Driver023 57 Napisano Mart 5, 2009 Svrati ponekad, 402 postova Lokacija: Europe Motocikl: Honda VFR800F Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da joj treba staviti amortizere na taj bicikl da ne odskace toliko... ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Mart 5, 2009 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan najveca opasnost su policaje sto stoje na cosku i bas obozavaju da me zaustave gde god me vide.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marisav 7 Napisano Mart 7, 2009 Svrati ponekad, 184 postova Lokacija: atar Stare Pazove Prijavi odgovor kao problematičan Evo recimo sta se meni desilo nedavno. Idem cestom kad neki auto stoji na svojoj cupriji ispred kuce. Taman ja vozim kad on ide u rikverc na glavnu cestu. Srecom prevideo sam da ce to uciniti i izbegao sam da me cukne u bok. Covek otvara prozor i izvinjava mi se. Vozio sam sporo, posto APN6 i ne moze prebrzo. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rale-Ča 526 Napisano Mart 7, 2009 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: CACAK Motocikl: Suzuki GSXR Prijavi odgovor kao problematičan Vozio sam sporo, posto APN6 i ne moze prebrzo. ;D Sta nemoze brzo,kada sa APN-om u punoj brzini udarite u haubu zastave 128 letite kao ptica -provereno ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marisav 7 Napisano Mart 7, 2009 Svrati ponekad, 184 postova Lokacija: atar Stare Pazove Prijavi odgovor kao problematičan pu pu pu pregrizo jezik ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Mart 12, 2009 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=31632.msg467296#new PROCITAJ OVO........... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SH@NE 3 Napisano Mart 16, 2009 Svrati ponekad, 234 postova Lokacija: Novi Sad(novo naselje) Prijavi odgovor kao problematičan NIKAD NA SLJUNAK !!!!!!!!!!!!!!!!!!! PADAS PROVERENO Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6802 Napisano Mart 23, 2009 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Alkohol,"Valentino Rossi" trip a ispod dupeta makina sa vise mana nego vrlina,alkohol,ne znanje a ne priznavanje,alkohol,preceniti sopstvene i mogucnosti motocikla i jos jedna stvar zamalo da zaboravim.ALKOHOL u sebi i drugima!!!!!!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Mart 23, 2009 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ne pijem tako da alkohol nije problem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Mart 24, 2009 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan A alkohol koji su pili oni oko tebe? Džabe što ti ne piješ ako je pored tebe u saobraćaju pijan vozač u kolima. Ti nisi problem, on jeste. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Mart 24, 2009 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan golfovi dvojke i jos ako su dizel i jos ne daj boze beli.....smrt za sve u saobracaju a posebno za motoriste Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aky 254 Napisano Mart 24, 2009 Zainteresovan, 652 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW K1300R, Yamaha X max 300 Prijavi odgovor kao problematičan golfovi dvojke i jos ako su dizel i jos ne daj boze beli.....smrt za sve u saobracaju a posebno za motoriste Zasto su te toliko Golfovi ozracili??? ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...