Jovan Ristic 5473 Napisano Januar 3, 2022 Ne silazi, 4888 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5555 Napisano Januar 3, 2022 Drug član, 2502 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Da se razumemo, i ja smatram da je zreo za penziju al sigurno da postoji razlog zasto on mora da ide. Vidis da i sam kaze da dakar nije ko sto je nekad bio i da mu je tesko. Mora biti lud da ide tamo da se lomi radi reda. da vas pitam, vi ste svi fini i dobri i svi bi ste odbili dobru lovu za zavrsetak dakara jer smatrate da se matori i da ima boljih? Kako da ne. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4280 Napisano Januar 3, 2022 motoras, 2470 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja necu odbiti. Meni je dosta soma evra za gorivo za sledecu sezonu. Sam finansiram sve ostalo. Cak necu ni da kukam kako je tesko. Pa isto mu dodje. Turisticki se vozimo i on i ja. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miljan_tracer 466 Napisano Januar 3, 2022 Svrati ponekad, 342 postova Lokacija: Čelarevo Motocikl: BMW 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan U berbernici će da ispriča načine finansiranja...Milane... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko 012 1030 Napisano Januar 3, 2022 Drug član, 1010 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha xtz 660 tenere Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam cini mi se vec i presao 0.1t tako da nemam nista . Jedino sto mi jos nije palo napamet da se trkam po Saudijskoj Arabiji sa mojom Tenerom , ja malo tu po nasim pescarama, malo po njivama... Послато са SM-A525F помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3273 Napisano Januar 3, 2022 Drug član, 2330 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Hehehehh pa jbg on je tako u mogućnosti! Realno vidi se po Gaboru da je umoran i da više to nije to. Nadam se da će neko drugi sledeće sezone doći na njegovo mesto. Ima čiča još dosta da ponudi kroz koučing, opet nadam se da će nekog našeg uzeti pod krilo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2454 Napisano Januar 3, 2022 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2003 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan 3. Januar Franko Piko 86. Mirjam Pol (NL) 51. Sandra Gomez (ESP) 71. Sara Garsia (ESP) 73. Audre Rosa (FR) 116. Gabor Sagmajster 127 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko81 1013 Napisano Januar 3, 2022 (promenjeno) Zainteresovan, 682 postova Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Vozi ga đed... old school Promenio Januar 4, 2022 član Marko81 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7694 Napisano Januar 3, 2022 Drug član, 2947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Jbg kad nece da smrsa malo Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7384 Napisano Januar 4, 2022 Drug član, 3075 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Ok, suština rečena. Svi se slažemo. Aj sad da se bavimo sportom. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
СајберГастарбајтер 2716 Napisano Januar 4, 2022 .., 1740 postova Prijavi odgovor kao problematičan За мало да човек настрада Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5473 Napisano Januar 4, 2022 Ne silazi, 4888 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Moramo samo za nijansu biti objektivniji. Bio je Sagmajster jedno vreme konkurentan. Završavao oko 50. pozicije što je tada bio uspeh pošto je nastupao i na starijim motorima. Ovo u poslednje 2-3 godine ne bih komentarisao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6077 Napisano Januar 4, 2022 Drug član, 4153 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan За мало да човек настрада Jebo vaki Dakar, meni osobno se zbog ove scene zgadija do riganja.Ovo sport?I ko će i kako kaznit tog maloumnog prepotentnog kretena za volanom??Gesendet von iPad mit Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5473 Napisano Januar 4, 2022 Ne silazi, 4888 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, el classico je napisao: Jebo vaki Dakar, meni osobno se zbog ove scene zgadija do riganja. Ovo sport? I ko će i kako kaznit tog maloumnog prepotentnog kretena za volanom?? Gesendet von iPad mit Tapatalk Peterhansel (ako se ne varam) pre par godina pregazio čoveka i ostavio ga da leži u vodi. Nikom ništa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5473 Napisano Januar 4, 2022 Ne silazi, 4888 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Istine radi, mislim da su ga onda finansirali gas petrol pumpe, nešto sam i nešto grad Subotica. Ne mogu da grešim dušu, sa onim što je tada raspolagao bio je sasvim dobar. Tada se još išlo Afriku i Argentinnu pa je i sama logistika bila znatno skuplja. Vidi, ja prvi podržavam to što se događa u poslednje 2-3 godine. Da ne bude da sam na njegovoj strani, samo se trudim da sagledam objektivno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7384 Napisano Januar 4, 2022 Drug član, 3075 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Malle moto i ovo su mi omiljene kategorije. True grit. https://youtu.be/TbC60wNXbaM 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5781 Napisano Januar 4, 2022 Drug član, 2018 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, tema je DAKAR 2022 , preteraste ga stvarno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7694 Napisano Januar 4, 2022 Drug član, 2947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ma nisam ja u zabludi, ja pricam sta i kako bi volio da bude, a na kraju sam o jasnio sta je realno, upravo to sto si ti sad opisao.Hocu svasta na napisem i objasnim, pa se dok razmisljam samo iznerviram, tako da ostane najsazetije. Bolje i to da nepisem al eto. Vec decenijama zatiru sve sto ima veze sa automobilizmomi guse entuzijaste sem sirove trgovine.Necu vise o politici, ovo je zadnji post na tu temo, hajmo Dakar Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6077 Napisano Januar 4, 2022 Drug član, 4153 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Peterhansel (ako se ne varam) pre par godina pregazio čoveka i ostavio ga da leži u vodi. Nikom ništa.Peterhansel vozi električnog audija.Ovoje Hilux.Poslato priko Ténéré Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vava 634 Napisano Januar 4, 2022 Zainteresovan, 530 postova Lokacija: beograd mirijevo Motocikl: 950adv 450exc Prijavi odgovor kao problematičan Zna li neko kakva su pravila po ovom pitanju, idu li neke kazne? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5781 Napisano Januar 4, 2022 Drug član, 2018 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan U komentarima na videu pise da je vozac motora nije povredjen i da je zavrsio etapu. Vozac Tojote, De Villiers se izvinio. Dobio je 5 minuta kazne na ovoj etapi. Dakar ide dalje ... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sponja 330 Napisano Januar 4, 2022 Zainteresovan, 517 postova Lokacija: Novi Sad - Zrenjanin Motocikl: KTM 1290 Super Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Zgadiste mi temu. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
СајберГастарбајтер 2716 Napisano Januar 4, 2022 (promenjeno) .., 1740 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ево новости о трећој етапи од произвођача косилица за траву И мало историје. Иако је ово већ стављано раније, ако се не варам. Promenio Januar 4, 2022 član СајберГастарбајтер 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7384 Napisano Januar 4, 2022 Drug član, 3075 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Istorija!!! Danas je etapu prvi put osvojio elektro automobil. Danas je etapu prvi put osvojio Hero. Da mi je neko pričao pre par godina rekao bi mu da promeni dilera. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5473 Napisano Januar 4, 2022 Ne silazi, 4888 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, el classico je napisao: Peterhansel vozi električnog audija. Ovoje Hilux. Napisao sam da je to bilo pre par godina, ne ove godine. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...