Marko05 5531 Napisano Januar 13, 2022 Drug član, 1386 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan pre 5 minuta, shoyyka je napisao: Kapiram šta pričaš...mislim da mu je cena oko 2000,neka realna u ovakvom stanju.Ali kao što kažem,ja sam "jak" trgovac,ma nek' ide...Razmišljao...neka ga,kupim drugi za vozanje,ovaj ako i kad naleti neki agregat...pa polako!Znajući sebe,čim bi kupio drugi...kad bih ja njega sređivao?Nikad...da imam 25 godina,mozda...A i sg je oskudacija...para za "bacanje" nema...ćera stasala,auto,klavir za menjati,stan...bla,bla... Veruj,lakše mi da dodam 2500-3000 i uzmem "gotov"! I taj agregat drugi je upitan,oni ga obično sklope pa na oglas...ma mirnija mi glava...A i neću da ga skrpačim pa da me posle neko kune...što mi to treba...kažem,da sam mlađi... Поштујем и подржавам. Који дан одмори па да се тражи друга машина. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9536 Napisano Januar 13, 2022 Ne silazi, 2259 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam hteo da budem prvi sa komentarom. Pratio sam sve šta se izdešavalo, svakome je žao, ko gleda, i čita... Kad ga već do sada nisi sredio, a gledaš ga svaki dan već xy dana, bataljuj, prodaj, biće motora. Idemo dalje 1 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 1854 Napisano Januar 13, 2022 Drug član, 1115 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Milance,Ne znam da li je ovo neko postavio, al pogledaj.Mozda se isplati:Gerade bei #eBayKleinanzeigen gefunden. Wie findest du das? Suzuki Bandit 1250 Motor Engine in Nordrhein-Westfalen - Bad Salzuflen | Motorradersatz- & Reperaturteile | eBay Kleinanzeigen WWW.EBAY-KLEINANZEIGEN.DE Modell: Suzuki Bandit 1250Bj.: 2007Km.: 54157Artikel: Motor komplett wie abgebildetZustand:...,Suzuki Bandit 1250 Motor Engine in Nordrhein-Westfalen - Bad Salzuflen Sent from my iPhone using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 1854 Napisano Januar 13, 2022 Drug član, 1115 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Milance,Ne znam da li je ovo neko poslao, ali pogledaj.Mozda se isplati.Gerade bei #eBayKleinanzeigen gefunden. Wie findest du das? Suzuki Bandit 1250 Motor Engine in Nordrhein-Westfalen - Bad Salzuflen | Motorradersatz- & Reperaturteile | eBay Kleinanzeigen WWW.EBAY-KLEINANZEIGEN.DE Modell: Suzuki Bandit 1250Bj.: 2007Km.: 54157Artikel: Motor komplett wie abgebildetZustand:...,Suzuki Bandit 1250 Motor Engine in Nordrhein-Westfalen - Bad Salzuflen Sent from my iPhone using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9536 Napisano Januar 13, 2022 Ne silazi, 2259 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je povoljno, ali ako je već bio kupac sa prikolicom, kasno je... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10025 Napisano Januar 13, 2022 Drug član, 3339 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ali sve sam to gledao...i mora crni agregat... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 4484 Napisano Januar 13, 2022 Drug član, 967 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000. Prijavi odgovor kao problematičan Nikom nije jasno dal je kupac bio ili nije nit dokle je stigao Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10025 Napisano Januar 13, 2022 Drug član, 3339 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Iz okoline NS-a su,a išli do Užica...pre pola sata stigli do Ljiga,sad će... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10025 Napisano Januar 13, 2022 Drug član, 3339 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Taman lepo vreme za trgovinu? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10025 Napisano Januar 13, 2022 Drug član, 3339 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Ode Banda,ostade migavac za @Markone88Zamolio ih:Nema dečko para da ga kupi,širi porodicu... Tako da...šalji adresu! 4 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9536 Napisano Januar 13, 2022 Ne silazi, 2259 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan U novoj godini, biće i novi motor ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 9390 Napisano Januar 13, 2022 Drug član, 1452 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Srećna ti prodaja, mislim da si dobro postupio. Previše bi te koštalo i novaca i živaca da to dovedeš u ispravno stanje po tvom kriterijumu. Ko to sve uradi za mene nije preprodavac nego MAJSTOR. Ima tu dosta ozbiljnog posla i sve to košta previše. Sada polako planiraj prinovu i o svemu nas obaveštavaj! Pre 9 sati, Marko05 je napisao: ćera stasala,auto,klavir za menjati,stan...bla,bla... P.S. Milane, druže nisam znao da sviraš klavir?! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10025 Napisano Januar 14, 2022 Drug član, 3339 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, bajker71 je napisao: P.S. Milane, druže nisam znao da sviraš klavir?! Hahaha... Ćera... Skupi bre...kao motori,što stariji,skuplji ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pile 1006 Napisano Januar 14, 2022 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: reci dje si i eto me tu sam Motocikl: s1000xr Prijavi odgovor kao problematičan Sad ce da bude Motor u top stanju, nikad havarisan.... Ne pitajte me kako znam Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10025 Napisano Januar 14, 2022 Drug član, 3339 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan pre 34 minuta, pile je napisao: Sad ce da bude Motor u top stanju, nikad havarisan.... Ne pitajte me kako znam Taman da se javim na oglas 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 4984 Napisano Januar 14, 2022 Drug član, 772 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan Sad taman skupis 3ipo soma i kupis diverziju, i Bog da te vidi... 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan-bandit1200 262 Napisano Januar 14, 2022 (promenjeno) Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: N.Beograd Motocikl: VIRTUELNI Prijavi odgovor kao problematičan znaci uspeo si da prebolis...idemo dalje ne sumnjam da se ove sezone vidimo negde na 2 tocka.poz Promenio Januar 14, 2022 član dejan-bandit1200 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...