Mr_Wolf 2264 Napisano pre 9 sati Drug član, 845 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NT1100 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da nisi pogrešio, pod pretpostavkom da elektronsko ogibljenje radi bolji posao od običnog. Jedva čekam da čujem utiske. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vucko23 1525 Napisano pre 7 sati (promenjeno) Drug član, 432 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nmax 155 Prijavi odgovor kao problematičan Čestitke Gigo! Postepeno se penješ krilatom Hondom na lestvicu više, dogodine na goldwing Sad ide onaj malo teži deo, iščekivanje isporuke. Iskreno se obradujem kada neko sa foruma kupi novu mašinu, gledam juče sliku Hayabuse što je kolega kupio i ja bio srećan. Promenio pre 7 sati član vucko23 2 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8341 Napisano pre 6 sati Drug član, 565 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA Africa Twin CRF1000 DCT (2016), BMW C 400 GT (2020) Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, vucko23 je napisao: dogodine na goldwing hahahhahaaaa, kada se sa goldwingom bude moglo provlačiti između kola po gradu ja bih ga već sada terao, uz goldwinga moraš imati i jedan motorić kao privezak za po gradu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2652 Napisano pre 5 sati ODUSTO OD DIJETE, 2677 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i moj zet čeka novu Forcu, povratak na dva točka a dalje ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...