Novak Lazovic 282 Napisano Februar 11, 2023 BJB Maxi Scooter Club, 313 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda PCX 125 2021 Prijavi odgovor kao problematičan Nećeš ga uništiti, imam isti ventil kao na tvojoj slici, skidao više puta. Sa unutrašnje strane imaš čičak traku po sredini vazdušnog jastuka, tu i izvlačiš ceo jastuk, a crveni deo uguraš kroz rupu ka unutra. Jeste malo nezgodno i moraš malo na silu ali nećeš ništa uništiti, samo strpljivo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 348 Napisano Februar 11, 2023 (promenjeno) Drug član, 1080 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan Hvala... Deluje ogromno...mislio sam da nece proci.. Inace...jesi krpio stari ili ubacivao novi? Promenio Februar 11, 2023 član Loshmi82 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novak Lazovic 282 Napisano Februar 13, 2023 BJB Maxi Scooter Club, 313 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda PCX 125 2021 Prijavi odgovor kao problematičan Krpio sam stari sa onim providnim flekicama za krpljenje bazena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 348 Napisano Februar 13, 2023 Drug član, 1080 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan Da.. to sam i ja planirao... Upravo taj nacin sam video na You Tube... Nekako ne nezgodan prevoj samog skuda...i tacno tu gde se lomi ga je i izbusilo.. Izvadio sam jastuk...i na njegovo mesto ubacio sundjerastu izolaciju za cevi u istoj duzini... Radi posao dok ne zakrpim jastuk.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borkosan 610 Napisano April 20, 2023 Zainteresovan, 500 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan koje ulje sipate u Medley, treba sutra drugaru da menjamo. U Servisu su preporucili ipone Katana 0W-30? Ima li mozda neka druga preporuka? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 348 Napisano April 20, 2023 Drug član, 1080 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan Da...tu gradaciju sipaju u ovlascenom servisu.. Ja razmisljam da pitam da mi promene na standarnu 10W40.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 348 Napisano April 20, 2023 (promenjeno) Drug član, 1080 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan Ovo su mi sipali kod Stojanova... Na servisu na 5000 km..dok PGS sipa istu gradaciju IPON. Na prvom servisu, na 1000km u PGS-u su sipali MOBIL. Kazu da su u medjuvremenu presli na IPON zato sto ne mogu vise da nabave MOBIL.. Promenio April 20, 2023 član Loshmi82 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borkosan 610 Napisano April 20, 2023 Zainteresovan, 500 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan To je to onda, idemo na IPON, i PGS njega preporucuje.Hvala za info!Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15672 Napisano April 20, 2023 Integrisan, 9284 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pitajte se sta ce bit sa uljem kad upekne zvezda danica...... 0w30= "voda". 10w40/50 je mnogo bolja opcija ..... samo kazem 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 348 Napisano April 20, 2023 Drug član, 1080 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan Pa to je i meni palo na pamet...0W30 mi nekako ne ide... Zato sam i mislio da insistiram na promeni gradacije na sledecem servisu... Samo ne znam da li su voljni to da uvaze.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dexex 27 Napisano Maj 3, 2023 U prolazu, 32 postova Lokacija: Bgd Motocikl: Beverly S 300HPE Prijavi odgovor kao problematičan Fabrika kaže: Engine oil 0W -30 Synthetic lubricant for four stroke engines (-15°C< T <40°C) SAE 0W-30 ACEA A5/B5-04 - VW 503 00, 506 00, 506 0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dexex 27 Napisano Maj 3, 2023 U prolazu, 32 postova Lokacija: Bgd Motocikl: Beverly S 300HPE Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ostalih preporučenih proizvoda , ko nema original uputstvo: Transmission oil 80W-90 Lubricant for gearboxes and transmissions. SAE 80W-90; API GL-4 DOT 4 brake fluid Synthetic brake fluid. SAE J 1703; FMVSS 116; ISO 4925; CUNA NC 956 DOT4 Anti-freeze liquid, ready to use, colour red Ethylene glycol antifreeze liquid with organic inhibition additives. Red, ready to use. ASTM D 3306 - ASTM D 4656 - ASTM D 4985- CUNA NC 956-16 Lithium-based grease Lithium-based grease, suitable for various uses.Yellow grease ISO L-X-BCHA 3 - DIN 51 825 K3K -20 Water repellent spray grease Water repellent pouring calcium spray grease. R.I.D./A.D.R. 2 10°b) 2 R.I.Na. 2.42 - I.A.T.A. 2 - I.M.D.G. class 2 UN 1950 Page 9022 EM25-89 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dexex 27 Napisano Maj 3, 2023 U prolazu, 32 postova Lokacija: Bgd Motocikl: Beverly S 300HPE Prijavi odgovor kao problematičan Uskoro idem na godišni redovni (negde polovinom maja) pa ću baš pitati za ulje, ako neko ima još neko pitanje, pišite ovde. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 348 Napisano Maj 3, 2023 Drug član, 1080 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan I ja cu uskoro...jos 500km... Pitacu za 10W40...da li su voljni da sipaju.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 348 Napisano Maj 13, 2023 Drug član, 1080 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan Ako se nekome blizi servis, a planira da ga radi u PGS-u neka rezervise mesto sto pre... Kada sam ih zvao pre mesec dana rekli su da je zakazuju max 4 dana od kad pozoves...ali sad je situacija drugacija... Zvao sam juce, zakazano tek za 23.05.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2520 Napisano Maj 13, 2023 Drug član, 1071 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750 Prijavi odgovor kao problematičan Meni su u delta motorsu zakazali sa dve i po nedelje razlike.Počela sezona .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dexex 27 Napisano Maj 17, 2023 U prolazu, 32 postova Lokacija: Bgd Motocikl: Beverly S 300HPE Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam PGS-u pisao i pošto sam prešao 3k km rekli su mi da dođem na proveru u bilo kom trenutku a da servis radim na 5k dakle negde na kraju sezone. Došao danas oko 12h i odmah su ga pretresli ( mada je bilo dosta mašina okolo). Pitao sam za ulje , kažu da koriste odlično ulje ( ne sećem se koje ) ali je kao što fabrika kaže 0w 30. Neki kurir im je tražio da sipaju 10w 40 i proveravali su kasnijei kažu da se nije primetila nikakva promena što se tiče rada motora, potrošnje... Inače mlađi majstor je nahvalio Medley_a kaže da je best buy što se grada tiče, da 400 nema smisla a da 300 troši skoro duplo više, tako da su me malo ohladili od zamene za jači. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 348 Napisano Septembar 16, 2023 Drug član, 1080 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan Ako neko planira zamenu prednjih plocica ili filtera vazduha...evo kataloskih brojeva. (Isti si za 125 i 150) Malo da se usija.. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4726 Napisano Septembar 17, 2023 Drug član, 3610 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko km su ti potrajale pločice? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 348 Napisano Septembar 17, 2023 Drug član, 1080 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan Nesto malo manje od 17K... Mogle su jos malo da idu, ali nisam hteo da cekam bas da stignu do samog kraja.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 348 Napisano Octobar 26, 2023 Drug član, 1080 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan Mali jubilej... 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srki_M 0 Napisano Novembar 9, 2023 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Dobar dan svima, interesuje me gde mogu da nađem podatke o servisima za medley, zanima me konkretno obrtni moment zatezanja šrafova na variomatiku, lameli, točkovima i sl. Hvala puno unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4726 Napisano Novembar 10, 2023 Drug član, 3610 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ovde imaš Service Manual, trebalo bi da tu piše: https://file.dogantrend.com/dogantrend/dtonline/Dogan_Trend_Servis_Manuelleri/2022/Piaggio/Medley 125-150 i.e. 4T 4V ABS R.I.S.S. i-get E3-E4 (2016-2019).pdf 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15672 Napisano Januar 30 Integrisan, 9284 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Posto se povela prica o Medliju da kucnem koje slovo. Sta bi trebalo odraditi na 20Kkm predjena videce se u nastavku. Ukratko: - proveriti koc. plocice zam. po potrebi, zameniti koc. tecnost ako je proslo 2god. - videti stanje guma, posebno zadnje jer se duplo brze haba od prednje - zam. ulje u motoru i diferencijalu - videti stanje f. vazduha i svecice - ocistiti klapnu gasa, prestelovati ventile - otvoriti CVT, srediti prenos - stanje klema, akumulatora, punjenja to se pordazumeva pod proverom Medley od nasega clana Milos od filtera krecem stanje mastnjikavo Ne mogu se setiti u kojoj Temi se povela prica o vecim gabaritima kucista filter vazduha, euro norme zarad cistije ekologije.... Suplja prica, iskreno ni meni nije jasno cemu toliko kuciste kao i plastika oko filtera....skroz besmisleno sem vise utorsenog materijala i vecih gabarita, tezina je zanemarljiva. zeleno je filter, oko njega je suvisna besmislica pranje sredjivanje svecka se mena filter prenosa bese muka pri kretanju zaticem stanje.... neko je dremelom nesto pokusao (bezuspesno) rolnice zamena kao i klizaci stednje nema sto se gasa tice (otud mastnjikavo u kuc. f.v.) bit ce potrebno sta je fabrika mogla bolje napraviti mogla je vise mesa staviti = veca radna povrsina = bolje hvatanje zvona pakovanje prenos gotov, preci na gornju stranu cista za razliku od klapne usisni ventili idu na podesavanje izduvni su nepristupacni upizdulepumatrinu rotacija radilice IN na 0.10mm EX na 0.15mm Milos je odradio deo servisa tako da je ostalo pozabaviti se kocionom tecnoscu. Saltanje na prednji kraj bajka sledi. retrovizori, nosaci plastika se bravi... da se ne zajebete pa slomite "otkljucati" i nema problema nema drpanja na silu ocistiti taman na vreme pakovanje ulopiti, mora da cakne tj da se kabravi plastika gore i dole napumpati gume i to bi bilo to 7 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 348 Napisano Januar 30 (promenjeno) Drug član, 1080 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan pre 12 minuta, Satelis je napisao: zaticem stanje.... neko je dremelom nesto pokusao (bezuspesno) Stojanov ili PGS....samo je kod njih bio... Vise mi lici na Stojanov... BTW...uskoro ce biti na prodaju.. Promenio Januar 30 član Loshmi82 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...