acim 766 Napisano Octobar 29, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Još jedna moćna kaciga ;D Jorge Lorenzo Carlos Checa ž Marco Melandri MotoGP Casey Stoner Obična Nova linija X-Lite X-802 se proizvodi u tri veličine školjke, XS/S, M/L, XL/XXL, ima povećan vizir sa drugačijim sistemom otvaranja, Nolanovu antifog tehnologiju i aerodinamični spojler na zadnjem delu sa dve pozicije za namenjene različitim stilovima vožnje. Unutrašnjost je izrađena od Unitherm materijala sa elastičnim mikrofiberom, tako da je omogućeno disanje i brže sušenje. Postoje i tri veličine padova za obraze. Izvor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Octobar 29, 2008 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan i koliko kosta tako mocna kaciga? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano Octobar 29, 2008 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan X 801 RR je po mom misljenju (i za moj oblik glave) bila najbolja kaciga na svetu! Samo sto nisam mogao da je nadjem gde da je kupim (kod naseg "distributera" se ceka 6 meseci! ) A cena je oko 600e... Nadam se da je ova samo bolja od prethodnika... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gio 140 Napisano Octobar 29, 2008 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: New Now City Motocikl: Suzuki SV 650 s k1 Prijavi odgovor kao problematičan Ova Lorenzova replica mi je perverzija... al brate.. 600 e... ko pola mog motora :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Octobar 29, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan To je vrh Nolanove ponude, Arai i Shoei koštaju po 800-1000€. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gio 140 Napisano Octobar 30, 2008 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: New Now City Motocikl: Suzuki SV 650 s k1 Prijavi odgovor kao problematičan Ma sve ja to znam.. Samo pricham u ime svoje finansijske situacije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zzz 189 Napisano Octobar 30, 2008 Zainteresovan, 573 postova Lokacija: bgd Motocikl: SKUTERAŠ :) Prijavi odgovor kao problematičan X 801 RR je po mom misljenju (i za moj oblik glave) bila najbolja kaciga na svetu! Samo sto nisam mogao da je nadjem gde da je kupim (kod naseg "distributera" se ceka 6 meseci! ) A cena je oko 600e... Nadam se da je ova samo bolja od prethodnika... Meni su telefonom rekli da imaju, cak sam i poneo tih 600e, da bi saznao da nemaju ni jedan jedini primerak, u bilo kojoj velicini Odlicna kaciga, do skoro je mogla povoljno da se kupi u Hrvatskoj, cak sam i razmisljao da skoknem do tamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano Octobar 30, 2008 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan X 801 RR je po mom misljenju (i za moj oblik glave) bila najbolja kaciga na svetu! Samo sto nisam mogao da je nadjem gde da je kupim (kod naseg "distributera" se ceka 6 meseci! ) A cena je oko 600e... Nadam se da je ova samo bolja od prethodnika... Meni su telefonom rekli da imaju, cak sam i poneo tih 600e, da bi saznao da nemaju ni jedan jedini primerak, u bilo kojoj velicini Odlicna kaciga, do skoro je mogla povoljno da se kupi u Hrvatskoj, cak sam i razmisljao da skoknem do tamo Ja sam je probao na sajmu, al boja bila neka ubi boze, da su imali drugu nategao bih se nekako za lovu... (jebes bubreg, zive ljudi i sa jednim! ;D) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Octobar 30, 2008 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan koliko para toliko muzike, mada po slikama bih rekao da su strava Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano Novembar 1, 2008 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Sve su mi OK, Chekina mi je najlepsa. A Lorenzova mi je malo bzvz, zbog onih jagoda :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gio 140 Napisano Novembar 2, 2008 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: New Now City Motocikl: Suzuki SV 650 s k1 Prijavi odgovor kao problematičan Meni je ta bash kul jer mi je nekako shik.. a verujem da se i curicama svidja ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...