dtesic 374 Napisano Novembar 1, 2021 Svrati ponekad, 428 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: kavasaki kle, BMW K 1200RS Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ftp 800 Napisano Novembar 1, 2021 Svrati ponekad, 104 postova Motocikl: BMW R 1150 GS, i BMW R 1250 GS Adv. Prijavi odgovor kao problematičan Stelvio u dvoje nije nikakav problem, prošli više puta sa svih strana. Nema ni stajanja u krivinama osim ako se sretnu 2 neiskusna automobilista, odnosno naiđe kamper ili bus. Samo gasa 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ftp 800 Napisano Novembar 1, 2021 (promenjeno) Svrati ponekad, 104 postova Motocikl: BMW R 1150 GS, i BMW R 1250 GS Adv. Prijavi odgovor kao problematičan U dokaz da nije Stelvio u dvoje problem, tu su slike koje saputnica radi usred krivina - serpentina u vožni uzbrdo na Stelvio. Promenio Novembar 1, 2021 član ftp Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kalesin 575 Napisano Novembar 3, 2021 Svrati ponekad, 147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 890 Duke 2022 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo! Divna tura i avantura. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2736 Napisano Novembar 6, 2021 Vozac A kategorije :D, 960 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Provozah se ja sad fino sa tobom Odlican teks, nema sta. Savrseno si avanturu pretvorio u rijeci. Malo je reci da ce mi biti od koristi. Elem, problem sa kljucevima imam i ja vrlo cesto. Prije par dana ostavio sam motor na parkingu ispred tvrdjave u Smederevu. Nakon nekog vremena skapirao sam da mi nema kljuceva te sam se dao u trcanje kako bih sto prije provjerio dal su kljucevu u motoru i da li je motor tu Moram da priznam da je bilo mnogo tesko trcat u goretex pantaloma sa zimskom postavom i dugmetom koje se otkopcavalo svako malo zbog prevelikog stomaka (bio sam mrsaviji kad sam kupio pantalone). Bilo kako bilo, uzivao sam u putopisu i nadam se da ce i sledece godine biti u najmanju ruku ovako dobra voznja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3818 Napisano Novembar 9, 2021 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan Apropo ključeva od @maxx sam video dobar fazon, ona traka za oko vrata, na nju ključeve i traku o retrovizor, kad silaziš sa motora to ti privuče pažnju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2712 Napisano Novembar 12, 2021 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Kakva tura, kakva avantura Dobro je odrzavati kondiciju citanja i pravljenja karata za put. Pogubicemo se kad jednom prestanu da funkcionisu GPS i ostala moderna pomagala. Svaka cast za putopis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlaya 238 Napisano Novembar 26, 2021 Zainteresovan, 508 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: BMW R 1200 GS Triple black Prijavi odgovor kao problematičan Procitah u jednom dahu! Svaka cast! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crni5653 120 Napisano Novembar 27, 2021 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: HONDA CBR 500 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo, dobra tura. Lepo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kokot 559 Napisano Mart 8, 2022 Svrati ponekad, 162 postova Lokacija: Belgrade Motocikl: Super Tenere XT1200Z Prijavi odgovor kao problematičan Uh, dobar putopis u jednom dahu procitan. Kad ovako lijepo se napise tacno dolazim u iskusenje da provozam od 7 do 15 Maja 2022 i iskoristim nedelju dana starog odmora kjeg mi je ostalo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4804 Napisano Mart 9, 2022 Ne silazi, 5563 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan U tom periodu je na Alpima još uvek sneg. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1818 Napisano Mart 9, 2022 Drug član, 1365 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Uh, dobar putopis u jednom dahu procitan. Kad ovako lijepo se napise tacno dolazim u iskusenje da provozam od 7 do 15 Maja 2022 i iskoristim nedelju dana starog odmora kjeg mi je ostalo. Jedino motorne sanke u tom periodu...Sent from my SM-A705FN using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zivko 301 Napisano Mart 9, 2022 Svrati ponekad, 335 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R 1250 GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Lepo napisano. Lep putopis. Oduvek sam se divio ljuduma koji znaju ovako lepo da pisu i da na divan nacin prenesu putovanje na divan nacin svima nama.Послато са SM-A528B помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...