj moto voznji sa obzirom na kilometrazu... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKOLA 1 843 Napisano Januar 23, 2022 (promenjeno) MK Obrenovac, 567 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Posedovao isti ovakav motor u istoj kolor šemi i imao je ABS. Moj je imao crnu tablu sa lampicom za ABS, ovde mi deluje da je tabla od starijeg modela, izvinjavam se ako grešim. Na TDMu se ABS ugrađivao od 2004 opciono a od 2005 standardno. Po kolor šemi, boji Rama , boji agregata može da se prepozna godina proizvodnje. Promenio Januar 23, 2022 član NIKOLA 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Januar 23, 2022 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan fali mi samo 1500 ..pa je moj......pozdrav sad cu ja to ...jubilarna nagrada za 40 godina i eto meni ponovo..tdm..al jbg imam 43 godine ..staza...al nada je tu.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jobefett 92 Napisano Januar 23, 2022 Svrati ponekad, 123 postova Motocikl: Yamaha TDM 900 - Tamno Siva :) Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, NIKOLA 1 said: Posedovao isti ovakav motor u istoj kolor šemi i imao je ABS. Moj je imao crnu tablu sa lampicom za ABS, ovde mi deluje da je tabla od starijeg modela, izvinjavam se ako grešim. Na TDMu se ABS ugrađivao od 2004 opciono a od 2005 standardno. Po kolor šemi, boji Rama , boji agregata može da se prepozna godina proizvodnje. Izgleda da nam je Nikola1 otklonio sve sumnje po pitanju ABS-a. Znaci ABS je tu Hvala Nikola. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10507 Napisano Januar 23, 2022 Drug član, 3406 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Samo prva serija (2002,2003)nemaju ABS,a imaju prekidač tj. odvojeno paljenje svetala...ostale serije imaju ABS,a svetla se pale automatski sa paljenjem motocikla! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKOLA 1 843 Napisano Januar 23, 2022 MK Obrenovac, 567 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan pre 28 minuta, shoyyka je napisao: Samo prva serija (2002,2003)nemaju ABS,a imaju prekidač tj. odvojeno paljenje svetala...ostale serije imaju ABS,a svetla se pale automatski sa paljenjem motocikla! Samo 2002 ima posebno paljenje svetala , a 2003 ima takodje automatsko . Govorim takodje iz iskustva jer sam posedovao i 2003god. Najbolje se po kolor šemi prepozna koja je godina motor. Inside the TDM by JBX / TDM900 models WWW.TDM-YAMAHA.HELIOHOST.ORG Švajcarci često u saobraćajne upisu godište prve registracije umesto godišta motora. Jobefett motor ti je ko lutka i srećna prodaja motora! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1681 Napisano Januar 23, 2022 Drug član, 818 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7, V-Strom k8 Prijavi odgovor kao problematičan Moj je bio 2005 ista kolor šema imao abs i lampicu. Poslato sa COR-L29 pomoću Tapatoka Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKOLA 1 843 Napisano Januar 23, 2022 MK Obrenovac, 567 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan pre 58 minuta, idanijel je napisao: Moj je bio 2005 ista kolor šema imao abs i lampicu. Poslato sa COR-L29 pomoću Tapatoka Moj i tvoj motor su jedan te isti motor. Prvo si ti bio vlasnik, prodao ga u Sombor a ja ga kupio od Somborca 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1681 Napisano Januar 23, 2022 Drug član, 818 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7, V-Strom k8 Prijavi odgovor kao problematičan A, taj motor je kupljen u Yamaha Rodić. Motor je kod mene bio kap ulja nikad i potrošnja Ruma-P. NaMlavi 4l na nevericu prijatelja sa 10 raznih motocikla i indentične vožnje. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 5760 Napisano Januar 23, 2022 Drug član, 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan Izvinte nemojte da se ljutite, sad ispade da nije ni prvi vlasnik a nije ni iz uvoza vec iz Rodica? Zbuniste nas. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shlem 8584 Napisano Januar 23, 2022 Drug član, 385 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan Sale to je idanijel napravio digresiju na kolor šemu i ABS, a Nikola se nadovezao na njegov post. Motor ko lutka, uopšte ne sumnjam u istoriju motora. Srećna prodaja. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 5760 Napisano Januar 23, 2022 Drug član, 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan pre 20 minuta, shlem je napisao: Sale to je idanijel napravio digresiju na kolor šemu i ABS, a Nikola se nadovezao na njegov post. Motor ko lutka, uopšte ne sumnjam u istoriju motora. Srećna prodaja. "Moj i tvoj motor su jedan te isti motor. Prvo si ti bio vlasnik, prodao ga u Sombor a ja ga kupio od Somborca...." Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1681 Napisano Januar 23, 2022 Drug član, 818 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7, V-Strom k8 Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se ako sam uneo zabunu, i ja sam bio u zabuni motor sa oglasa je kao lutkaPoslato sa COR-L29 pomoću Tapatoka Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale-kum 351 Napisano Januar 24, 2022 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Scarabeo 250ie Prijavi odgovor kao problematičan Samo ostade bez objašnjenja tabla bez ABS lampice? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jobefett 92 Napisano Januar 24, 2022 Svrati ponekad, 123 postova Motocikl: Yamaha TDM 900 - Tamno Siva :) Prijavi odgovor kao problematičan 59 minutes ago, sale-kum said: Samo ostade bez objašnjenja tabla bez ABS lampice? Evo i kreator oglasa tj prodavac motora da se javi i razjasni stvar Moj model jeste taj na kome je ABS-a ugradjen, to je provereno. Ali je izgleda ugradjena stara tabla. Bio sam sada i do garaze da proverim. Kada se pale migavci, bilo levi ili desni, svetli skroz leva lampica, sto govori u prilog tome da je stara tabla. A desna lampica svetli kada ABS radi. Jos neka pitanja? 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1453 Napisano Januar 26, 2022 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Znaci djunta sa sitnim nutom Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Januar 28, 2022 Prijavi odgovor kao problematičan On 1/24/2022 at 3:59 PM, jobefett said: Evo i kreator oglasa tj prodavac motora da se javi i razjasni stvar Moj model jeste taj na kome je ABS-a ugradjen, to je provereno. Ali je izgleda ugradjena stara tabla. Bio sam sada i do garaze da proverim. Kada se pale migavci, bilo levi ili desni, svetli skroz leva lampica, sto govori u prilog tome da je stara tabla. A desna lampica svetli kada ABS radi. Jos neka pitanja? Sad bi neki pomislili bila je neka havarija cim se i tabla menjala... mozda samo na granici nisu mogli na brzinu da vrate kilometrazu pa su zamenili sat Salu na stranu, dobar motor, dobra cena. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...