Mr_Wolf 2384 Napisano Februar 18 Drug član, 862 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NT1100 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da nisi pogrešio, pod pretpostavkom da elektronsko ogibljenje radi bolji posao od običnog. Jedva čekam da čujem utiske. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vucko23 1663 Napisano Februar 18 (promenjeno) Drug član, 455 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nmax 155 Prijavi odgovor kao problematičan Čestitke Gigo! Postepeno se penješ krilatom Hondom na lestvicu više, dogodine na goldwing Sad ide onaj malo teži deo, iščekivanje isporuke. Iskreno se obradujem kada neko sa foruma kupi novu mašinu, gledam juče sliku Hayabuse što je kolega kupio i ja bio srećan. Promenio Februar 18 član vucko23 3 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8361 Napisano Februar 18 Drug član, 567 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA Africa Twin CRF1000 DCT (2016), BMW C 400 GT (2020) Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, vucko23 je napisao: dogodine na goldwing hahahhahaaaa, kada se sa goldwingom bude moglo provlačiti između kola po gradu ja bih ga već sada terao, uz goldwinga moraš imati i jedan motorić kao privezak za po gradu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2805 Napisano Februar 18 ODUSTO OD DIJETE, 2720 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: TRACER 9 GT & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i moj zet čeka novu Forcu, povratak na dva točka a dalje ... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan_kv 60 Napisano Februar 23 Svrati ponekad, 294 postova Lokacija: Kv Motocikl: Honda NT1100 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima ponosni sam vlasnik crvene Nt od avgusta prošle godine. Kupljen nov u Delti, 10k prešao sa njim ... Glavna zamerka naravno ogibljenje i sedište. Sedište sam presvukao a za ogibljenje sam se opredelio za hyperpro oprugu. Glavni problem mi je sag tako da mislim da ću da rešim problem sa ovim. Imam pitanje da li se gubi garancija promenom zadnje opruge? 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salem 1171 Napisano Mart 9 Zainteresovan, 789 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda NT 1100, Tdm 900 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari da nije neko od vas doplatio comfort sediste? U Delti nemaju na stanju, kazu naruci pa ces dobiti a nije to parce plastike pa da li ce biti lepo ili nece... ne mogu da uzmem napamet Ako mi ne odgovara dzabe am ga kupovao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan_kv 60 Napisano Mart 9 Svrati ponekad, 294 postova Lokacija: Kv Motocikl: Honda NT1100 Prijavi odgovor kao problematičan Presvuci ga kod nekog ko radi sedišta. Brze će biti gotovo a i reklamiras ako ti nešto ne odgovara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salem 1171 Napisano Mart 10 (promenjeno) Zainteresovan, 789 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda NT 1100, Tdm 900 Prijavi odgovor kao problematičan Imam tu opciju, moj kum radi sedista i to vrhunski... Ne zelim da se grebem a on nece da mi naplati, vec mi je radio na proslom motoru... bice to krajnja opcija, ako ne nadjem da probam hondino U stvari nije zbog grebanja nego ako mi nesto ne legne ne mogu da mu reklamiram Promenio Mart 10 član salem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan_kv 60 Napisano Mart 10 Svrati ponekad, 294 postova Lokacija: Kv Motocikl: Honda NT1100 Prijavi odgovor kao problematičan Sve te razumem ali je to po meni najbitnija stavka za promenu. Vidim imaš i suvozača, biće ti više nego zahvalna Koliko si prešao sa NT?Sent from my SM-S928B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salem 1171 Napisano Mart 11 (promenjeno) Zainteresovan, 789 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda NT 1100, Tdm 900 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, Stefan_kv je napisao: Sve te razumem ali je to po meni najbitnija stavka za promenu. Vidim imaš i suvozača, biće ti više nego zahvalna Koliko si prešao sa NT? Sent from my SM-S928B using Tapatalk Evo zakazan prvi servis na 940km... Zena se ne buni za sediste, samo da ima ona mala grba napred da je ne svlaci na vozaca. Comfort sediste nema onu kosinu gde se spajaju sedista, malo ali znacajno duze od obicnog. 100e kosta zadnje i oko 130 prednje... nije to nesto skuplje od prerade A ne moram oba odjednom... Promenio Mart 11 član salem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan_kv 60 Napisano Mart 11 Svrati ponekad, 294 postova Lokacija: Kv Motocikl: Honda NT1100 Prijavi odgovor kao problematičan Evo zakazan prvi servis na 940km... Zena se ne buni za sediste, samo da ima ona mala grba napred da je ne svlaci na vozaca. Comfort sediste nema onu kosinu gde se spajaju sedista, malo ali znacajno duze od obicnog. 100e kosta zadnje i oko 130 prednje... nije to nesto skuplje od prerade A ne moram oba odjednom... Za cenu jednog možeš da presvuces oba, a pošto imaš kuma, a kum nije dugme, kilo rakije i udobnost na nivou Sent from my SM-S928B using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salem 1171 Napisano Mart 13 Zainteresovan, 789 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda NT 1100, Tdm 900 Prijavi odgovor kao problematičan Prednje sediste stavljen meksi sundjer, ista navlaka... izgleda isto ali mekse je malo. Mislim da ce to biti ok. Zadnje mora da se prepravlja, znaci mora da se sije nova navlaka 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr_Wolf 2384 Napisano Sreda u 13:17 Drug član, 862 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NT1100 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam pisao do sada, ali sam imao prvi "ozbiljniji" kvar na motoru. Pošto je zima bila dosta hladna, a posla previše na svim stranama, slabo sam vozio od septembra. Na prvoj vožnji podrške studentima u decembru primetim da mi ekran ne reaguje na dodir. Vratim se kući, krenem da guglam i nađem da je u pitanju čest kvar i na Afrikama i na NT-u. Jebi ga, moglo je da se desi pre nego što mi je motor izašao iz garancije, ali šta da se radi. Guglam dalje i nađem da zamena ekrana košta oko 3500€! Nedugo zatim, jutro posle Autokomande, zakažem servis u Hondi. Reko' da pitam šta je u pitanju, pa mi možda izađu u susret kada vide da održavam i dalje motor tamo. Kaže mi čovek sa prijema da je čest kvar i da je Honda svesna problema, pa je dala garanciju na ekran 10 godina. Pade mi kamen sa srca. Ali isto kaže i da im Honda šalje 2 ekrana mesečno, a da sam 15. na listi, mada je većina za Afriku, pa možda dođem i nešto ranije na red. U svakom slučaju, zove me čovek prošle nedelje - kaže stigao je ekran, zakažemo servis za danas i evo ga Zamenjen u garanciji. 12 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3710 Napisano Sreda u 13:30 Malinar u pokusaju, 1739 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan E tako se to radi, svestan si problema, zajebao si, o svom trošku zameni. Da je tako i KTM radio, vrlo verovatno ne bi bili u bankrotu. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 3463 Napisano Sreda u 13:32 Drug član, 2009 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Aaaaa ima li neko resenje za dalje, da li je unapredjeno, da li mu smeta hladno, kisa ili prosto opet nov. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr_Wolf 2384 Napisano Sreda u 13:35 Drug član, 862 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NT1100 Prijavi odgovor kao problematičan Smeta mu hladno. U periodu čekanja sam se malo igrao - kada ga zagrejem fenom povrati mu se funkcija pa ostane bez nje kada se ohladi. Navodno je zamenski ekran unapređen i navodno je praksa da se stavlja dodatna zaštita kao za ekrane na telefonu preko (mada nisam sada zagledao kod mene da li su stavili). Valjda će biti trajno rešenje. Stari ekran je imao neku, kao fleku od kondenza na sredini od kad sam ga uzeo a ovde nisam video. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Efendija Skalin 608 Napisano Sreda u 13:35 Zainteresovan, 295 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V-Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan hebate led, ako je tako kod honde sta od kineza ocekivati... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr_Wolf 2384 Napisano Sreda u 13:43 Drug član, 862 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NT1100 Prijavi odgovor kao problematičan Pa uzevši u obzir da za cenu zamene ekrana možeš da odeš u CFmoto i uzmeš nov NK300, može se reći da je OK postaviti manja očekivanja pred kineze. Inače, koliko sam čitao, Garmin pravi ekran (mada nije samo ekran u pitanju, ceo modul se menja). 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salem 1171 Napisano pre 9 sati Zainteresovan, 789 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda NT 1100, Tdm 900 Prijavi odgovor kao problematičan Uhh... sto to nisam znao pre dva meseca... Ja vozim i kad je hladno i za sada nisam imao problem... jbg, nov je... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr_Wolf 2384 Napisano pre 6 sati Drug član, 862 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NT1100 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam ni ja imao problem do ove zime. Možda su na tvom već krenuli da ugrađuju revidiranu seriju (ako zaista postoji). U krajnjoj liniji, dobro je znati za garanciju od 10 godina. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan_kv 60 Napisano pre 6 sati Svrati ponekad, 294 postova Lokacija: Kv Motocikl: Honda NT1100 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka im čast na produžetku garancije. Sent from my SM-S928B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shomsi 47 Napisano pre 6 sati U prolazu, 89 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Transalp XL700 Prijavi odgovor kao problematičan @Mr_Wolf je l samo prestane da bude osetljiv na dodir? ostale funkcije rade? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr_Wolf 2384 Napisano pre 5 sati (promenjeno) Drug član, 862 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NT1100 Prijavi odgovor kao problematičan Da, sve radi samo izgubi dodirnu funkcionalnost. Malo da objasnim tehnički kako to funkcioniše. Kod ekrana osetljivih na dodir (uključujući mobilne telefone), sam ekran ustvari nije osetljiv na dodir. Preko ekrana se nalazi digitizer - drugo, tanko, staklo - više folija, koje služi da pretvara komandu dodira u digitalni signal koji se prenosi na odgovarajuću tačku na ekranu. Ovde po svemu sudeći crkava digitizer. Dakle ekran radi najnormalnije ali ne dobija nikakvu informaciju o dodiru. Kontrola preko komandi na upravljaču takođe radi bez problema. Pokušavao sam da iskopam i neku sliku te "fleke od kondenza" što sam pominjao gore. Iako nije sjajno, i na ovoj slici se vidi kako je ekran blago zamućen celom površinom u odnosu na ivice. Na novom ekranu nisam primetio, mada nisam nešto ni zagledao previše. Da li je neka greška u proizvodnji, loša završna obrada ili jednostavno loš proizvod... ko će ga znati. Promenio pre 3 sati član Mr_Wolf 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...