ghostrider323 60 Napisano Januar 16, 2022 (promenjeno) Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 600 F , Honda Transalp 600 V Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju ogledalo sa originalnim biljurnim staklom iz 19 veka , ogledalo za predsoblje sa malom vitrinicom za odlaganje manjih stvari i dve lampe od oniksa. Selim se i ove stvari mi vise nisu potrebne. Kontakt 064/00-82-967 Filip. Cena za veliko ogledalo - 300 eura Cena za obe lampe - 60 eura Cena za ogledalo sa malom vitrinom - 100 eura Promenio Januar 16, 2022 član ghostrider323 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6718 Napisano Januar 16, 2022 (promenjeno) čeka dobru titulu, 1375 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan Kolega, pretpostavljam da je greška u pitanju, 14. vek za ogledalo, khm, malo teže obzirom da je ono izmišljeno početkom 19. Nije mi namera da ovim postom utičem na cenu koju tražiš za predmete koje prodaješ, samo istine radi spominjem, srećna prodaja. Edit: kolega ispravio pa ovaj komentar gubi smisao pa time i svrhu. Promenio Januar 16, 2022 član Nimmin 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5957 Napisano Januar 16, 2022 Svakom po zasluzi, 12421 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Mozda se car Lazar ogledao u tom ogledalu pre boja na Kosovu ravnom? 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ghostrider323 60 Napisano Januar 16, 2022 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 600 F , Honda Transalp 600 V Prijavi odgovor kao problematičan pre 24 minuta, Nimmin je napisao: Kolega, pretpostavljam da je greška u pitanju, 14. vek za ogledalo, khm, malo teže obzirom da je ono izmišljeno početkom 19. Nije mi namera da ovim postom utičem na cenu koju tražiš za predmete koje prodaješ, samo istine radi spominjem, srećna prodaja. Hvala ,promeio sam na brziu sam pisao moja greska. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ghostrider323 60 Napisano Januar 16, 2022 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 600 F , Honda Transalp 600 V Prijavi odgovor kao problematičan pre 21 minuta, Arakis je napisao: Mozda se car Lazar ogledao u tom ogledalu pre boja na Kosovu ravnom? Mozda nikad se ne zna 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ghostrider323 60 Napisano Februar 11, 2022 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 600 F , Honda Transalp 600 V Prijavi odgovor kao problematičan Ogledalo drveno sa vitrinom je prodato , ostalo je veliko zlatno ogledalo i lampe. Cena dogovor.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...