Jump to content

Moto Zajednica

X-Lite X-802

Recommended Posts

• Ne silazi, 5815 postova
  • Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24

Još jedna moćna kaciga ;D

Jorge Lorenzo

big_xlite_x802_lorenzo_2009_1.jpg

big_xlite_x802_lorenzo_2009_2.jpg

Carlos Checa

big_xlite_x802_checa1.jpg

big_xlite_x802_checa2.jpgž

big_xlite_x802_checa3.jpg

big_xlite_x802_checa4.jpg

Marco Melandri

big_xlite_x802_melandri1.jpg

big_xlite_x802_melandri2.jpg

MotoGP

big_xlite_x802_motogp1.jpg

big_xlite_x802_motogp2.jpg

Casey Stoner

big_xlite_x802_stoner1.jpg

big_xlite_x802_stoner2.jpg

Obična

big_x802_front_grigio_1.jpg

big_x802_front_grigio_2.jpg

big_x802_front_grigio_3.jpg

Nova linija X-Lite X-802 se proizvodi u tri veličine školjke, XS/S, M/L, XL/XXL, ima povećan vizir sa drugačijim sistemom otvaranja, Nolanovu antifog tehnologiju i aerodinamični spojler na zadnjem delu sa dve pozicije za namenjene različitim stilovima vožnje. Unutrašnjost je izrađena od Unitherm materijala sa elastičnim mikrofiberom, tako da je omogućeno disanje i brže sušenje. Postoje i tri veličine padova za obraze.

Izvor

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 2110 postova
  • Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N

X 801 RR je po mom misljenju (i za moj oblik glave) bila najbolja kaciga na svetu! Samo sto nisam mogao da je nadjem gde da je kupim (kod naseg "distributera" se ceka 6 meseci!  >:() A cena je oko 600e...  Nadam se da je ova samo bolja od prethodnika...

• Zainteresovan, 573 postova
  • Motocikl: SKUTERAŠ :)

X 801 RR je po mom misljenju (i za moj oblik glave) bila najbolja kaciga na svetu! Samo sto nisam mogao da je nadjem gde da je kupim (kod naseg "distributera" se ceka 6 meseci!  >:() A cena je oko 600e...  Nadam se da je ova samo bolja od prethodnika...

Meni su telefonom rekli da imaju, cak sam i poneo tih 600e, da bi saznao da nemaju ni jedan jedini primerak, u bilo kojoj velicini :D

Odlicna kaciga, do skoro je mogla povoljno da se kupi u Hrvatskoj, cak sam i razmisljao da skoknem do tamo :)

• Drug član, 2110 postova
  • Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N

Meni su telefonom rekli da imaju, cak sam i poneo tih 600e, da bi saznao da nemaju ni jedan jedini primerak, u bilo kojoj velicini :D

Odlicna kaciga, do skoro je mogla povoljno da se kupi u Hrvatskoj, cak sam i razmisljao da skoknem do tamo :)

Ja sam je probao na sajmu, al boja bila neka ubi boze, da su imali drugu nategao bih se nekako za lovu... (jebes bubreg, zive ljudi i sa jednim!  ;D)

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja