thelord 97 Napisano Decembar 4, 2021 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan Bajkeri su SLOZNI, bajkeri su HUMANI, ljudi sa SRCEM, dame i muskarci HRABRI, da se suoce sa izazovima drumova, pre svega PRAVEDNI i pred svima....DOBRI LJUDI. A mi, svake godine ovo i dokazujemo, okupljanjem i voznjom u zimskim uslovima ka nasim drugarima u Sremcici....... MOTO DEDA-MRAZOVI stizu 26. Decembar 2021. Važno! U dvoriste doma, moćiće da uđu samo oni koji poseduju tzv. Covid Propusnice. To su uslovi koje je propisalo Ministarstvo, a kontrolisaće ga osoblje Doma. Spremite sa da i ove godine obradujemo drugare iz "Ustanove za decu i mlade" u Sremcici, podelom paketica od njihovih MOTO DEDA MRAZOVA. Okupljanje ispred Gradske skupstine je u 10 h, tamo ce vas docekati redari sa uputstvom oko parkiranja. Molimo vas da budete pripremljeni i u Deda Mraz odelima. Satnica je sledeca: Okupljanje motociklista 10h – Plato ispred Skupštine grada Beograda 10.45h - Tradicionalno zajedničko fotografisanje 11h - Polazak organizovane kolone ka Domu u Sremčici (tradicionalna ruta) 11:30-11:45h - Dolazak u Dom u Sremčici 12:00 - 14:30h - Druzenje sa sticenicima doma Oko 14:30h - Polazak iz Sremčice ka restoranu Petica na Adi 15h - 17h - Ručak i druzenje u restoranu Sto se tice Deda Mraz odela i donacija, procedura je nepromenjena..... po preuzimanju odela, po nasim instrukcijama, donirate-ostavljate svoju donaciju, koja se koristi za kupovinu slatkisa za paketice, preporucen iznos i ove godine je 1500 dinara. Mesta na kojima mozete preuzeti odela i ostaviti donaciju, mozete naci u ovom postu. MOTOMANIA, moto radnja Bulevar Mihajla Pupina 10E lokal 16 YBC 11070 Novi Beograd 011-311-09-41 011-31-31-335 063-111-31-12 MOTO LAND Poenkareova 20 Tel. 011 2182 555 DUCATI SRBIJA - Burnout Bul.Arsenija Čarnojevića 95 Novi Beograd tel. 062774045 GARAGE MOTO SHOP Jaše Ignjatovića 28 Beograd, Voždovac 011 244 1239 063 377 491 AUTO SKOLA VIR - ZONA Jurija Gagarina 235 Novi Beograd 011-718-25-24 Drugari koji su sa prebivalistem van Beograda, mogu da uplate donaciju na ziro racun (uplatnica u prilogu), sa skeniranom ili fotkanom uplatnicom mogu da se jave meni na PP ili viber (0642130760), odelo ce ih cekati ispred skupstine. Na isti ziro racun mogu da uplate donaciju i ostali koji nece biti u prilici da prisustvuju, a zele da ucestvuju u ovoj humanitarnoj akciji. Organizovacemo pakovanje paketica i druzenje....obavesticemo vas naknadno, gde ce se to odrzati, tako da ce dobrovoljci moci blagovremeno da se prijave. Nasi drugari iz Sremcice, nas sa nestrpljenjem cekaju, potrudicemo se i ove godine da nas bude u sto vecem broju..... 25 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7684 Napisano Decembar 4, 2021 Solo Rider, 3076 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan 'Ај да повучем ногу .....видимо се Боже здрављаPoslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka 8 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3817 Napisano Decembar 4, 2021 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan Ajmo Novosađani, možemo da grupno se dogovorimo za vožnjicu do Bg (u nekoj temi). Ja uplatio, pa došao-ne došao, biće za slatkiše za drugare Thelord, cimam oko veličine i šaljem skrintoš, unapred se izvinjavam što ću te smaram, jer ideju nemam oko veličine 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7138 Napisano Decembar 4, 2021 Drug član, 2988 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Ja ako budem išao idem skuterom... (Čitaj: tocano urbano ) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 16903 Napisano Decembar 4, 2021 Integrisan, 8301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Setimo se ove godina i našeg najvećeg Deda Mraza, Lakija: Vozićemo i za njega, u toj koloni je uvek bio. 56 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
The-Dog 109 Napisano Decembar 4, 2021 U prolazu, 60 postova Lokacija: Sabac/Austria Motocikl: Z800 ; ZXR750H1 Prijavi odgovor kao problematičan Jel moguce da neko od Admina postavi paypal nalog gde bi mi koji nemamo nijednu od ponudjenih mogucnosti vas podrzali Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Angelos 81 Napisano Decembar 4, 2021 U prolazu, 81 postova Lokacija: Beograd - ČAČAČA Motocikl: Honda CB650R Prijavi odgovor kao problematičan Moze li neko da izgenerise onaj IPS pa da okaci ovde ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 16903 Napisano Decembar 4, 2021 Integrisan, 8301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo ga, IPS za brzu donaciju korišćenjem e-payment aplikacija, da ne prekucavate podatke: Generisan je na 1500 RSD. Ako želite drugu sumu, prosto nakon skeniranja izmenite. Molim vas proverite podatke nakon skeniranja, a pre klika za uplatu, generisao sam na brzinu! 2 5 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3052 Napisano Decembar 5, 2021 8-bit, 1878 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 17 sati, severian je napisao: Molim vas proverite podatke nakon skeniranja, a pre klika za uplatu, generisao sam na brzinu! Radi, dobri su podaci Samo sam morao da otvorim na računaru, pa skeniram telefonom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thelord 97 Napisano Decembar 7, 2021 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan On 4.12.2021. at 23:14, The-Dog je napisao: Jel moguce da neko od Admina postavi paypal nalog gde bi mi koji nemamo nijednu od ponudjenih mogucnosti vas podrzali Mislim da je jednostavnije neki transfer novca tipa Western Union, javi se na pp Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
badzabajker 87 Napisano Decembar 8, 2021 Svrati ponekad, 243 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GPZ 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Samo da razjasnim, na FB ima event dedamrazova Apostola koji su iz NS, to nema veze sa ovim, pošto vidim dosta ljudi iz BG da se prijavljuju ?!Sent from my M2101K6G using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tatinacerka 198 Napisano Decembar 9, 2021 U prolazu, 9 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Longija Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam nova na forumu, ali znam da su ranije organizovane zurke... Pa bih da pitam da li ce biti i ove godine? Pitam zbog cele situacije. Znam da je tata obozavao ta vasa druzenja. Veliki poljubac za velike ljude Sent from my SNE-LX1 using Tapatalk 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Decembar 9, 2021 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam nova na forumu, ali znam da su ranije organizovane zurke... Pa bih da pitam da li ce biti i ove godine? Pitam zbog cele situacije. Znam da je tata obozavao ta vasa druzenja. Veliki poljubac za velike ljude Sent from my SNE-LX1 using TapatalkTako je, bio je uvek raspoložen za sva druženja. Uvek veseo i vedar. Svi bi se zabrinuli ako ga vidimo bez osmeha na licu, a to se retko dešavalo. A da se nadovežem na pitanje, da li će biti i tombole?Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thelord 97 Napisano Decembar 10, 2021 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan Zurke i tombole ove godine nece biti jer je to bilo tesko za planiranje zbog epidemioloske situacije koja je u prethodnom periodu bila losa. Sesni smo mi bili i tada da se zurke desavaju po gradu itd, ali smatrali smo da nije odgovorno praviti tako veliku guzvu u zatvorenom prostoru. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tatinacerka 198 Napisano Decembar 10, 2021 U prolazu, 9 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Longija Prijavi odgovor kao problematičan Zurke i tombole ove godine nece biti jer je to bilo tesko za planiranje zbog epidemioloske situacije koja je u prethodnom periodu bila losa. Sesni smo mi bili i tada da se zurke desavaju po gradu itd, ali smatrali smo da nije odgovorno praviti tako veliku guzvu u zatvorenom prostoru.Naravno, ja sam na prvoj liniji sve znam, zato i pitam Sent from my SNE-LX1 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7138 Napisano Decembar 10, 2021 (promenjeno) Drug član, 2988 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan On 12/8/2021 at 8:17 AM, badzabajker said: Samo da razjasnim, na FB ima event dedamrazova Apostola koji su iz NS, to nema veze sa ovim, pošto vidim dosta ljudi iz BG da se prijavljuju ?! Sent from my M2101K6G using Tapatalk Nema tema na BJB za NS? Nemam FB niti me zanima da ga imam ikad. Promenio Decembar 10, 2021 član Andrej_Hotstepper 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djuraz 214 Napisano Decembar 11, 2021 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha FZ8-SA Prijavi odgovor kao problematičan Vidimo se 26-og. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8009 Napisano Decembar 11, 2021 Drug član, 1699 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan On 10.12.2021. at 16:48, Andrej_Hotstepper je napisao: Nema tema na BJB za NS? Nemam FB niti me zanima da ga imam ikad. Nemam ni ja, ali sam pročitao na sajtu Apostola da će akcija biti organizovana 26.12.: u 10h okupljanje na platou ispred Spensa, zatim se ide do Dečje bolnice, Svratišta, Sigurne kuće i, na kraju, Centar grada. PS: bilo bi lepo da neko od organizatora otvori posebnu temu o novosadskim moto deda- mrazovima... 2 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaniloZ 0 Napisano Decembar 13, 2021 U prolazu, 20 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000R (2017) Prijavi odgovor kao problematičan Mogu samo da pitam sta znaci ovo za propusnice kad koliko ja znam, te gluposti su samo potrebne u ugostiteljskim objektima posle 20h (ako se nije nesto promenilo)? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 1857 Napisano Decembar 13, 2021 Drug član, 1115 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Mogu samo da pitam sta znaci ovo za propusnice kad koliko ja znam, te gluposti su samo potrebne u ugostiteljskim objektima posle 20h (ako se nije nesto promenilo)?Akcija je humanitarnog karaktera i ide se u dom za decu ometenu u razvoju.Sa obzirom na to da su veoma ranjiva kategorija, tj zdravstveno ugrozeni, smatram da je ovakav vid prevencije od strane organizatora vise nego potreban i veoma razuman.Ja podrzavam!Sent from my iPhone using Tapatalk 12 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borzegi 255 Napisano Decembar 13, 2021 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: RD07 '93., šareno govedo.. Prijavi odgovor kao problematičan Mogu samo da pitam sta znaci ovo za propusnice kad koliko ja znam, te gluposti su samo potrebne u ugostiteljskim objektima posle 20h (ako se nije nesto promenilo)?To je u principu razumljivo za sam ulazak u dvoriste doma i druzenje sa sticenicima istog. Prosle godine (ili je to bilo vec pre dve, poremecen mi je prostor-vreme kontinuum) uslo je samo 6 ljudi koji su dodatno radili PCR test i to je posebno dogovoreno sa upravom doma.Oni koji nemaju propusnice ce biti deo povorke i druzenja donde, posle kud koji mili moji..Pokloni ce biti podeljeni, bice dovoljno deda mrazova i mrazica unutra, sto je u principu i poenta..Ja takodje nemam sertifikat tako da prepustam ostalima da uvesele drugare iz Sremcice.Naravno, ovo je samo moje vidjenje stvari Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk 3 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
korniSh1 363 Napisano Decembar 13, 2021 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Podrzacemo kao i obicno. Ako bude lepo vreme, vidimo se ispred skupistine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Decembar 13, 2021 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Podrzacemo kao i obicno. Ako bude lepo vreme, vidimo se ispred skupistine. Proleće sigurno neće biti! Ajde ajde prošetaj po zimi, lep si dečko pa da te vidimo!Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7138 Napisano Decembar 13, 2021 Drug član, 2988 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Jednom sam u životu bio toliko lud da idem na deda mrazove u snežnu mećavu. Od nas petorice, trojica nismo pali. Ja ne znam ni sam kako, umalo sam pao 5x za tih par km... Nikad više. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thelord 97 Napisano Decembar 13, 2021 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, Andrej_Hotstepper je napisao: Jednom sam u životu bio toliko lud da idem na deda mrazove u snežnu mećavu. Od nas petorice, trojica nismo pali. Ja ne znam ni sam kako, umalo sam pao 5x za tih par km... Nikad više. Ko se ne oseca sposobno i bezbedno svakako ne treba da rizikuje. Ne dolazenje motorom takodje ne treba da bude prepreka da se uplati donacija i razvuce osmeh na decjem licu. 8 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...