Abi 1761 Napisano Novembar 3, 2008 Drug član, 1018 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Znam da je malo glupa tema, ali ubih se trazeci, jel znate neki sajt gde lepo pise na primer velicna 56 je za visinu od-do, tezinu od-do i sl? Ili jednostavno to je XXXL ili XL itd... ? Ako je sada iko razumeo sta sam ja uopste hteo da pitam? ;D Zapaliio sam se za neku opremu (tacnije neki komb) koji je na dobrom popustu u Louisu i narucio bih ga, a da ga posle ne bih prodavao jer dupe ne moze da mi upadne u njega ili mnogo seta oko istog jurim po netu velicine, najvise sam uspeo da ocenim iz ovoga sto su pisali u "prodajem" . Inace oko 184-185, 105kg-a... Ako neko zna neki sajt za konverzaciju velicina/brojeva ili sta god vec, znaci ce mi . Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Novembar 3, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Potrazi na Louis-ovom sajtu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1761 Napisano Novembar 3, 2008 Drug član, 1018 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Ne zezaj da ima? :-[ Ja sam onda stvarno... nisam video Trazim... tenk ju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Novembar 3, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Evo nasao sam ti: http://www.louis.de/_20aefee426721bd2fc2dcb6d24c85987d9/shop/groessen.php?GTYP=2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1761 Napisano Novembar 3, 2008 Drug član, 1018 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Uh... a ja se drndam po tamo nekim sajtovima dva dana, a svo vreme mi je ispred nosa... kada se ispaljujem, ispalim se ko covek! ;D Hvala Lalajko! Po ovome ispada otprilike 58... i tu ce nesto biti knap, a nesto malo vece ;D (ko zna kako sam se ja izmerio lol) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...