YOman 109 Napisano Octobar 29, 2008 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Licho smatram da moto susret ne treba praviti po svaku cenu...a dobrar skup mozze napraviti harizmatichni pojedinac ili grupa koja ima viziju drugachijeg. A povracam na termine "uzvratna poseta" i "odlazimo da isposhtujemo".....gospode Bozze! Stvari treba postaviti na svoje mesto. Naravno, da ako ti je bilo lepo na nekom skupu i ako si se lepo druzzio sa domacinima, pa valjda je za ochekivati da se druzzenje ponovi...a ovo 'isposhtovavanje"....uhhh Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Octobar 29, 2008 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan Licho smatram da moto susret ne treba praviti po svaku cenu...a dobrar skup mozze napraviti harizmatichni pojedinac ili grupa koja ima viziju drugachijeg. A povracam na termine "uzvratna poseta" i "odlazimo da isposhtujemo".....gospode Bozze! Stvari treba postaviti na svoje mesto. Naravno, da ako ti je bilo lepo na nekom skupu i ako si se lepo druzzio sa domacinima, pa valjda je za ochekivati da se druzzenje ponovi...a ovo 'isposhtovavanje"....uhhh Pa povracaj slobodno ali nemoj po necijem postu nego idi na za to predvidjeno mesto .Koja glupost jbt. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Octobar 29, 2008 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Vidi Pite....bez ikakve zzelje da se konfrontiram sa tobom( a mogao bih), mogao bi da napishesh shta je konkretno za tebe glupos'. Ja sam rekao na je to moje lichno mishljenje, a forumi i postoje da bi se tako neshto raspravljalo....ako treba samo da se vredjamo, a bez konkretnih chinjenica i predloga, onda ovo sve nema smisla. Pa sad biraj, ili prepravi svoj post u konstruktivan ili ce biti obrisan kao beskoristan. Uostalom kao i ovaj moj. Uostalom, nisam se ispovracao ni pochijem postu, niti sam bilo koga quotovao(a mogao sam-opet), nego sam iskomentarisao terminologiju na sebi svojsten nachin. To shto si se bash ti nashao uvedjenim, malo vishe govori o tebi samom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Octobar 29, 2008 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan Vidi Pite....bez ikakve zzelje da se konfrontiram sa tobom( a mogao bih), mogao bi da napishesh shta je konkretno za tebe glupos'. Ja sam rekao na je to moje lichno mishljenje, a forumi i postoje da bi se tako neshto raspravljalo....ako treba samo da se vredjamo, a bez konkretnih chinjenica i predloga, onda ovo sve nema smisla. Pa sad biraj, ili prepravi svoj post u konstruktivan ili ce biti obrisan kao beskoristan. Uostalom kao i ovaj moj. Uostalom, nisam se ispovracao ni pochijem postu, niti sam bilo koga quotovao(a mogao sam-opet), nego sam iskomentarisao terminologiju na sebi svojsten nachin. To shto si se bash ti nashao uvedjenim, malo vishe govori o tebi samom. Glupost je sto se tebi povraca ako nekome treba uzvratiti posetu i ne vidim sta je u tome lose ,a ti si direktno ispod mog posta dobio nagon za povracanjem a vezano za uzvratnu posetu tako da ako ga obrises mnogo me boli uvo i uopste se necu uzrujati zbog toga jer sta ako se ja ne slazem sa tobom sad treba da povracam po tvojkim postovima ,drugi put izberi malo manje uvredljiv izraz od povracanja i nema problema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Head 27 Napisano Octobar 29, 2008 Svrati ponekad, 306 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bio, pogledao, procitao ! Zakljucak - I kratko taj MAS mi deluje poprilicno konfuzno i dezorganizovano ! Takodje sam saznao da je osnovan i neki VAM , Zivim u N. Sadu, vozim motor vec tridesetak godina, druzim se sa motorciklistima i sad prvi put cujem za taj VAM . Toliko. Svaka cast Laki.Svaka ti je ka u vladike! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejansd 2 Napisano Octobar 29, 2008 U prolazu, 99 postova Lokacija: smederevo Prijavi odgovor kao problematičan Bio, pogledao, procitao ! Zakljucak - I kratko taj MAS mi deluje poprilicno konfuzno i dezorganizovano ! Takodje sam saznao da je osnovan i neki VAM , Zivim u N. Sadu, vozim motor vec tridesetak godina, druzim se sa motorciklistima i sad prvi put cujem za taj VAM . Toliko. pa pitaj tvoje novosadjane ko je i zasto i kako osnovao VAM a drugo opet vi novosadjani ste poznati kako posecujete skupove ja licno sam bio i prosle i ove godine u ns.a da nisam video nijednog clana kluba iz ns da je dosao u smederevo a da nepricam dalje uglavnom 80% skupova sam obisao toliko o postovanju i uzvracenim posetama (sremska mitrovica,sabac,indjija,zrenjanin,debeljaca,vrsac,b.crkva. pancevo,muzlja,ako nisam ja stigao ljudi iz mog kluba jesu pa u svakom slucaju mi smo ispostovali skoro svaki klub a kako nam je uzvraceno svaka cast debeljaci,pancevu,vrscu,zrenjaninu muzlji i tako a ovi toboze veliki klubovi hvala i njima pokazali su da je interes a ne druzenje na prvom mestu ako moj post nije adekvatan obrisite ali je to cela istina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Octobar 29, 2008 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Adekvatan je i u tome i lezzi moja poenta! Vidi Pite....bez ikakve zzelje da se konfrontiram sa tobom( a mogao bih), mogao bi da napishesh shta je konkretno za tebe glupos'. Ja sam rekao na je to moje lichno mishljenje, a forumi i postoje da bi se tako neshto raspravljalo....ako treba samo da se vredjamo, a bez konkretnih chinjenica i predloga, onda ovo sve nema smisla. Pa sad biraj, ili prepravi svoj post u konstruktivan ili ce biti obrisan kao beskoristan. Uostalom kao i ovaj moj. Uostalom, nisam se ispovracao ni pochijem postu, niti sam bilo koga quotovao(a mogao sam-opet), nego sam iskomentarisao terminologiju na sebi svojsten nachin. To shto si se bash ti nashao uvedjenim, malo vishe govori o tebi samom. Glupost je sto se tebi povraca ako nekome treba uzvratiti posetu i ne vidim sta je u tome lose ,a ti si direktno ispod mog posta dobio nagon za povracanjem a vezano za uzvratnu posetu tako da ako ga obrises mnogo me boli uvo i uopste se necu uzrujati zbog toga jer sta ako se ja ne slazem sa tobom sad treba da povracam po tvojkim postovima ,drugi put izberi malo manje uvredljiv izraz od povracanja i nema problema. Opet zamena teza.... ...i to prilichno zlonamerna! Ja ni u jednom trenutku nisam rekao da je loshe da se 'uzvrati poseta' nego da je u praksi chista demagogija! A tebi ako je do fajta, idi na CS ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Octobar 29, 2008 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Nisam nasao tu pricu , daj link da procitam. imas nekoliko takvih tema gdje se spominje djelovanje MAS-a,njihova skupstina,clanarine i slicne stvari na 7,8,9 stranici u "Moto Skupovi" Hvala - pogledacu ! Bio, pogledao, procitao ! Zakljucak - I kratko taj MAS mi deluje poprilicno konfuzno i dezorganizovano ! Takodje sam saznao da je osnovan i neki VAM , Zivim u N. Sadu, vozim motor vec tridesetak godina, druzim se sa motorciklistima i sad prvi put cujem za taj VAM . Toliko. pa pitaj tvoje novosadjane ko je i zasto i kako osnovao VAM a drugo opet vi novosadjani ste poznati kako posecujete skupove ja licno sam bio i prosle i ove godine u ns.a da nisam video nijednog clana kluba iz ns da je dosao u smederevo a da nepricam dalje uglavnom 80% skupova sam obisao toliko o postovanju i uzvracenim posetama (sremska mitrovica,sabac,indjija,zrenjanin,debeljaca,vrsac,b.crkva. pancevo,muzlja,ako nisam ja stigao ljudi iz mog kluba jesu pa u svakom slucaju mi smo ispostovali skoro svaki klub a kako nam je uzvraceno svaka cast debeljaci,pancevu,vrscu,zrenjaninu muzlji i tako a ovi toboze veliki klubovi hvala i njima pokazali su da je interes a ne druzenje na prvom mestu ako moj post nije adekvatan obrisite ali je to cela istina Da si pogledao sve moje postove - uvideo bi i sam da sam za taj " VAM " saznao tek ovde kad mi je Sasa umag ukazao gde da pogledam . Na skupove idem od 1981 ( Fim reli - Vrnjacka Banja ) pa na ovamo ! Do 1990 godine sam isao na sve skupove u nasoj zemlji ( bivsa SFRJ ), i tada ih je bilo samo pet : Osijek, Varazdin, Brcko, Bijeljina i Tuzla. Sad ima nekih tridesetak skupova, pa nemam ni toliko vremena ni novca da ih sve obidjem. Da bih otisao na neki skup nije mi potrebno da budem clan nekog kluba. Od ovih skupova koje si pomenuo bio sam : Sr Mitrovica, Sabac, Indjija, a bio sam i u Uzicu, Cacku, svratio i do Smederevske Palanke kad sam isao na skup MZ-a u Milivsku klisuru kod Despotovca. Za ostale skupove koje si nabrojao znam da je islo dosta ljudi iz N. Sada, a takodje znam da ih je dosta islo i u Pulu na moto skup, i jos po negde. Na skupove idem da se provedem, upoznam i druzim sa ljudima. Nikad nisam brojao koliko ljudi je iz kog grada ili kluba doslo na skup . A ako neko na skupu napravi neku incidentnu situaciju onda sm gledao i iz kog je grada, i iz kog je kluba. Mozda nas zato retko primecuju, jer smo uglavnom mirni i fini ljudi ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Head 27 Napisano Octobar 29, 2008 Svrati ponekad, 306 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zaboravio si da im kazes da ja jesam fin, ali nisam miran. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Octobar 29, 2008 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Bio, pogledao, procitao ! Zakljucak - I kratko taj MAS mi deluje poprilicno konfuzno i dezorganizovano ! Takodje sam saznao da je osnovan i neki VAM , Zivim u N. Sadu, vozim motor vec tridesetak godina, druzim se sa motorciklistima i sad prvi put cujem za taj VAM . Toliko. pa pitaj tvoje novosadjane ko je i zasto i kako osnovao VAM a drugo opet vi novosadjani ste poznati kako posecujete skupove ja licno sam bio i prosle i ove godine u ns.a da nisam video nijednog clana kluba iz ns da je dosao u smederevo a da nepricam dalje uglavnom 80% skupova sam obisao toliko o postovanju i uzvracenim posetama (sremska mitrovica,sabac,indjija,zrenjanin,debeljaca,vrsac,b.crkva. pancevo,muzlja,ako nisam ja stigao ljudi iz mog kluba jesu pa u svakom slucaju mi smo ispostovali skoro svaki klub a kako nam je uzvraceno svaka cast debeljaci,pancevu,vrscu,zrenjaninu muzlji i tako a ovi toboze veliki klubovi hvala i njima pokazali su da je interes a ne druzenje na prvom mestu ako moj post nije adekvatan obrisite ali je to cela istina Onaj prethodni post sam napisao zato sto sam bio prozvan. Ovaj pisem samo iz jednog razloga - potpuno si promasio temu, tema je : Organizacija prvog moto skupa... MAS, DA ili NE . Ako zelis da pises o ovome sto si meni pisao - otvori novu temu na primer : Da li uzvracate posete moto klubovima koji dodju kod vas. Ovako mi deluje bezveze, prozivas me za nesto o cemu i ne pisemo u ovoj temi ! Toliko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vudu 6 Napisano Octobar 30, 2008 U prolazu, 96 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Bio, pogledao, procitao ! Zakljucak - I kratko taj MAS mi deluje poprilicno konfuzno i dezorganizovano ! Takodje sam saznao da je osnovan i neki VAM , Zivim u N. Sadu, vozim motor vec tridesetak godina, druzim se sa motorciklistima i sad prvi put cujem za taj VAM . Toliko. Bravo majstore! Samo citajuci jednu temu na forumu,ti si uspeo da doneses zakljucak! :o Nadam se da si usput zakljucio,da masa ljudi koji su pisali u toj temi,nema blage veze o cemu se radi,ali vole da pisu kao uostalom i u mnogim drugim temama Sto se tice mojih drugova Yoman-a,pit-a,dejanasd...Kad vidim da se medjusobmo ili sa drugima "sukobljavaju",nisam ni malo zabrinut,jer znam da ce sledece godine imati vise prilika da se sretnu i razjasne neke stvari.Zasto?Pa zato sto se mnooogo voze i nema sanse da se vise puta ne sretnu,a onda su okolnosti razmene misljenja potpuno drugacije!!! Mnogo sam vise zabrinut za one koji se mnooogo voze, al' po tastaturi,a sa tastaturom je mnogo teze izgladiti odnose I za sam kraj! Ne znam ni koji mi je ku*ac trebalo da pisem u temi ciji naslov nisam dobro procitao ??? Kakve uopste veze ima "ORGANIZACIJA PRVOG MOTO SKUPA" i "MAS,DA ILI NE" ? Apsolutno nikakve!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Octobar 30, 2008 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan Bio, pogledao, procitao ! Zakljucak - I kratko taj MAS mi deluje poprilicno konfuzno i dezorganizovano ! Takodje sam saznao da je osnovan i neki VAM , Zivim u N. Sadu, vozim motor vec tridesetak godina, druzim se sa motorciklistima i sad prvi put cujem za taj VAM . Toliko. Bravo majstore! Samo citajuci jednu temu na forumu,ti si uspeo da doneses zakljucak! :o Nadam se da si usput zakljucio,da masa ljudi koji su pisali u toj temi,nema blage veze o cemu se radi,ali vole da pisu kao uostalom i u mnogim drugim temama Sto se tice mojih drugova Yoman-a,pit-a,dejanasd...Kad vidim da se medjusobmo ili sa drugima "sukobljavaju",nisam ni malo zabrinut,jer znam da ce sledece godine imati vise prilika da se sretnu i razjasne neke stvari.Zasto?Pa zato sto se mnooogo voze i nema sanse da se vise puta ne sretnu,a onda su okolnosti razmene misljenja potpuno drugacije!!! Mnogo sam vise zabrinut za one koji se mnooogo voze, al' po tastaturi,a sa tastaturom je mnogo teze izgladiti odnose I za sam kraj! Ne znam ni koji mi je ku*ac trebalo da pisem u temi ciji naslov nisam dobro procitao ??? Kakve uopste veze ima "ORGANIZACIJA PRVOG MOTO SKUPA" i "MAS,DA ILI NE" ? Apsolutno nikakve!!! Tacno tako a kad se vidimo ja, ti, YO i ostali ima se napijemo pa opet od price nista al ko zna asto je to dobro ako ste me razumeli sta sam hteo da kazem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Octobar 30, 2008 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Kakve uopste veze ima "ORGANIZACIJA PRVOG MOTO SKUPA" i "MAS,DA ILI NE" ? Apsolutno nikakve!!! Tu si u pravu, al tema je postavljena takva - kakva je, coveka je to interesovalo, verovatno je cuo svakakve price, pa resio da izbistri to sto je cuo, i da cuje misljenja i drugih. E sad na nama je da li cemo se ukljuciti u diskusiju ili ne. Ako se vec ukljucujemo - smatram da je red i da diskutujemo u okviru zadate teme, a svako ko zeli da diskutuje o necem drugom moze da otvori temu o " tom necem drugom " , pa onda ko misli da ima nesto da kaze o tome - neka kaze, al opet u okviru te teme ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 51 Napisano Octobar 30, 2008 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam puno toga da kažem ali uzdržaću se od komentare, jer će drugovi "članovi MK i MC" i "gospoda organizatori" da opletu po postovima, kao i uvek kada misle da su im prava (čitaj: umišljaji) ugrožena. A za MAS i dalje mislim da je odlična ideja koja je loše interpretirana, od strane gorepomenutih "članova" i "organitatora", kao i gomila drugih dobrih ideja. parafraziraću: MAS je prelazak iz haosa motorciklizma u bezvlašće motorciklizma, i služi da bi se neki ljudi obogatili (nažalost ni oni se neće obogatiti) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejansd 2 Napisano Octobar 30, 2008 U prolazu, 99 postova Lokacija: smederevo Prijavi odgovor kao problematičan Kakve uopste veze ima "ORGANIZACIJA PRVOG MOTO SKUPA" i "MAS,DA ILI NE" ? Apsolutno nikakve!!! Tu si u pravu, al tema je postavljena takva - kakva je, coveka je to interesovalo, verovatno je cuo svakakve price, pa resio da izbistri to sto je cuo, i da cuje misljenja i drugih. E sad na nama je da li cemo se ukljuciti u diskusiju ili ne. Ako se vec ukljucujemo - smatram da je red i da diskutujemo u okviru zadate teme, a svako ko zeli da diskutuje o necem drugom moze da otvori temu o " tom necem drugom " , pa onda ko misli da ima nesto da kaze o tome - neka kaze, al opet u okviru te teme ! ja ne znam zasto si se nasAo prozvan samo sam ti rekao da pitas koga treba .... Post editovan zbog ne potrebnog vokabulara by YO Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Octobar 30, 2008 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Bio, pogledao, procitao ! Zakljucak - I kratko taj MAS mi deluje poprilicno konfuzno i dezorganizovano ! Takodje sam saznao da je osnovan i neki VAM , Zivim u N. Sadu, vozim motor vec tridesetak godina, druzim se sa motorciklistima i sad prvi put cujem za taj VAM . Toliko. pa pitaj tvoje novosadjane ko je i zasto i kako osnovao VAM a drugo opet vi novosadjani ste poznati kako posecujete skupove ja licno sam bio i prosle i ove godine u ns.a da nisam video nijednog clana kluba iz ns da je dosao u smederevo a da nepricam dalje uglavnom 80% skupova sam obisao toliko o postovanju i uzvracenim posetama (sremska mitrovica,sabac,indjija,zrenjanin,debeljaca,vrsac,b.crkva. pancevo,muzlja,ako nisam ja stigao ljudi iz mog kluba jesu pa u svakom slucaju mi smo ispostovali skoro svaki klub a kako nam je uzvraceno svaka cast debeljaci,pancevu,vrscu,zrenjaninu muzlji i tako a ovi toboze veliki klubovi hvala i njima pokazali su da je interes a ne druzenje na prvom mestu ako moj post nije adekvatan obrisite ali je to cela istina Evo zasto sam se osetio prozvanim ! 1. Citirao si mene, i zapoceo pricu o uzvracivanju poseta, a to zaista nije u okviru ove teme. 2. U Novom Sadu postoji desetak moto klubova , a ima jos vise motorciklista koji nisu clanovi ni jednog od tih klubova, a opet idu po moto susretima. Nemoj sve trpati u isti kos . Nisam ni admin, ni moderator, a mislim da nisam bio ni bezobrazan. Al eto bi sta bi. Nek i admini i moderatori sve procitaju, pa ako utvrde da sam bio bezobrazan ja cu se javno izviniti . Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Octobar 30, 2008 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, ja ovde stvarno ne vidim materijala za raspravu. Kao shto je tachno da moto populaciju u nas ne chine samo moto klubovi, tako je i tachno da Vam(ko god to bio ) nije tema. Drzzite se teme. Voleo bih da chujem neke ljude bliske Masu oko onih pitanja koja su direktno postavljena, jer ni meni nije kristalno jasno kako funkcionishu i koje su tezznje i smernice u Masu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 51 Napisano Octobar 31, 2008 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, ja ovde stvarno ne vidim materijala za raspravu. Kao shto je tachno da moto populaciju u nas ne chine samo moto klubovi, tako je i tachno da Vam(ko god to bio ) nije tema. Drzzite se teme. Voleo bih da chujem neke ljude bliske Masu oko onih pitanja koja su direktno postavljena, jer ni meni nije kristalno jasno kako funkcionishu i koje su tezznje i smernice u Masu. Mislim da to ni sam bog ne zna, a bigami ni oni. Mislim da je priča o težnjama i smernicama MASa urbana legenda, odnosno kod njih te stvari ne postoje. Jedna funkcija te fantomske organizacije (stvorene da ujedini moto klubove i motorcikliste uopšte) je da pokuša da odredi kada ko pravi žurke (koje nazivaju skupovima) i skuplja članarinu (za koju niko ne zna na šta se troši).Pošto vidim da je kalendar pretrpan, predpostavljam da samo sastavljaju listu želja , kada bi ko hteo nešto da pravi, i to menjaju u toku sezone ako se neko predomisli ili posvadja unutar organizacije. Tako ćemo biti zauvek uskraćeni za informaciju o nameni MAS-a, ili što bi jedan moj prijatelj rekao," ODE MAS U PROPAS " Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada R1 0 Napisano Octobar 31, 2008 U prolazu, 17 postova Lokacija: Beograd-Karaburma Prijavi odgovor kao problematičan MAS ostade sve ostalo propade, sto kaze jedan moj drug. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejansd 2 Napisano Octobar 31, 2008 U prolazu, 99 postova Lokacija: smederevo Prijavi odgovor kao problematičan zanimljivo je koliko ljudi mogu da kritikuju i da se prave pametni a ako vec jesu zasto to nepodele sa ostalima pa daju neki konstruktivni predlog pa da krenemo na bolje ja licno sam za svaki pametan predlog ako je neko kritikovao MAS ja jesam ,to mozete da procitate i na ovom i na MAS-ovom forumu ali krenulo je da se nesto radi ,i dalje sam tu za sada ih podrzavam ,nije sve idealno ali ako se klubovi clanice potrude da se malo vise angazuju mislim da ce i MAS poboljsati rad ovim nemislim na nikog licno da se neko ne nadje prozvan vec mislim da je vreme da pomognemo svi da ujedinimo sve klubove (bili oni u MAS-u ili ne) da napravimo nesto za nas motoriste a ne da razliku u misljenjima pretvaramo u prepucavanja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 51 Napisano Octobar 31, 2008 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan zanimljivo je koliko ljudi mogu da kritikuju i da se prave pametni a ako vec jesu zasto to nepodele sa ostalima pa daju neki konstruktivni predlog pa da krenemo na bolje ja licno sam za svaki pametan predlog ako je neko kritikovao MAS ja jesam ,to mozete da procitate i na ovom i na MAS-ovom forumu ali krenulo je da se nesto radi ,i dalje sam tu za sada ih podrzavam ,nije sve idealno ali ako se klubovi clanice potrude da se malo vise angazuju mislim da ce i MAS poboljsati rad ovim nemislim na nikog licno da se neko ne nadje prozvan vec mislim da je vreme da pomognemo svi da ujedinimo sve klubove (bili oni u MAS-u ili ne) da napravimo nesto za nas motoriste a ne da razliku u misljenjima pretvaramo u prepucavanja 1. MAS dovoljno dugo postoji da je već trebao nešto da uradi, a ne da počne da radi 2. ujedinjenje klubova nije cilj masa, jer da je to cilj, na ledjima bi svi davno nosili MAS SRBIJA 3. Zašto misliš da je prepucavanje svaka razmena mišljenja (liči mi na onu "nemoj da filozofiraš", a toliko puta sam im objašnjavao značenje te reči) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Novembar 1, 2008 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Evo nesto konstruktivno: Da bi doslo do nekog ujedinjenja klubova - prvo moraju da se napisu i neka pravila o tome : ko, sta, kad, kako, gde i slicno . Da bi se napisala ta pravila, prvo moraju da se ujedine clanovi klubova u samim klubovima, a opet da bi se ti clanovi ujedinili - ti isti klubovi moraju da propisu isto neka klupska pravila, i naravno da ih se pridrzavaju . Pre tridesetak godina sam otisao da se uclanim u jedan klub ( nema veze sa motorima i motorciklizmom ) , i prvo sto mi se desilo kad sam tamo dosao je bilo to da su mi dali pravilnik kluba i rekli : Procitaj ga dobro dva tri puta, ako ti nesto nije jasno - pitaj, idi kuci prespavaj i dobro razmisli i ako mislis da mozes tog da se pridrzavas dodji ! Kod nas su klubovi uglavnom na dobrovoljnoj bazi, pa se desava da radi ko sta hoce, kad se organizuju skupovi - pojedinci koji su obicno dokoni - odjednom imaju strasno puno obavezai postaju nedostupni, pa dok jedni rmbace drugi lade jaja, i posle naravno dolazi do svadja, konflikata i slicno. Dakle po meni : Prvo da klubovi donesu klupska pravila, Potom da predstavnici klubova donesu neka pravila o ujedinjenju, savezu, asocijaciji ili vec kako bi se to zvalo, i naravno da se ta ista pravila strogo postuju ! Ovako dok sve ide po sistemu - kako cemo - lakocemo, il ono 'ebiga tako ispalo, i svi prelaze preko toga nista ni od pravih klubova, ni od ujedinjenja . Kao sto sam rekao na pocetku " Mozda sam u pravu, mozda i nisam " - ocenite sami . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejansd 2 Napisano Novembar 1, 2008 U prolazu, 99 postova Lokacija: smederevo Prijavi odgovor kao problematičan zanimljivo je koliko ljudi mogu da kritikuju i da se prave pametni a ako vec jesu zasto to nepodele sa ostalima pa daju neki konstruktivni predlog pa da krenemo na bolje ja licno sam za svaki pametan predlog ako je neko kritikovao MAS ja jesam ,to mozete da procitate i na ovom i na MAS-ovom forumu ali krenulo je da se nesto radi ,i dalje sam tu za sada ih podrzavam ,nije sve idealno ali ako se klubovi clanice potrude da se malo vise angazuju mislim da ce i MAS poboljsati rad ovim nemislim na nikog licno da se neko ne nadje prozvan vec mislim da je vreme da pomognemo svi da ujedinimo sve klubove (bili oni u MAS-u ili ne) da napravimo nesto za nas motoriste a ne da razliku u misljenjima pretvaramo u prepucavanja 1. MAS dovoljno dugo postoji da je već trebao nešto da uradi, a ne da počne da radi 2. ujedinjenje klubova nije cilj masa, jer da je to cilj, na ledjima bi svi davno nosili MAS SRBIJA 3. Zašto misliš da je prepucavanje svaka razmena mišljenja (liči mi na onu "nemoj da filozofiraš", a toliko puta sam im objašnjavao značenje te reči) nisam mislio na normalnu razmenu misljenja vec ono sto se uglavnom stalno ponavlja ciji je duzi i.t.d i treba da razmenjujemo misljenja i ako mozemo da pomognemo da se napravi jedna jako stabilna organizacija bio to MAS ili ne,vredi pokusati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 51 Napisano Novembar 1, 2008 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Evo nesto konstruktivno: Da bi doslo do nekog ujedinjenja klubova - prvo moraju da se napisu i neka pravila o tome : ko, sta, kad, kako, gde i slicno . Da bi se napisala ta pravila, prvo moraju da se ujedine clanovi klubova u samim klubovima, a opet da bi se ti clanovi ujedinili - ti isti klubovi moraju da propisu isto neka klupska pravila, i naravno da ih se pridrzavaju . Pre tridesetak godina sam otisao da se uclanim u jedan klub ( nema veze sa motorima i motorciklizmom ) , i prvo sto mi se desilo kad sam tamo dosao je bilo to da su mi dali pravilnik kluba i rekli : Procitaj ga dobro dva tri puta, ako ti nesto nije jasno - pitaj, idi kuci prespavaj i dobro razmisli i ako mislis da mozes tog da se pridrzavas dodji ! Kod nas su klubovi uglavnom na dobrovoljnoj bazi, pa se desava da radi ko sta hoce, kad se organizuju skupovi - pojedinci koji su obicno dokoni - odjednom imaju strasno puno obavezai postaju nedostupni, pa dok jedni rmbace drugi lade jaja, i posle naravno dolazi do svadja, konflikata i slicno. Dakle po meni : Prvo da klubovi donesu klupska pravila, Potom da predstavnici klubova donesu neka pravila o ujedinjenju, savezu, asocijaciji ili vec kako bi se to zvalo, i naravno da se ta ista pravila strogo postuju ! Ovako dok sve ide po sistemu - kako cemo - lakocemo, il ono 'ebiga tako ispalo, i svi prelaze preko toga nista ni od pravih klubova, ni od ujedinjenja . Kao sto sam rekao na pocetku " Mozda sam u pravu, mozda i nisam " - ocenite sami . Imamo problem. Ovo je Srbija, a tu se primenjuje pravilo 100 ljudi 100 ćudi 100 žena 200 sisa 100 motorciklista 300 klubova. Do god neko misli da je klub njegov i božiji imamo problem. Nama ne trebaju organizacije te vrste da bi se vozali po Srbiji, ali bi lepo bilo da imamo nešto poput HOG-a (Harley Owners Group) koji za članstvo u njemu obezbedjuje gomilu popusta i usluga, kao i časopis. A članarina nije velika uopšte.....može se precizno saznati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Novembar 1, 2008 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Samo se ti, kume, čvrsto drži TEME da ne spadneš...Daklem, u vezi teme ako bi nešto imao da doda... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...